Revolution UO

Bug Abusemi Diyim Artıq Ne Diyim.Scrıbe Hatasımı.!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 26 Nisan 2007, 12:55:14 »
Alıntı yapılan: "seytan"
evet o mare bir ay beklemiş arkadaş :)

Ula konuyu saptırma ..

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #31 : 26 Nisan 2007, 13:10:29 »
ne alakasivar hakınla almadın giit iyi oldu millete yalan atmana gerek yok millet seni adam sanıyor o millete saygılı ol dohrulari soyle yalan atmaya gerek yok mareyi geri alamasın zaten vermez ler sana!
enim Rahat edemedihim Yerde Kımse İstiraat Edemez Keyfe Keder Kralına Dehil alayına gider

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 26 Nisan 2007, 13:22:05 »
Alırım veya almam Mareyi ne çaldım nede gasp ettim cagırdınız aldım..size vercem die bişide demedim sayfayı kirletme yeter..

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #33 : 26 Nisan 2007, 13:28:31 »
ozaman staf lara karsı yalan atmiş oluyorsun genc bir ay bekledım falan mare yi geri almak için o mare geri gelmez boş boşuna direnme!
enim Rahat edemedihim Yerde Kımse İstiraat Edemez Keyfe Keder Kralına Dehil alayına gider

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #34 : 26 Nisan 2007, 13:31:05 »
adam ol gercek leri soyle mareyi geri alabilmek için yalan atmana gerenk yok daha dohrusu bunlara gerenk yok gitmişse gitmiş demekki hakın dehilmiş iyi olmuş!

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 26 Nisan 2007, 13:53:23 »
Her tameci Mareyi Tamelemek için 1 ay gibi Kısa bir süre bekler ..Bende tabii bekledim haylada bekliorm neden beklemiyorum diyimki ..Sen bulmus beni cagırmıs olabilirsin ama o mareyi tamelemek için bekliordum beklemiyor deildim..Burada yalan olan ne anlamıorum.. :smt017

Senden tek istegim sayfayı kirletme Yetkili cvp yazasıya kadar.!

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #36 : 26 Nisan 2007, 14:06:37 »
Millete Kendım tameledım ben gordum gibi ayak yapma havada bulut o mareyi unut!

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #37 : 26 Nisan 2007, 14:09:49 »
Şimdi Sen mareni almak için diren alabilcenmı bakam bizim ne binek ler ne itemler giit geri gelmedi senın marenmı gelcek! oyle sanıyorsun kendını kandirmiş olursun gencc..bu konu burda kapatir ! havada bulut o mareyi unut der serhat :d

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 26 Nisan 2007, 19:11:19 »
Ben sana nie cevap verme gereği duyuyorumki, sen benim için gereksiz bi adamsın.

Allaha Emanet Ol ..

Çevrimdışı Anastacia

• Üye
  • **
  • 57
« Yanıtla #39 : 26 Nisan 2007, 19:32:33 »
Serhat sen baya bı konusmussun bıde ben konısıyım.Serhatı yalancı cıkardın hadı dıyelım serhat yalancı sende hırsızın allahısın o zman.Bana demıyormuydun mareyı ver calıcam dıe.Sızın oraya geldım Serhatın mareyı calıcam dedın.Yalan mı ?Sana mareyı verdıgınde kardesım dıordun.Sımdımı bole oldu bana bunu acıkla.Bende zamanında bı ton ıtem varken arkamdan kosuyordun sımdı carımda ıtem yok dıe arkamdan kufur edıorsun senıde tanıdım yanı gerısını bos koy.He bu arada serhata dıorsun ya sunu yaparım bunu yaparım dıe?Ona yapacaklarını gel bana yap bakam ne kadar yureklısın !!!

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #40 : 26 Nisan 2007, 19:35:31 »
Bilemedın akdeniz hırsızın allahi dehil kralıyın unutma asla alahi dehil kralıyım dır bunu bil! Kapiş cnm!

Çevrimdışı Anastacia

• Üye
  • **
  • 57
« Yanıtla #41 : 26 Nisan 2007, 19:38:37 »
Bilen bılır ne dıyelım kı sende kabullendıysen sorun yok canım...

Yarası olan gocunuyor ıste.Susmanı tavsıye ederım hayatındada basarılar dilerım.Yolun acık olsun tmm mı ?

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #42 : 26 Nisan 2007, 19:40:41 »
Ben Kabul ederim Cnm tmm Şimdi İşine Bak Kapiş!

Çevrimdışı Anastacia

• Üye
  • **
  • 57
« Yanıtla #43 : 26 Nisan 2007, 19:49:07 »
Yetkılı arkadaslar bı yorum getırıcek mı artık ??

Çevrimdışı Hacı Şakir

• Yeni Üye
  • *
  • 43
    • E-Posta
« Yanıtla #44 : 26 Nisan 2007, 20:55:25 »
arkadaşın bunu bir oyun olarak gördüğünü felan söylemişler ama alakası yok adam evladı ölmüş gibi üzülmüş baksanıza. Neyse geçmiş olsun. Kaptırma kendini bu kadar mümkünse bırak.
mza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 100 karakterlik bir limit vardır