Revolution UO

pure mage

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pure mage
« Yanıtla #30 : 26 Şubat 2007, 17:41:52 »
bende daima 60 dex war veya 66 oluyor  , Agiliyt Sağ olsn , Pazarda soranlar Oluyor neden Durmadan Agility Attiğimi Anlamişsinizdir sanirim neden atitğimi...
b] Biohazard Family.. [/b]
Büyük Oynarim , Küçüklérlé I$im Olmaz..!

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
pure mage
« Yanıtla #31 : 26 Şubat 2007, 18:42:26 »
Alıntı yapılan: "Terorst De'nogua"
bir hırsızın inti 100 olmalıdır :) calma orani artiyor.. denedim biliyorum aksini iddia etemeyin  :furina:  :deimos:

hiç hareket etmezsen %100 çalıyosun zaten +50 içn soyluyorum
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

DarkMagician

• Ziyaretçi
pure mage
« Yanıtla #32 : 28 Şubat 2007, 16:52:32 »
str den dusunce olmuyo bende

str 100
dex 40
ınt 85    yaptım dexin 40 olması 25 olmasından daha iidir bandaj için bazıları 25 le bı farkı olmaz en az 45 yapman gerekıo dıo

Çevrimdışı Brilchil

• Kıdemli Üye
  • 1774
pure mage
« Yanıtla #33 : 28 Şubat 2007, 17:11:49 »
Alıntı yapılan: "DarkMagician"
str den dusunce olmuyo bende

str 100
dex 40
ınt 85    yaptım dexin 40 olması 25 olmasından daha iidir bandaj için bazıları 25 le bı farkı olmaz en az 45 yapman gerekıo dıo

vaaaay kimleri görüom  :D
 böldüm prdn :D
eighbour of Satan    "667"

Çevrimdışı c0rt3z

• Üye
  • **
  • 309
pure mage
« Yanıtla #34 : 28 Şubat 2007, 17:22:23 »
Pure Mage zaten karambol class'ı bence 1e 1de adam kaçar hiç bişi yapamazsın  :smt012
ortez
Carolina
TwiZ

Çevrimdışı Mari

• Üye
  • **
  • 432
pure mage
« Yanıtla #35 : 28 Şubat 2007, 18:06:19 »
Açık alanda 1vs1 bi pure mage sadece warr kesebilir (oda eartı varsa)warlok bi playerı açık alanda kesebileceğini zannetmiyorum ki mf bile olsa çünkü warlok hem ınporlar hem kaçar .Topuk yapınca pure mage ne buyusu ile durduracak anmanimi zannetmiyorum enkötü inporlar..

Kısacası pure mageyle  zaten adam kesmek kolay değil...
color=black]Yarimi Eller Aldı ![/color]

pure mage
« Yanıtla #36 : 28 Şubat 2007, 18:13:12 »
hala hala , Pure magele adam kesmek kadar bişi yokki (:

Bless Clumsy  in nox İn nox Pas Cor wis , Carp Por , .

Çevrimdışı Mari

• Üye
  • **
  • 432
pure mage
« Yanıtla #37 : 28 Şubat 2007, 18:15:47 »
Alıntı yapılan: "- Alona Biohazard -"
hala hala , Pure magele adam kesmek kadar bişi yokki (:

Bless Clumsy  in nox İn nox Pas Cor wis , Carp Por , .

Senle senın ewin orda kapışmıştık minoc kopruye kadar geldik ve sen sora ewe topuk yaptın bi warr arkın geldi beni kovaladnız ikiniz .Bende kırmızı shire vardı hatırlarsın belki..

Ben Mf yim...

pure mage
« Yanıtla #38 : 28 Şubat 2007, 18:17:47 »
Senle Tek Tek yaptik bak hatirladim..

Sonunda Arklarin Dalmişti , bende eve gidip  " Helal olsn " diyip 2 kişi daldiğimizi hatirliyorum , Benım yanimda daima adam olur ki..Oldugum adamda Dewmli Targetimde olur..

Çevrimdışı Mari

• Üye
  • **
  • 432
pure mage
« Yanıtla #39 : 28 Şubat 2007, 18:21:26 »
Senle Tek Tek yaptik bak hatirladim..

Sonunda Arklarin Dalmişti , bende eve gidip  " Helal olsn " diyip 2 kişi daldiğimizi hatirliyorum , Benım yanimda daima adam olur ki..Oldugum adamda Dewmli Targetimde olur..

