0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslr bi poi sürünce silah %10-11 hasar aliyo ne is anlamadim. oyuna fazla giremiyorum.. baya bi degisiklik getirildide haberimiz mi yok poi sürme konusunda ? bilgisi olan war sa sevinirim...
Alıntı yapılan: "Shadoww"arkadaslr bi poi sürünce silah %10-11 hasar aliyo ne is anlamadim. oyuna fazla giremiyorum.. baya bi degisiklik getirildide haberimiz mi yok poi sürme konusunda ? bilgisi olan war sa sevinirim...de 10-11 dmg almıyor 3-5 dmg en fazla abartmayalım
Alıntı yapılan: "Seitan"Alıntı yapılan: "Shadoww"arkadaslr bi poi sürünce silah %10-11 hasar aliyo ne is anlamadim. oyuna fazla giremiyorum.. baya bi degisiklik getirildide haberimiz mi yok poi sürme konusunda ? bilgisi olan war sa sevinirim...de 10-11 dmg almıyor 3-5 dmg en fazla abartmayalımAbartabiliriz %16 aldına şahit oldum
dmglı silahlar hızlı olduğu için dmgını aşağılamamak lazım. özellikle swlere sözüm mf grubu silahtan daha fazla dmg daha hızlı silah sahibisiniz ve hala yakınıyorsunuz. mf için war axe poi sürecekse (hala sürülüyor mu bilmiyorum eskiden sürülürdü) ki tek sağlam silahları war mace. hızlarna dmglarına girmiyorum kimse aaa çok iyi onlar demesin. fencerlara da pek lafım yok poici ise. ama sw adamın bu kadar silah bolluğunda (yok demesinler fence ve mflerin toplamı kadar çeşit ve miktarda sw var) poinin dmgından yakınması yanlış. silaha verdiği hasara bak adama sağladığı yarara bak. ondan sonra bence yazalım. önce oturup düşünelim..