Revolution UO

Speed i anlamanın yolları

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
« : 06 Nisan 2007, 10:49:36 »
Böyle bir baslik olsa gm ler playerları bilgilendirse cok iyi olucak cünkü 3 kareden bs ile vuran adam speedci oluyor. Hem böylelikle gmlerinde bası pek agrımaz.

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2007, 10:56:10 »
Bır anda 6-7 kare atlıyor ıse yada etraftakı kısılerı laga sokuyor ıse.Ama anlamak cok zor.Ozellıkle Mondaın Legacy de oyunun akısı cok hızlı.Bır pvp seyredıyorum sankı speed acmıslar bıbı bırbılerıne saldırıyorlar.

Zikri Talan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2007, 10:57:11 »
Speedi senin anlaman bişey değiştirmez. Page atıp staff görebilirse ancak bişeyler olur. Ayrıca 3 kare ile 800x600 çözünürlükte bir ekran boyutunun ne olduğunu iyi biliyoruz. Hemen staff 3 kareden vurdu diye bariz speed var demiyoruz!

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2007, 11:00:37 »
zikri senle muhattap digilim isdersan kasma kendini bosu bosuna. Ares peki böyle bir baslik yapıp sabitleseniz güzel olmazmı ?

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2007, 11:01:30 »
Bosu bosuna tartısmaya gırmeyın.Burası herkese acık bır forum herkes yorum yazabılır.Zıkrının yazısında herhangı bır hakaret goremıyorum.

« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2007, 11:04:39 »
Sayın Ares Speed Acilinca Ben Lag'ami giriyorum ?

Eper Oyle ise

Kitihara Assasins.. adli Arkadaş Dün oyle oldu oyuna girince bi bakarmisin acab?
color=red]Abzytn Kenk's General Of III&  Silmarillion III[/color]

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2007, 11:06:17 »
Senın laga gırmen sorun degıl sorun yanında eger bır cok ınsan var ıse onlarında aynı anda takılması.Sadece sen takılıyorsan yanınada kımse yok ıse belkı baglantında sorun olabılır.Ayrıca ısmını verdıgın kısı kosarken bır anda 6-7 karakter atlıyormuydu ?

« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2007, 11:07:23 »
Alıntı yapılan: "Ares 4 <Revolution>"
Senın laga gırmen sorun degıl sorun yanında eger bır cok ınsan var ıse onlarında aynı anda takılması.Sadece sen takılıyorsan yanınada kımse yok ıse belkı baglantında sorun olabılır.Ayrıca ısmını verdıgın kısı kosarken bır anda 6-7 karakter atlıyormuydu ?

Evet Atliyordu

2 kişilerdi Ekranda 3 kişiydik.
Birden yanıma geldiler setli takır takır vurdu
Digeir poi fln

bi baktim ölmüşüm.
cafede boştu 2048 di gece 1 di :D

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2007, 11:12:00 »
Dıger yetkılı arkadaslara durumu ıletırım.Takıp ederler.

« Yanıtla #9 : 06 Nisan 2007, 11:16:45 »
Eyvallah saolasin.
bide Duello Alanina Bakin derim.
ORada Büyük Oyunlar Dönüyor 2m + Loot fln admlr hep illegal açiorla

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #10 : 06 Nisan 2007, 20:27:16 »
speed etraftakileri laga sokmaz diye biliyorum. eskiden freezer diye sürümleri vardı injectionun ama ip ile encryptsiz clientle giriliyordu sadece, e o kalktı kullanılamaz sanırım.
speed sadece koşu hızını etkiliyor ve şarj almış çift kare silahlarının 3. kareden vurması gayet normal bi davranış. benzerlerini one handed silahla şarj alıp 2. kareden vuranlarda görebilirsiniz. bu extra garip bi olay değil aksine normal birşey.
speed in tek extrası hızlı koşma olayı. 1.4 speedde karakterler 3 karede 1 kare, katsayı arttıkça daha fazla kare atlarlar. sadece burdan anlaşılabilir ve aslında speedi anlamak çocuk oyuncağı bir iş. eğer çapraz koşan bir adam, koştuğu axislerin herhangi bileşeninde koşan biriyle aynı hızda koşuyorsa bu gayet 1.4 speeddir. ötesini anlamamak da gayet cahil ve bilgisiz adamın niteliğidir..

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #11 : 06 Nisan 2007, 22:47:22 »
Alıntı yapılan: "Abzytn The Kenks"
Sayın Ares Speed Acilinca Ben Lag'ami giriyorum ?

Eper Oyle ise

Kitihara Assasins.. adli Arkadaş Dün oyle oldu oyuna girince bi bakarmisin acab?

Bu kitihara assasins i şikayet eden bir kaç kişi daha gördüm ben izlemedim ama çok şikayet var ondan.Bence de Bi izleyin onu
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı Pegasus Discotec'h

• Kıdemli Üye
  • 1109
  • ƒαzℓα яαнαтıм яαнαтѕız є∂єямι ?
« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2007, 12:51:51 »
Geçen açan adamı gözümle gördüm pg falan attım ama online staff yoktu yew moonda adam stafflar .adminle takipe alırlar ya işte öle üstüme biniyodu sürekli bs vardı elinde 1 can bıraktı  gz ye zor kaçtım bide lag vardı deli gibi