Revolution UO

Tame Hakkında

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rare

• Ziyaretçi
Tame Hakkında
« : 27 Eylül 2008, 20:18:32 »
Shirelar nightmarelar ... vb. pk olarak cıktıklarında nasıl tamelenir? yardımcı olabilicek birisi varmı bana bu konuda ? önce mavi mi yapmak lazim onu yoksa in ex atıpta mı tamelenir? bilgi verirseniz sevinirim

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Ynt: Tame Hakkında
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2008, 20:36:15 »
an ex por atıcaksın shire kii rin vs oldumu tamelemene önce an ex i geçer  vurur sana ama olduremes seni 

marede ise söyle yapabilrisin an ex atıp bir duvar cekersin tame basıp hemen duvar arkasına geçip bekleyebilrisin
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Dirty Sanchez

• Kıdemli Üye
  • 1889
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2008, 20:40:28 »
an ex por atıcaksın shire kii rin vs oldumu tamelemene önce an ex i geçer  vurur sana ama olduremes seni 

marede ise söyle yapabilrisin an ex atıp bir duvar cekersin tame basıp hemen duvar arkasına geçip bekleyebilrisin

Neyi ölduremıyor olm Kıırını bodoslama tamelersen keser ben genelde pk bıneklerde yanıma fazladan contrat halınde 2-3at alırım tameyı basınca atları cıkartırım cevremdekı npcler onlara daldıgı ıcın rahat rahat bınegı ceker ordan kacarım.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2008, 22:11:32 Gönderen: Dirty Sanchez »
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2008, 20:50:19 »
biliyorum osman
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2008, 21:30:01 »
kii rin beni hiç öldürmedi öyle.. pot içip in mani basıyorum sonuçta en aşşa 80 mana oluyor...
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-