Revolution UO

Client Sorunu

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shangri

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« : 21 Mayıs 2007, 03:29:15 »
Eski client'i çalıştıramıyorum. Tıkladığımda hiçbirşey olmuyor ve client açılmıyor. "Windows Görev Yöneticisi"ndeki "İşlemler" kısmında ("Uygulamalar" değil) "Revolution.exe" olarak gözüküyor fakat kapatmaktan başka bir müdahale yapamıyoruz oradan sonuçta.
Yeni client ise çalışıyor fakat patch yapmama rağmen o da oyun içinde göçmeler ve daha değişik sorunlar veriyor.
Eski clienti hem Ultima Online 2D'de denedim, hem de patch'siz şekilde Ultima Online M.Legacy'de.
Yine bilgisayardan kaynaklanan birşey olabileceğini düşünüp 2 farklı sabit diske de farklı zamanlarda kurdum. Sonuç yine "0".
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
Client Sorunu
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2007, 16:21:53 »
Farklı bir bilgisayarda denedin mi peki?

cemevin

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2007, 18:50:20 »
ben de arkadaşımdan ultima 2d'yi kurdum ve full patch yaptım. ardından revolution reloaded clientini indirdim. çalışmadı. eski clientı indirdim o da çalışmadı. gelen hata mesajı ise şu:
windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir.

cemevin

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2007, 19:02:35 »
sorunu şimdi hallettim karakterimi kurdum ve oyuna girdim; ama şimdi de oyun açılır açılmaz xp hatası veriyor.. şimdiden teşekkürler.

Cyper

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2007, 19:22:01 »
Ben uo yu tamamen silip tekrar yüklemiştim.Eski clint yükleyip başladım.

cemevin

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2007, 19:23:12 »
sanırım oldu şimdi giriyo. yeni karakter açtım ve girer girmez pin kodum soruldu ama pin kodumu yazmam gereken yere hiçbirşey yazamıyorum şimdi de..

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
Re: Client Sorunu
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2007, 20:03:37 »
Alıntı yapılan: "Shangri"
Eski client'i çalıştıramıyorum. Tıkladığımda hiçbirşey olmuyor ve client açılmıyor. "Windows Görev Yöneticisi"ndeki "İşlemler" kısmında ("Uygulamalar" değil) "Revolution.exe" olarak gözüküyor fakat kapatmaktan başka bir müdahale yapamıyoruz oradan sonuçta.
Yeni client ise çalışıyor fakat patch yapmama rağmen o da oyun içinde göçmeler ve daha değişik sorunlar veriyor.
Eski clienti hem Ultima Online 2D'de denedim, hem de patch'siz şekilde Ultima Online M.Legacy'de.
Yine bilgisayardan kaynaklanan birşey olabileceğini düşünüp 2 farklı sabit diske de farklı zamanlarda kurdum. Sonuç yine "0".
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ultimaları Sil.
Yeni Bir Oturum Açıp Yüklemeyi Dene..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Çevrimdışı Ciara

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 331
  • Twilight Family
    • Myspace'im
Client Sorunu
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2007, 20:13:46 »
Alıntı yapılan: "cemevin"
sorunu şimdi hallettim karakterimi kurdum ve oyuna girdim; ama şimdi de oyun açılır açılmaz xp hatası veriyor.. şimdiden teşekkürler.

+1 bendede aynısı oluyor. kaldırıp patchsizde oynamak istemiyorum :( gülü seven dikenine katlanır oluyo galiba. ama o kadar kotam gitti zaten 7-8 gb olmuştur :D
Gangsta Twilight [Okanla ortak char]
Ciara Twilight [Daşş gibi güzel warriorum]
Peleus [Daşş gibi craft]

2 PC = Multi
2 PC + Kardeş = Multi diil
Kardeşimiz yok die multici olduk.

Staff mıtaff tanımam silerim kadroyu scriptlerimle yönetirim

Shangri

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #8 : 21 Mayıs 2007, 22:58:06 »
Alıntı yapılan: "Schoulzen"
Farklı bir bilgisayarda denedin mi peki?

Başka bilgisayarda da aynısını yaptı.

Arkadaşlar 3 kere silip baştan kurduğumu söyledim. Halâ sil-kur demeyin lütfen. :-)

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Client Sorunu
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2007, 23:01:54 »
aos kurup  full patch edip tam full değil

eski clientle sorunsuz oynananbiliniyor
Çevrimdışı.

Shangri

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #10 : 22 Mayıs 2007, 02:45:25 »
Sonunda tekrardan Age of Shadows kurarak eski clienti çalıştırabildim arkadaşlar fakat bu sefer "Journal" açılmıyor hiçbir şekilde. Ne Paperdoll'daki seçenekten tıklayarak, ne de default Alt+J veya herhangi bir makro ayarlayarak.
Olsun, buna da şükür.

Kalo

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2007, 02:51:07 »

Shangri

• Ziyaretçi
Client Sorunu
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2007, 05:40:43 »
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. En sonunda, oldu gibi duruyor.