Revolution UO

snooping skili kasacak olan var mı?...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mert18

• Üye
  • **
  • 117
« : 04 Mayıs 2007, 21:43:33 »
baslıktanda anlasıldıgı gıbı kasacak olan war mı beklemedeyım.cvb beklıyorum ılk cvb olana ulasıcam burdan
ltima seni bıraktım nolur sende benı bırak offffff

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2007, 06:45:44 »
snooping i, makroda olan ve dexi 25i geçmeyen craft, ins, mage gibi bir arkadaşının üzerinde tekil olarak geliştirirsen daha mutlu olursun (gain alma konusunda)
stealing in iki kişi ile kasılması mübahtır, snoopingin değil.
ha eğer stealing kasacaksanız iki kişi, random birini bulma. stealing skillerinizin yakın olmasına özen gösterin (+1.0/-1.0 (max))

Gastern_Forter

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2007, 12:25:14 »
Snoopingi Arkadaşin Da Dediği Gibi Herhangi Birinin Üzerinde Kasarsan Daha İyi Olur. Hatta Ben 75 E KAdar Fln Vendorun Ustunde Kasmiştim. Saakin Biyerde Vendoru Dar Bi Alana Sıkıştır. Başla Kasmaya. O Attack Werir Ama Wuramaz (Tabi Kasicak Arkadaş Bulamazsan)
Stealingi De Warsa Arkadaşin Aç Onada Bi Char O Şekilde Targetten Çalmaya Bakin Birbirinizden. Ama Skill Farkinin Olmamasi Gerekiyor.

Ama Bunlarin Hepsini Geçtim. Eğer Cafeden FLn Oynuosan Kasmaktan Wazgeç Derim.
7Gün24 Saat Makroda Ancak Gmledim :) Çooook Çooook Zor Gelio... We Dier Charlara Oranla Thief Chara Girmio Gibiyim. O Kadar Kolay Değil İtem Çalmak...
Yinede Kasicam Diosan Sen Bilirsin Kolay Gelsin :)

Çevrimdışı Legolas Blood

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 256
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2007, 19:28:38 »
gm thief im bir ise yaramıyor serverda bukdar az player varlem hele pazar alanı varken bosa kasarsın...

Çevrimdışı |Houston|

• Üye
  • **
  • 790
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2007, 21:24:56 »
Alıntı yapılan: "Legolas Blood"
gm thief im bir ise yaramıyor serverda bukdar az player varlem hele pazar alanı varken bosa kasarsın...

+1

Çevrimdışı Darkcloud Twilight

• # Yörünge Dışı
  • 2036
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2007, 21:31:13 »
evet 120 online varsa 100ü pazar ve duelloda.. hırsız kasma hiç daha iyi.. emeğine yazık..
Commander of Twilight Zone
Darkcloud Twilight
Glorialy Twilight
Sanitarium

buraya kadarmış...

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2007, 00:10:50 »
işini bilen hırsız her türlü çalar (: bu iş online playerdan ziyade onlineleri nerde bulacağına bakar gibi sanki.
tabi darkcloud gibi efsane dururken bizim nacizane kalo nun laf söylemesi yakışık almaz

• # Yörünge Dışı
  • 2036
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2007, 00:54:35 »
charım banlanalı 8 ay oldu.. hey gidi günler.. millet spear ve katana siparişi verirdi bana :)
arada sırada başka bir hırsız charla girip geziniyorum ama eskisi gibi değil yani.. köprüde arada sırada heyecan oluyor oralardan birşey yürütüyoruz başkada yok yani..
Darkcloud Twilight
Glorialy Twilight
Sanitarium

buraya kadarmış...

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2007, 01:24:19 »
yaz gelsin çoluk çocuk girebilsin o zaman thief yine iş yapar gibi sanki (:

Çevrimdışı mert18

• Üye
  • **
  • 117
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2007, 01:41:13 »
bu kadar sey ustune kasmayı bırakıyorum...Zaten asıl uyelıgıme acmamıstım allahtan yenı uyelık acıp yapmıstım.Valla dediğiniz doru zaman kaybı.2 gunden berı gırmıyorum zaten Diger charlarla caldıgımın nerdeyse 100 katını kazanıyorum ayıptır solemesi :D  :D

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2007, 01:46:02 »
Alıntı yapılan: "mert18"
bu kadar sey ustune kasmayı bırakıyorum...Zaten asıl uyelıgıme acmamıstım allahtan yenı uyelık acıp yapmıstım.Valla dediğiniz doru zaman kaybı.2 gunden berı gırmıyorum
zaten Diger charlarla caldıgımın nerdeyse 100 katını kazanıyorum ayıptır solemesi :D  :D

geçtiğimiz yaz duelloda 1m + lootta seri yapan tunadan daha hızlı para kastım thiefle. kasılabilir de. ama önemli olan doğru yer doğru zaman.

Çevrimdışı mert18

• Üye
  • **
  • 117
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2007, 01:47:56 »
skiller dusuk olunca bısıye yaramıyo crim oluyon..Hani 100 olsa neyse calarsında 50 olunca cıldırıyon artık dakka bası reslencem dıye ugrasıyon.Valla caydım thieften...Action yaparım daha ii...:D

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #12 : 09 Mayıs 2007, 01:50:59 »
Alıntı yapılan: "mert18"
skiller dusuk olunca bısıye yaramıyo crim oluyon..Hani 100 olsa neyse calarsında 50 olunca cıldırıyon artık dakka bası reslencem dıye ugrasıyon.Valla caydım thieften...Action yaparım daha ii...:D

120 stealing ile çalarken hala hala hala (adım atmadığım halde) notice veriyorum craft arkadaşıma. daha ne diyeyim ki (:

• # Yörünge Dışı
  • 2036
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2007, 01:53:28 »
geçen yaz günde ortalama 50 silah koyuyordum vendoruma  :smt005 bakalım bu yaz ekmek çıkacakmı bize
Darkcloud Twilight
Glorialy Twilight
Sanitarium

buraya kadarmış...

Çevrimdışı Legolas Blood

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 256
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2007, 04:42:38 »
bi kere thief charımla bir adam kavalıyordum adam order chaos savası yapıordu bir yandan calmaya calısıyorum bir yandan  dıger adam buna vuruyor bu kacıor neyse bunun +15 waraxeını caldım adamda dusmanı tarafından kesıldı.cesete tıkladım adamdan once +15 bsını ve ınvul setının cogunu lootladım dıger adam bana daldı bi guzel kactım guzel loottu ama mkacar ın dedıgı gıbı dogru zaman meselesi onemli yılda bır kez de olabılır beklenmedık heranda...