Revolution UO

Yardım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Asure

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 506
Yardım
« : 05 Mayıs 2007, 21:00:52 »
Arkadaşlar Oyundayken Paso Donuyorum,Donması Geçmiyor,Oyundan Çıkıp Girmeye Çalışıyorum,Someone İs Already Use Your Account Yazıyor.
Bu Çok Sık Olmaya Başladı.
Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
Yardım
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2007, 21:31:20 »
Yardım bölümüne taşındı.

Çevrimdışı Hao

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 567
  • Tahrik olmadım diyemessin .
Yardım
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2007, 21:31:49 »
İnternetin gidip , geliyo olmasın ?
Ryujin Ex'Burn .
Drobniak Ex'Burn .
Laması olan :( ?

Ve dahi ,

Ağlamadan ...

Re: Yardım
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2007, 11:42:16 »
Alıntı yapılan: "Asure"
Arkadaşlar Oyundayken Paso Donuyorum,Donması Geçmiyor,Oyundan Çıkıp Girmeye Çalışıyorum,Someone İs Already Use Your Account Yazıyor.
Bu Çok Sık Olmaya Başladı.
Yardımcı Olursanız Sevinirim...

%100  Modemınden kaynaklanıyor o sorunla karşılaştığında modemi resetle ip değişsin çarına girebilirsin...

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Yardım
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2007, 12:05:06 »
Evet modeminden kaynaklanıyor olmalı.

Modemin bağlantıyı kesiyor. Sen oyundan düşüyorsun ancak charın hemen düşmüyor. Modeminde bağlantı tekrar geldiğinde sana yeni ip veriyor ve sen oyuna girmek istediğinde ip adresleri tutmadığı için başka birinin oyunda olduğunu söylüyor.

Charın oyundan düştüğü zaman tekrar oyuna girebilirsin.

Yardım
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2007, 12:09:37 »
aynı ip olduğu için girilmiyor die biliyordum...çünkü ben buroda o şekilde düştüğümde bi arkadaşıma çara girmesini soyluyorum girip çıkıyor ve düzeliyor...

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Yardım
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2007, 12:11:51 »
Alıntı yapılan: "Marian Duchovny"
aynı ip olduğu için girilmiyor die biliyordum...çünkü ben buroda o şekilde düştüğümde bi arkadaşıma çara girmesini soyluyorum girip çıkıyor ve düzeliyor...

bağlantı gittiğinde karışıklıkda oluyor olabilir. ama aynı ipden dolayı değil o zmn clientimiz cöktügündede başkası var diye hata almamız gerek.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Yardım
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2007, 12:58:10 »
modemdende olabilir kopma pek sanmıyorum ama

tel kablonda kırık olabilir  yada paralel tel warsa eğer  splinter(bole yazılıyordu sanırım ) den once olmamalı splinterden sonra bağlanmalı paralel tel.
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Malekith

• Üye
  • **
  • 537
Yardım
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2007, 14:28:47 »
Aynı sorun bende de vardı, ne yaptıysam çare bulamadım. Modemi değiştirdim sorun kalmadı. Sanırım senin modemin de problem var...
Make Your Choice,
Let The Game Begin...

Shut Up! And To Play...
(Twi)

Gastern_Forter

• Ziyaretçi
Yardım
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2007, 15:49:50 »
Kesinlikle Bağlantiyla Alakali Bir Durum.
Arkadaşinda Dediği Gibi Net Gidiyor Char Kaliyor. Tekrar Girmek İstediğinde Başka İp De Kaldiği İçin Charin Oyuna Girmiyor.
Ayni İp Den Deneme Yapilirsa (Cafe Gibi) Yeni Girmeye Çalişan Oyuna Girer Oyundaki Düşer....
Muhtemelen Modeminden Kaynaklanan Problem. Ayrica Modemin Bağlanti Şekli De Önemli....