Revolution UO

Client Göçmesi Hakkında Acil Yardım Edebilirmisiniz !!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Melchiot Noyan

• Yeni Üye
  • *
  • 7
    • E-Posta
Merhaba arkadaşlar, benimle aynı sorunu yaşayan var mıdır bilmiyorum ama, belirli sürelerde clientim göçüyor.. Örneğin log in oluyorum, sonra 1,5 dakika kadar oynadıktan sonra clien crash (dakika tuttum 1,5 dakika, tamdır :) . Makinada w7 yüklü, yönetici olarak açıyorum yine çöküyor. Ultima Online versiyonu M. Legacy, üstünede 7.0.0.c ye kadar patch yaptım sonra baktım patch' in sonu yok kapattım. Bu çökme neden gerçekleşmektedir, bundan nasıl kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
Ynt: Client Göçmesi Hakkında Acil Yardım Edebilirmisiniz !!
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2010, 15:53:29 »
ultima online kurmayacaksın

revolution setup ını indir ultimayı sil revolution setup ını kur , ultima kendi içinde onun  ;)
Prostartic
Frumpshkin

• Yeni Üye
  • *
  • 7
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2010, 15:55:01 »
Arkadaşlar birde bişey söylücem, 3k para içinmakrodaki charları öldürmeyin, makromu bozuyosunuz yazık:)
 Para lazımsa söleyin verelim, yezikliğin lüzumu yok kanımca, git reslen gel bilmem ne...

• Yeni Üye
  • *
  • 7
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2010, 15:56:18 »
caleb sağolasın, şimdi deniyorum bakalım ...

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2010, 16:06:33 »
Win 7 de çalışmama gibi bir sorun yoktur bende win7 ile bağlanıyorum. Sadece yüklerken dikkat edeğiniz nokta hep sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeniz.

Bunu deneyin, güncellemeyide revolution09 klasöründeki setup.exe yide aynı şekilde sağ tıkla yönetici olarak çalıştırıp yükleyin. Güvenlik duvarının kapalı olduğundan emin olun.
Her şey her zaman tarihe karışır..

• Yeni Üye
  • *
  • 7
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2010, 16:09:54 »
Ultima Online ' ı sildim fakat hala daha çökmekte, hatta demin öldüm yani çöktü diye, uraşıyorum, çözebilirsem buraya yazıcam, daha iyi önerilerede açığım tabiki :)

• Yeni Üye
  • *
  • 7
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2010, 16:26:42 »
yok, ultima silindi, revo 09 silindi, revo 09 tekrar yüklendi, bütün adımlar yönetici olarak çalıştırıldı, patchleri yapıldı, hala düşüyorum, henüz çözemedim, gelişme olursa buraya not düşeceğim...

• Yeni Üye
  • *
  • 7
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2010, 18:18:14 »
Arkadaşlar bir hal çaresi yok mudur bu işin, öğlenin 2 sinden beri denemediğim yol kalmadı, client devamlı çöküyor. revo 09 u 5 kere sildim geri yükedim, bir yönetici olarak çalıştırdım yüklerkende, patchlerkende, olmuyor ne yapsam olmuyor. Yokmu benden başka bu sorundan muzdarip...

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2010, 18:44:53 »
Arkadaşlar bir hal çaresi yok mudur bu işin, öğlenin 2 sinden beri denemediğim yol kalmadı, client devamlı çöküyor. revo 09 u 5 kere sildim geri yükedim, bir yönetici olarak çalıştırdım yüklerkende, patchlerkende, olmuyor ne yapsam olmuyor. Yokmu benden başka bu sorundan muzdarip...

aybars_44@linuxmail.org msn adresim, bi eklede beraber bakalım bi seferde.

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

• Yeni Üye
  • *
  • 7
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2010, 20:38:50 »
An itibariyle sorun geçti, sıkıldım kapadım bilgisayarı, 2 - 3 saat sonra açtım oyunu şimdilik sorunsuz oynuyorum (Hemen hemen 15 dakikadır düşmedim :) ) Sanırım bilgisayarın client e alışma devresiymiş o :lol: Şaka bir yana çözüm beklemek, bir de tahminim bağlantıyla alakalı, şu an evdeyim evde 4 mb bağlantı var, sıkıntı yok, işte oynarken çok düşüyordum... Bunuda göz önüne alabilirsiniz.. Sanırım ilk etapta yapılacak şey oyunu doğru yükleyip beklemek, geçmezse saç baş yolmaya başlayabilirsiniz  ...  :o
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2010, 20:40:49 Gönderen: Melchiot Noyan »