Revolution UO

Sanırım Bug

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jolly Joker

• Üye
  • **
  • 123
    • http://www.jollyjoker.com.tr/
Sanırım Bug
« : 24 Mayıs 2007, 15:11:38 »
Öncelikle şunu belirtmek istiyorumki topici açış amacım skillimin geri verilmesi yada kumas vs. değil sakın yalnış anlaşılmasın . Zaten giden skill 2 .

Şimdi şuan ben Tailor kasıyorum skillimde 60.1 arkadaşlar . Kumaşım bitti . Başka bir charıma girip yün topladım . Neden başka çara girdin derseniz Tailor kastığım charda Tailordan başka bi skill yok yani yün kesmekle uraşamam mage yok sw yok o manada :)

Her neyse başka bir charıma girdim baya bir yün topladım onları rulo yaptım ve Tailor charımla skill kastığım yere gittim ruloları oraya bıraktım . Tailor charıma girip aldım ve onları kesip kumas yaptım.

Sonra skill tabloma baktığımda Tailor skillimin 58.7 olduğunu gördüm . Şuan 59.6 yani skill sorun değil ama çarımdan 5 dk çıktım ve yeniden girdiğimde skillim düşmüştü . Sanırım bir bug söylemek istedim ne olur ne olmaz diye .

Bazı arkadaşlar Show Real e bastınmı diye soracaklarını tahmin ediyorum basılıydı hatta Profilimde bile Journeyman yazıyordu eminim . hatırlıyorum :)

Topici yalnış yere açmış olabilirim ama bu olayı söyliyeyim dedim .

İyi oyunlar

color=red]Düşmanımı Cesur Ve Kuvvetli Yap !  Onu Yendiğimde Utanç Duymayayım...[/color]

equilibriumtr

• Ziyaretçi
Sanırım Bug
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2007, 16:53:20 »
Server geri alınmış olmasın diyecem en son geri alındığında 9 10 saat geri alınmıştı :D

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
Sanırım Bug
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2007, 17:41:12 »
Arkadaşın dediği gibi geri save alınmış olabilir yada siz show reale tıklamadan kasıyor iken show reale tıkladığsanız bir fark olabilir ki çoğunlukla oluyor.

Çevrimdışı Jolly Joker

• Üye
  • **
  • 123
    • http://www.jollyjoker.com.tr/
Sanırım Bug
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2007, 17:59:54 »
Yok ama geri alınsaydı öbür charımla yün toplarken con los olurdum  :smt017
color=red]Düşmanımı Cesur Ve Kuvvetli Yap !  Onu Yendiğimde Utanç Duymayayım...[/color]

Aspel

• Ziyaretçi
Sanırım Bug
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2007, 14:21:11 »
Tailor charın la çıkarken direkt pencereyi mi kapadın yoksa log out mı yaparak çıktın bazen server log out da algılıyor.Yada sen çıkarken tam save denk geldi charında bir hatta oluştu ama haklısın bu bir bug öyle yada böyle page at loglar incelensin eğer haklıysan bu olay fixlenmeli Neyse geçmiş olsun