Revolution UO

Bug Abusemi Diyim Artıq Ne Diyim.Scrıbe Hatasımı.!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 26 Nisan 2007, 21:09:37 »
eger bu elemanın maresi verilcekse benimde 1 ay önce ansizin silinen evim ve giden boyalarim verilsin.

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #46 : 26 Nisan 2007, 21:39:35 »
cahri sen rahat ol kımse mare vermez bu velede
enim Rahat edemedihim Yerde Kımse İstiraat Edemez Keyfe Keder Kralına Dehil alayına gider

Çevrimdışı Somnus..

• Yeni Üye
  • *
  • 44
« Yanıtla #47 : 26 Nisan 2007, 23:30:56 »
Bug abuse olması için birilerinin bir bugı menfaatleri dogrultusunda kullanması gerekiyor. Scribe hatası degil, script hatası ayrıca. Scribe "yazıcı" falan demek kelimenin kökenine bakılırsa.

Son olarak, ne diyim, 1000101010110011010 dan başka birşey degil giden, o sebepten çok önemsemek yersiz bana kalırsa.
i]No guts, no glory..[/i]

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 27 Nisan 2007, 01:27:07 »
Alıntı yapılan: "Somnus.."
Bug abuse olması için birilerinin bir bugı menfaatleri dogrultusunda kullanması gerekiyor. Scribe hatası degil, script hatası ayrıca. Scribe "yazıcı" falan demek kelimenin kökenine bakılırsa.

Son olarak, ne diyim, 1000101010110011010 dan başka birşey degil giden, o sebepten çok önemsemek yersiz bana kalırsa.

Cok bos cok gereksiz konusuyorsun. o sinirle ne yazdığımı bile hatırlamıyorum..Cok ii biliyon galiba ''Türkce Ögretmenini'' tebrik etmek gerekli.Seni takdir etmek gerekli.Haklısın

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #49 : 27 Nisan 2007, 05:55:59 »
Alıntı yapılan: "Antalya/Çallı"
Alıntı yapılan: "Somnus.."

Cok bos cok gereksiz konusuyorsun. o sinirle ne yazdığımı bile hatırlamıyorum..Cok ii biliyon galiba ''Türkce Ögretmenini'' tebrik etmek gerekli.Seni takdir etmek gerekli.Haklısın

senin annen, baban iyi öğretememişse ahlakı, somnus ne dese kötü olacak..

« Yanıtla #50 : 27 Nisan 2007, 09:09:04 »
Kimse Kirilmasin Darilmasin Ama. Bence Haketmis Iyide Olmus. Cunki Millete Artistlik Taslamakla Kendini Yucelterek Yuceltiyor Arkadas Kendini Allah Felan Yapicak Yakinda   ( Tovbe Ya Rabbi ) Seytan Adli Arkadas Demis Iste Benimdi Ben Buldum Sen Aldin Gibisinden. Hayatimda Boyle Insanlara Asla Guvenmemisimdir.. Zamaninda Benim Marem Tameden Cikti. Cagirdim Burhani Tameledi Verdi Allah Razi Olsun. Guvenecegin Insanlari Taniyacaksin. Oyunu Oyun Icin Degil. Oyunu Zevk Icin Oynayanlarla Arakdas Olucaksin. Yazik Vallahi, Ama Bu Adamin Maresini Vericekseler Geri, o Zaman Benimde Kaybolan Fresianimi Versinler !!!  :smt012  :ZEUS:
color=cyan]Kaşarlar Eriyecekse Küresel Isınmaya '' Evet ''[/color]

Çevrimdışı Apotheke+

• Üye
  • **
  • 51
« Yanıtla #51 : 27 Nisan 2007, 09:13:11 »
zaten olmuşla ölmüşe care YOk arkadaşlar.giden gitti.BOş ver sero biz variz siii et mareyi.al bizimkide gitti ama olsun arakdaşlarımız var marem olup çevremde kimse olmıcana marem olmasın arkadaşım olsun.hem de 2 kuruşluk adamlarda benimdi diye ortalıkta gezmesinler.Guvenmiyosa Sölemicek nbinegin yerini.

