Revolution UO

Para Az Düştü..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yuppi

• Ziyaretçi
Para Az Düştü..
« : 13 Mayıs 2007, 01:45:00 »
Şimdi nebuladaki charımı buraya transfer ettim online süresi 447 saat robertin dediğine göre 447*2000=894000 gp gelmesi lazım ama bana 42k para geldi? Bi sorun mu yoksa öyle olması mı gerekiyor?

Arkanis

• Ziyaretçi
Para Az Düştü..
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2007, 03:13:35 »
Nebuladaki karakterinizin Online süresine göre para alıyorsunuz Revolution'daki karakterinize değil Sizin Revolution daki karakteriniz online süresi 447 Nebuladan transfer edilen karakterin değil.

Alex Twilight

• Ziyaretçi
Para Az Düştü..
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2007, 14:31:40 »
Zaten o yenilik size gelmediki siz para kasın diye yapmadilar nebuladan gelenler parasiz kalmasin diye ama millet kazanç edinmiş kendine bence yeni gelenlere para düşmeli.

Yuppi

• Ziyaretçi
Para Az Düştü..
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2007, 11:18:31 »
Alıntı yapılan: "Alex Twilight"
Zaten o yenilik size gelmediki siz para kasın diye yapmadilar nebuladan gelenler parasiz kalmasin diye ama millet kazanç edinmiş kendine bence yeni gelenlere para düşmeli.

1. Paraya ihtiyacım yok,
2. Yeni gelen olarak nerden anlaşılacak ben kullanmadığım bi adam ile girdim sadece deneme amaçlı, yeni eski ayırt edilemez..
3.447 benim online süremmiş sonradan fark ettim..
4. Ben para için değil bir hata var ise düzeltilmesi için yazdım, daha sonra page ile bana belirtildi bende birşey yazmadım bidaha..

//lock

Çevrimdışı |Houston|

• Üye
  • **
  • 790
Para Az Düştü..
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2007, 11:24:12 »
Alıntı yapılan: "Alex Twilight"