Revolution UO

Yardım Ederseniz Sevinirim...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
« : 30 Ocak 2007, 13:35:49 »
  Öncelikle hepinize iyi oyunlar diliyorum.
   Napalm Adlı oyun acc si almak için başvurdum ancak bir türlü aktivasyon kodu mail ime gelmiyor. Yardımcı olacak varsa sevinirim.
   Birde başka bir acc var ancak onda karakter açmak için yer yok. Arkadaslar hemen karakter silebiliyoruz demişlerdi sanırım. Onu nasıl yapıyorlar birde onu açıklarlarsa çok iyi olur. 1 Hafta beklemeyeyim.
   Saygılarımla...
color=red]Napalm [/color] Bomb

Çevrimdışı Curse Simpsons

• Üye
  • **
  • 890
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2007, 13:58:25 »
Kayıt maili adresi olarak nereyi kullandır  Hotmail Super Posta GMail ?? Belki Sorun Ondandır?Birisine gelmiordu
b]Biohazard Family[/b]
Dikkat KarşıYakalı Çıkabilir

Çevrimdışı Raining Blood

• Üye
  • **
  • 263
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2007, 14:42:40 »
//Edited.
color=yellow]Tozlu raflar,ardı mazilerde boş zamanlar! Ellerimde prangalar,içimde sancılar.[/color]

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2007, 15:07:29 »
Sayın cure;
Kayıt mail i olarak yahoo ve hotmail adreslerini kullandım. Sorun database de sanırım çünkü gönderirken hem aktivasyon kodu gönderilmiştir yazıyor hemde hata veriyor. İlginize ve alakanıza teşekkür ederim.
Saygilarla...

Alıntı yapılan: "Curse Simpsons"
Kayıt maili adresi olarak nereyi kullandır  Hotmail Super Posta GMail ?? Belki Sorun Ondandır?Birisine gelmiordu

Çevrimdışı Raining Blood

• Üye
  • **
  • 263
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2007, 15:48:12 »
Mail kutuların doluysa boşaltmayı dene. Bende olmuştu bir ara. Mail kutumda fazlasıyla mail vardı sildikten sonra gelmişti. Ama bu seferde önemsize geliyor.
Databasede sorun var bnimde aklıma ilk olarak o geliyor. Aktivasyon gönderildi diyorsa ve mail gelmemişse Databasede sorun kaçınılmaz oluyor.
Son olarak bir daha kayıt ol farklı bir mail adresi ile.
Kolay gelsin.
color=yellow]Tozlu raflar,ardı mazilerde boş zamanlar! Ellerimde prangalar,içimde sancılar.[/color]

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2007, 16:11:23 »
Sayın Raining Blood;
söylediklerinizin hepsini denedim. Ancak bir sonuca ulaşamadım. İlgi ve alakanıza teşekkur ederim. Database deki sorunun en kısa zamanda çözülmesi ümidiyle.
Saygılar...

Alıntı yapılan: "Raining Blood"
Mail kutuların doluysa boşaltmayı dene. Bende olmuştu bir ara. Mail kutumda fazlasıyla mail vardı sildikten sonra gelmişti. Ama bu seferde önemsize geliyor.
Databasede sorun var bnimde aklıma ilk olarak o geliyor. Aktivasyon gönderildi diyorsa ve mail gelmemişse Databasede sorun kaçınılmaz oluyor.
Son olarak bir daha kayıt ol farklı bir mail adresi ile.
Kolay gelsin.

Çevrimdışı Raining Blood

• Üye
  • **
  • 263
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2007, 16:14:06 »
Rica ederim cnm önemli değil.
Dediğin gibi düzelir inşallah.

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2007, 20:07:17 »
Hâlâ bir yetkili cevap yazmamış...
Sanırım sadece bende sorun yok genelde böyle bir sorun var ancak çok az yeni acc alan oldugu için pek gündeme gelmiyor. Düzeltilmesi dileği ile...
Saygilarla...

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
« Yanıtla #8 : 31 Ocak 2007, 14:20:07 »
Başka bir acc ile oyuna başlamış bulunmaktayım...
Yeni acc alamadım ama olsun. Yardım eden herkese teşekkur ederim...
Lock pls\\