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 27 Nisan 2007, 11:44:10 »
Alıntı yapılan: "Dread Biohazard"
Kimse Kirilmasin Darilmasin Ama. Bence Haketmis Iyide Olmus. Cunki Millete Artistlik Taslamakla Kendini Yucelterek Yuceltiyor Arkadas Kendini Allah Felan Yapicak Yakinda   ( Tovbe Ya Rabbi ) Seytan Adli Arkadas Demis Iste Benimdi Ben Buldum Sen Aldin Gibisinden. Hayatimda Boyle Insanlara Asla Guvenmemisimdir.. Zamaninda Benim Marem Tameden Cikti. Cagirdim Burhani Tameledi Verdi Allah Razi Olsun. Guvenecegin Insanlari Taniyacaksin. Oyunu Oyun Icin Degil. Oyunu Zevk Icin Oynayanlarla Arakdas Olucaksin. Yazik Vallahi, Ama Bu Adamin Maresini Vericekseler Geri, o Zaman Benimde Kaybolan Fresianimi Versinler !!!  :smt012  :ZEUS:

bırakın allahınız askına herkezin bir cıkarı war neymis bunun maresı verılırse benım fressi  versinler falan filan faso füso zevk için oynayan adam item pesinde kosmaz..Emin olunki Okadar binegim war bir mareye düşecek insan deilim.Önceleri item veripte we back take a walk vermin humans ..şimdi bize yamuk yapıorlar .wayy bee..WArsa item yoqsa naşş. :thief:

« Yanıtla #53 : 27 Nisan 2007, 11:47:54 »
Bak Arkadaşım. Ben İtemin Peşinde Felan Değilim. Şuna Açıklık Getireyim. Stafflar Kaybolan Birşeyi Geri Getiremez. Heleki Senin kini Getireceklerse. Benim Suçum Ne Benim Eşyam Kaybolunca. Emin Ol ki. Ben Bu Oyunu Ne İtem İçin Onuyorum. Nede Başka Birşey İçin Neyim Var Neyim Yok. ARKADAŞLARIM ! Murat,Mehmet,Sinan,Yağız,Selim,Buğra,Savaş İçin Oynuyorum Ben Bu Arakdaşlarım Olmassa Bende Olmam. Bi Ara Bırakma Kararı Almıştı Hepsi. Siz Yoksanız Bende Yokum Demiştim. İnanmazsanda Murat'a Sorarsın Ama. İnsanların Kendilerini Yerlerden Göklere Cıkarmasını Sevmiyorum..  :smt012 Bu Arada Sana Ne Zıtım Nede Bir Kin Var. Sadece Fikirlerimi ve Gerçekleri Yazdım..
color=cyan]Kaşarlar Eriyecekse Küresel Isınmaya '' Evet ''[/color]

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #54 : 27 Nisan 2007, 12:13:09 »
serhat o kadar itemin varya ondan bundan neden fire rob Dilenıyorsun cok itemin vardi ya aaa olmaz ama sen item kralısın ondan bundan item dilenme plz!
enim Rahat edemedihim Yerde Kımse İstiraat Edemez Keyfe Keder Kralına Dehil alayına gider

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 27 Nisan 2007, 12:17:24 »
Ya bıraq sen okuluna dvm et..Bu konular büyük organizasyonlar senin boyunu cüsseni aşar.

Çevrimdışı seytan

• Üye
  • **
  • 66
« Yanıtla #56 : 27 Nisan 2007, 12:22:31 »
Hadi Ya gercekler acıdır be cnm. Okuıl Meselesine Gelirsen Okuyorum!Uni falanda Duşunuyorum Okumak ayıp dehil bence cok iyi birsey dır senın gibi otel köşelerinde calişmıyorum!

Antalya/Çallı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 27 Nisan 2007, 12:28:14 »
Ay ay..Aslanım Kimliğimi Avatar olarakmı atayım Akdeniz Üni.1sınıftayım İşletme..Ayriyeten Oteldeyim Biz Ana baba parası yemioruz ekmegimizi taştan cıkarıyoruz.Hem calısıp hem okuyup ..Umarım sende alırsın 320de tabi bu kafa ile zor oyun oyun hayatın oyun..neyse sana hayatında basarılar.. :deimos:

Çevrimdışı Apotheke+

• Üye
  • **
  • 51
« Yanıtla #58 : 27 Nisan 2007, 12:36:07 »
sero boş ver olm adam yerine koyup ne cevap veriyosun aglar aglar gider.konu sapıyo.

Çevrimdışı desparado

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 154
« Yanıtla #59 : 27 Nisan 2007, 12:36:52 »
serhat takma abım sen bosver sen coluk cocukla muhattap olma senın kım oldugunu herkez bılıyor...                not: itemin varsa arkadasın vardır bunu unutma...
ne demek ıstedıgımı anladın...

yetkılıler yardımcı olucaklardır sana ....

Diyarbakırda vatanı gorevını yapmakta olan abin...

sevgı ve saygılarla... REVO halkı
Madem Yapamıyorsunuz Ugraşmak İstemiyorsunuz Bıraqın.!!