Benim arkımla 1vs1 yaptın fencdi o kesiodun azdaa kaçtı sonra size daldık kapıyı kıtledin  benle yap dedim biz kapışırken onlar gitti biz kaldık yanlızdık baya kapıştık eartünün avantajı benı durdurdu poım yok çünkü ve evine gittin sen ve warr arkınla beraber baya gezdik sosria da  :D

Ben iddamın arkasındayım...

pure mage
« Yanıtla #40 : 28 Şubat 2007, 18:25:31 »
Bende Cok Kolay Kesiğimi Söylüyorum , Oyunu daha öğrenememiş cok kişi war..

Çevrimdışı Mari

• Üye
  • **
  • 432
pure mage
« Yanıtla #41 : 28 Şubat 2007, 18:28:49 »
Tmm okonuda eyw haklısın bende kesıyorum tamer çarla tecrube işi ama ben dıyorumki eşit bilgilerde,güçlerde,deneyimde iki player warlok ve pure mage düşün bence kesemez ancak warlok da bi eksiklik olacakki tecrübesizlik mesala int kullanmayı bılmiyor ozaman indirirsin onun dışında asla dıyorum...

pure mage
« Yanıtla #42 : 28 Şubat 2007, 18:34:06 »
WArlocklarin Çoğu Artik Büyü nedir unuttu , sadece Attiklari Büyü Kendilerine Koruma Büyüleri , Ha arada bide im por atiyolar Haklarini yemiyelim şimdi..

Dewamli silahla Dalan Onlarca warlock war , Bunlari kesmeside oldukça basit..

Senle ve Arkinla Yaptiğimiz pvpde , Siz Büyü Atiyordunuz en azindan poiyi fizzly ediyordunuz ama bunlarda öyle bir şey yok iki üç poi at arkasina ne büyü sallarsan kalvas dahil yiyenler war..

ve Cok rahat kestiğim adamlar war , Bi saat kimseyi pure ile kovalamam ynaımda bir warrior veya warlock olmadiği sürece , Aticağimiz Büyü yok çünkü  , An mani Can alsa onu atariz , Mana Drain Açik olsa onu atar Manasindan mana yapariz , Ama yok Kaçan warlock'a sürekli sadece Rel por ve Poi ikilisi ile kesebilirsin , Warlock eğer arkasini dönüp im por atmazsa durmadan..Atarsa Şansin iyice azalir bu seferde rel wis ve im por çalişirsin , Sıkılır bir süre sonra döner ve dalar o sirada yine eski sisteme döner poi atip kesersin..

Cok Kolay Kestiğim adamlar Çogunlkta Zorlandiğim shardta 10 kişi Bilemedin 15 kişi..

Çevrimdışı Mari

• Üye
  • **
  • 432
pure mage
« Yanıtla #43 : 28 Şubat 2007, 18:38:58 »
WArlocklarin Çoğu Artik Büyü nedir unuttu , sadece Attiklari Büyü Kendilerine Koruma Büyüleri , Ha arada bide im por atiyolar Haklarini yemiyelim şimdi..

Dewamli silahla Dalan Onlarca warlock war , Bunlari kesmeside oldukça basit..

Senle ve Arkinla Yaptiğimiz pvpde , Siz Büyü Atiyordunuz en azindan poiyi fizzly ediyordunuz ama bunlarda öyle bir şey yok iki üç poi at arkasina ne büyü sallarsan kalvas dahil yiyenler war..

ve Cok rahat kestiğim adamlar war , Bi saat kimseyi pure ile kovalamam ynaımda bir warrior veya warlock olmadiği sürece , Aticağimiz Büyü yok çünkü  , An mani Can alsa onu atariz , Mana Drain Açik olsa onu atar Manasindan mana yapariz , Ama yok Kaçan warlock'a sürekli sadece Rel por ve Poi ikilisi ile kesebilirsin , Warlock eğer arkasini dönüp im por atmazsa durmadan..Atarsa Şansin iyice azalir bu seferde rel wis ve im por çalişirsin , Sıkılır bir süre sonra döner ve dalar o sirada yine eski sisteme döner poi atip kesersin..

Cok Kolay Kestiğim adamlar Çogunlkta Zorlandiğim shardta 10 kişi Bilemedin 15 kişi..

katılıyorum söylediklerine...
ama ben warlokdan önce pure mage ondan önce warr dum yani bi karma yaptım artık...

seviyeli konuşmalarından dolayı teşekkür ederim...

pure mage
« Yanıtla #44 : 28 Şubat 2007, 18:40:33 »
Rica Ederim Anlaşabilidiğimize Sevindim (:

Koly Gelsin Ben kaçtim
:wink: