Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
evleri görmüorum sadece içine sabitlenen eşyaları görebiliom eskiden böle deildi
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
evleri görmüorum sadece içine sabitlenen eşyaları görebiliom eskiden böle deildi
7 Yanıt
1697 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marinza
Ziyaretçi
«
:
12 Temmuz 2007, 22:02:07 »
malesef evleri görmüom sadece içine sabitlenen eşyaları görüom revoyu sildim yükledim gene olmuo bi yardım lütfen !!
Marinza
Ziyaretçi
Ynt: evleri görmüorum sadece içine sabitlenen eşyaları görebiliom eskiden böle deildi
«
Yanıtla #1 :
12 Temmuz 2007, 22:27:26 »
beyler bi yardım eli !!
Shangri
Ziyaretçi
Ynt: evleri görmüorum sadece içine sabitlenen eşyaları görebiliom eskiden böle d
«
Yanıtla #2 :
12 Temmuz 2007, 22:38:49 »
Yeni clienti (boyutu büyük olanı) yükleyip patch yapmadıysan böyle olabiliyor. Aklıma bu geliyor bir tek.
Mican
Ziyaretçi
Ynt: evleri görmüorum sadece içine sabitlenen eşyaları görebiliom eskiden böle deildi
«
Yanıtla #3 :
12 Temmuz 2007, 22:42:18 »
eğer göremediğin ev benimkiyse onu ilk bakışta kimse göremiyor ...yane evimin önüne gate açınca yada evin içindeyken oyuna girip çıkarsan ev gözükmüyor ve bu herkeste böyle oluyor(benim ev için diyorum)...oyuna girdiğimde eğer evin içindeysem tek kötü yanı çıkışı biraz zor buluyorum
)
Marinza
Ziyaretçi
«
Yanıtla #4 :
12 Temmuz 2007, 22:47:18 »
clienti siliom gene yüklüorum olmuo gene evleri göremiom
belalim
Moderatör Yöneticisi
5208
«
Yanıtla #5 :
12 Temmuz 2007, 22:53:04 »
Sabitli eşya adedi fazlaysa, evet göremiyorsun. Ekrandan çıkıp tekrar girmen gerekiyor ancak böyle görebilirsin.
www.bloodydentist.com
Marinza
Ziyaretçi
«
Yanıtla #6 :
13 Temmuz 2007, 20:21:33 »
ekrandan cıktım denedim gene olmadı eve sabitlenen eşya oranı dfazla deil
klause
# Yörünge Dışı
87
Sunshinegirl Dawnbringer
«
Yanıtla #7 :
13 Temmuz 2007, 20:58:37 »
patch yapmayı dene bi istersen belki yardımı olabilir...
Sabun olsanız köpürmezsiniz...]
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım