Revolution UO

Client kendi kendine kapanıyor!!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
Ynt: Client kendi kendine kapanıyor!!
« Yanıtla #15 : 07 Ağustos 2010, 19:06:59 »
Staff invis olarak senı ızlerken connectorunun kapanmış tam o esnada,staff da bu adam benım geldıgımı anladı artık vahiy falan filan geldi de oyundan cıktı easy dir mi dedi yani?

Bu mu zaten easyuo ıle ıtem kasan butun hesaplar yenı acılan hesaplar sende o esnada staff kontrole gelınce staff a cevap vermedıysen ki neredeyken staff geldı bılmıyorum?

Zaten ıtem kasarken avay bulunmak yasak,ustune bırde avayken uoloop tarzı programlarla yapılamayacak(!) bir işi yapıyorsan daha ne beklıyorsun ki.
afrodisiak cevap geldi, beni banlayan staff mı bilmiyorum. ama evet gayet de clientim kapandı diye banlanmışım. daha açık olmak gerekirse staff easy kontrolüne geldiğinde, invis halde, benim clientim çöktü yine o da easy kullandığım için kaçtığımı düşünmüş (ki log off olarak staffdan kaçmak diye bi'şey olduğunu sanmıyorum) kesin easy kullanıyodu diyip banlamış. yani easy kullandığıma dair kanıtı yok.

Banlanmadan once ne yapıyordun?
Afrodisiak Cuiviene

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2010, 19:13:20 »
Staff invis olarak senı ızlerken connectorunun kapanmış tam o esnada,staff da bu adam benım geldıgımı anladı artık vahiy falan filan geldi de oyundan cıktı easy dir mi dedi yani?

Bu mu zaten easyuo ıle ıtem kasan butun hesaplar yenı acılan hesaplar sende o esnada staff kontrole gelınce staff a cevap vermedıysen ki neredeyken staff geldı bılmıyorum?

Zaten ıtem kasarken avay bulunmak yasak,ustune bırde avayken uoloop tarzı programlarla yapılamayacak(!) bir işi yapıyorsan daha ne beklıyorsun ki.
Banlanmadan once ne yapıyordun?

ben bir madendeydim, maden kazıyordum ki iron ingot çıkarıp blacksmithyde kullanayım. away değildim. bilgisayar başındaydım. item kasmıyordum yani. staff geldiğini görmedim işte clientim çöktükten bi süre sonra reveal olmuş ya da reveal da olmamış bilmiyorum ben staff vs. görmedim. client tekrar açtığımda gördüm gm'i orda da bi'şey söeylemedi, söyletmedi dondurdu banladı. bu kadar

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2010, 20:38:36 »
Eğer soyledıgın bu sekılde ıse yazık olmuş,ama ben nedense pek ınanmıyorum.
Afrodisiak Cuiviene

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 07 Ağustos 2010, 20:46:46 »
Eğer soyledıgın bu sekılde ıse yazık olmuş,ama ben nedense pek ınanmıyorum.

teşekkürler. malesef easyUO kullananlar yalana baş vurup kurtulmaya çalıştıkları için, gerçekten başı yananlara inanılmıyor. doğaldır. senin öyle düşünmenin sebebi önyargı ise bilemem, yok hayır bi açığını, yalanını yakaladım diyorsan söyle ki belki gmlerin de kafasında vardır o ve aydınlanır.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2010, 20:52:40 »
yok,ben olayı sadece senın anlattıgın kadarıyla bılıyorum ve ortada bır yalan oldugu kesın,yada bır sacmalık var.Bu kadar cok easy kullanan olunca onyargılı yaklasmaktan baska bır care yok.
Afrodisiak Cuiviene

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos 2010, 21:22:24 »
yok,ben olayı sadece senın anlattıgın kadarıyla bılıyorum ve ortada bır yalan oldugu kesın,yada bır sacmalık var.Bu kadar cok easy kullanan olunca onyargılı yaklasmaktan baska bır care yok.

ortada bi saçmalık var, "kontrol sırasında log out olan suçludur" kuralı saçma. onun dışında "yalan olduğu kesin" yargına gelince de; yalan söylemediğimi biliyorum. staff'ın da yalan söylediğini sanmıyorum. yani ya clientim reveali kaldıramadı (ki bunu demin bir arkadaşın söylediğinden yola çıkarak söyledim, eskiden böyle sorunlar vardı yine olmuş olabilir taabii ki), ya da (ki benim tahminim buydu) sabahtan beri çöken clientim yine çöktü, ben düştükten sonra da (log out olduktan sonra kaybolmak için belirli bir süre geçmesi gerekiyor bildiğiniz gibi) staff arkadaş reveal oldu o süre diliminde de ya o reveal olduğu gibi ya da o reveal olduktan kısa bi süre sonra yok oldu benim karakterim zira ben tekrar çabalayıp log in olduğumda gm arenalardan birindeydim ve de stone / freeze neyse onu yaptı ve banladı ki eğer gmden kaçmak için log out olmuş olsam mantıken hemen (birkaç saniye içinde 2 kere deneyip 3. de) log in olmazdım değil mi?