Revolution UO

Neden ban yedim öğrene bilirmiyim ?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« : 16 Şubat 2007, 21:27:57 »
Gercekleri söylemekle banyiyosak yazık ya vallah yazık acıyorum size yemin ediyorum bu kdar olur yani bide  akşam yene arklarına söyle kessinler beni Scrib kascam oki ... hadi unutma ama o günler geliyo demi aklına gerci emek hırsızlarında öyle bişi olmaz ama neysee hadi iii i i ii bide ban sebebimi çook merak ediyorum .. İsim konsuundaki sözümmü yoksa başlık açmm mı hani Forzayız ya ne yapsak yanlış oluyo bu serverda küfürden bi kere jail girdim o da yazın onuda servera ettim her cure içtigimde oyunda düşüyodum ama  artık  geldiler ya Şimdi bu da ban yer :

Quaresma : Erkeksen gercekleri söylersin Macrodaki adamları kestirmiyonmu ? konuş lan konuş yaz buraya görsünler senin beş paralık insan oldugunu kanki gel adam trinsic liman ilersinde gemi ile scrib kasıyo yolu taraf et gitsinler kessinler ben yene her zamanki yerde kascam oki benide kestir ... Hadi sen hariç herkez A.e.o sun...Emek hırsızları ile işim olmaz ...
'm Best Alayına Rest...

« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2007, 21:29:03 »
Bide sadece böyle gm ler bitek o degil bunuda bilin daha varda onlar kendilerini biliyo eğer bi gram erkklik duyguları varsa bunu gururlarına yediremiyolarsa ıkıp söylesinler de sizin peş paralık oldugunuz tüm server bilsin ....
'm Best Alayına Rest...

Çevrimdışı Sidelya Forzabornova

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 56
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2007, 22:25:14 »
bildigin gıbı kardesım herzaman arkadayım..... bunuda herkez boyle bılsın madem ki FORZAYIZ kotu yorumlanıyoz .... bırak ozmn oyle bılsınler... boskoy bu muhabetlerı ya benı ndn banlamaya calıstılar ndn bıze boyle bısıyler yapıolar onlar kendıleri bılıolar zaten kı bızıde bılıyolar...yanı senın anlıcagın salla polemige gırecın ınsan senın ıcın ınsan olmalı bence ..... serverda o dedıklerınden cok bide bunu belırteyım.....

bişiy yazıcam bakın

<.....> ..... yerde Mare cıktı kosun....

bunu bırılerı bırılerıne yazmıstı hatırlıon mu bizde orada ss ini almıstık ölü bir sekılde işte yanı tutuculuk burada bellı oldu ....

yanı sen salla ugrasılmaz  bazı kısılerle...yanı ugrasılmaz dedıgım burada degmez
syap Bilaader..!!

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2007, 22:41:57 »
Laflarınız yüzünden konuyu kilitliyorum, yetkili kişiler size gereken cevabı verir.