1- Gemiler neden 500k?
2- Basit bi shroud yapımında neden hardening crystal isteniyor? Giymek için sadece mage eva ve medi yani büyücülük skilleri Gm olsa yeterli olmaz mı?
3- Balron, Dragon gibi büyük Npc'leri kesmek neden bu kadar zor? Neden ceylan sekmesi gibi blink'leri bu kadar abartı?
4- Leather ve Furniture dye'ler neden kaldırıldı? Nebula'daki gibi oyuncular tarafından üretilebilmesinin nesi yanlış?
5- İce, fire gibi mage robe'ların renkleri dışında diğer normal tondaki rare boyaları oyuncular üretebilse güzel olmaz mı? Yaratıkların kanı vb. şekillerde... (Nebula'daki gibi)
6- Paradarbe olayını burada göremedim hiç... Var mı? Yoksa Fenc'e avantaj sağlayan özellik ne?
7- Forge, Dummy vb itemlar menüden kaldırılmış mı? Tinker tool's da veya carpentery'de bulamadım.. Nasıl yapılıyor?
Server'a yeni geldik uyum sağlamaya çalışıyoruz yardımcı olursanız minnettar kalırız
1- Bütün sosaria Denizleri gemiyle dolmasın diye 500k . Eğer gemilerin tanesi 20 k dan 50k dan satılsaydı işin cılkı çıkar , ihtiyacı olan olmayan gemi alırdı .
2- Bu serverde Shround yok . O Shround değil mage robedir . Tanesi 30k dan başlayıp sonsuz k ya kadar yolu var bu serverde Hard kristaller 40k ve üstü olarakda gidebiliyor .
3- Zor olmalıki zevk versin , değilmi ?
4- Eskiden çöp sistemi vardı . Kaldırıldı ama nedenini bilmiyorum . Çarpların bunları üretmesinin yalnış olduğunu düşünüyorum . Eğer çöp sistemi geri gelirse herkez eşit şekilde yararlanır . E diyeceksin Çarp skilli zor kasılıyor bir ayrıcalık olsun vs. ileride de Çarp lara yeni sistemler geleceğine inanıyorum.
5- Güzel olmaz bence .
6- Para darbe olayı var . Sana denk gelmemiştir . Fence avantaj sağlayan özelliklerini fenc skilli olan birine sorarsan daha iyi yanıt alabilirsin o konuda pek bilgim yok
7- Çarp menüsünde olması gerekliydi . Eğer kaldırılmışsa bir süre yapımına ara verilmiş olabilir . Arada oluyor böyle şeyler . Yapımında sorunlar oluyor bir ara Pentagram da yapılmıyorki 3 gün sonra menüye geri konulmuştu .
Umarım sorularına umduğun cevapları verebilmişimdir . Yardımcı olduysam ne mutlu bana . :artemis:
Eyvalla
ama yinede soru işaretleri var tabi...
1. ben 50k yapsınlar demiyorum ama 500k da biraz abartı araba mı alıyoruz
150-200 uygun bence eger bu mantıkla yapıldıysa...
2. Shroud olmadıgını biliyorum... Ama o MAGE ROBE denen şeyi neden büyücülerden başka herkes giyiyor?
Warlocklarda ne işi var en basiti madem adı mage robe? + Basit bir kumaş parçasının hardening crystal istemesi gerçekten çok saçma... 40k'lık bir itemla üretiliyor ama ne özellik veriyor?
3. Zor olan şey zevk verir eyvallah ama bunlar fazla abartı. Hadi blink olmasını anladıkta adam aramızda dungeon duvarı varken üstüme atlıyor bu komik
Hane büyü ile yapılan duvarları geçtim de dungeon duvarı ne? Gateden de atlar bu kadar yüz verirsek bunlara
4. Carpenterlara hiç bir yeni sistem gelmez
İtem yapımı sınırlı, eve döşemek sınırlı, insanlardan rağbet gören birşet üretemiyor. Amaçsız bi skille dönüştü.
5. Neden güzel olmuyor?
Normal dye' la yapılan iğrenç renkler daha mı hoş