Revolution UO

yardım bağlanamıorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« : 25 Mayıs 2007, 13:37:42 »
yardım eder misiniz nası baglanıcam neleri indircem nası yapcam server a baglanmak için???

Çevrimdışı Jolly Joker

• Üye
  • **
  • 123
    • http://www.jollyjoker.com.tr/
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2007, 14:02:37 »
Önce Ultima Online cd sini yükleyelim . Cd yi tak karşına çıkan menüde 3D ve 2D seçenekleri çıkar . 2D yi seç . Sonra İnstall de varsa ultima online second age yoksa Regular sora full bişi çıkar fark etmez yani bir şekilde uo yu yükle  :D Yükledikten sonra patch die bir şey çıkar onu yapma . Yani bir şey dolar yükledikten sonra ona patch diyoruz Cancel de ona . Sonra http://www.inndir.com/inndir.php?id=10902 buraya gir ve winrarı indir yani girdğin bu yerdeki eğer bu prıg inmiosa buraya tıkla die bişi yazar ona bas yada 10 saniye bekle prog kendi iner . Şimdi bu winrarı indirdikten sonra ultima online klasörünün içine kur . Bu klasör nerde dersen Bilgisayaraım - Yerel Disk C - Program Files - Ultima Online . :) İlk o winrarı indirirken nereye indirmek istiyorsun gibisinden bir şey soruyorya oraya bu dediğim ultima online klasörünü yap yani bul bilgisayarım yereldiskc prog files yap ultima onlineyi seç oraya yükle winrarı . Winrarı yükledikten sonra www.revolutionuo.net e gir ve sol tarafta dosyalar yazar o dosyalar kısmına gir . Ekranın ortasında 2 adet dosya yani oyuna bağlana bilmen için gerekli olan iki Client var . Sen üsttekini indir . Patchi tamamlamamış kişiler önerdiğimiz client diye yazar hatta . Üsttekini indir . Yine ultima online klasörünün içine indir bunu . Yükledikten sonra bilgisayarıma gir yereldisk c program files ve ultima online nin içine gir ve 503a adlı klasörün üstüne sağ tuşla tıkla extrac files e bas yada dosyaları çıkart ( bazı kişilerin menüleri ingilizce ya o yüzden ) . Sağ tıkladınya 503a ya dediim gibi Extrac files varsa onu yap yoksa dosyaları çıkart yap . Dosyaları çıkartıcağın yeride seç yine ultima online klasörünün içine . Dosyalar bir kaç saniye içinde çıkar evet falan de hemen çıkar . Sonra ultima online klasörünün en altına in orda Revolution adlı uo simgesi var ona sağ tıkla kes de ve masa üstüne yapıştır :D Bu kadar . Bu sayede oyuna bağlanabilirsin . Umarım yardımcı olabilmişimdir  :smt006
color=red]Düşmanımı Cesur Ve Kuvvetli Yap !  Onu Yendiğimde Utanç Duymayayım...[/color]

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2007, 14:04:52 »
haci biraz boşluk verseydin yaws. sabitlerdik hiç barim :D

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2007, 14:10:23 »
gerçekten çok saol ya bu kadar kolay yapamazdım çok saollllll

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2007, 14:12:56 »
ya oldu dedim ama olmamış... :( girio server ı görüo ama soora bi meslegi seçince hata verio ve kapatıo direk??

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2007, 14:18:57 »
mesleği seçme güzel kardeşim. en alttaki yere tıkla yeteneklerini belirle. devam et.

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #6 : 25 Mayıs 2007, 14:21:20 »
seçiorum ama devam etmio ki o mesleklerin oraya gelio devam tuşu yok

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2007, 14:24:32 »
Enter yap yada en alt sağ köşede ufak bir ok göreceksin ona tıklarsın karakterinin ismini yazmanı ister.

> bu şekilde bir şey

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2007, 14:24:58 »
tamam devam da dedim ayarladım herşeyiiiiiiii karakteri bile yaptım seçtim yeri ama hata verdi yine

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2007, 14:26:23 »
karakter oldu basıorum ama hat verio pff neden ya :( tam enterring brittania derken hata verio

Çevrimdışı Jolly Joker

• Üye
  • **
  • 123
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2007, 14:26:46 »
Gönderme mi yazıyor hatada  :smt010  Ozaman silip dediklerimin aynısını tekrar yapacaksın kardeş . Emin ol bu sefer olur.
color=red]Düşmanımı Cesur Ve Kuvvetli Yap !  Onu Yendiğimde Utanç Duymayayım...[/color]

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #11 : 25 Mayıs 2007, 14:27:55 »
evet tamam o zaman saol deniyim bi

Çevrimdışı Jolly Joker

• Üye
  • **
  • 123
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #12 : 25 Mayıs 2007, 14:29:35 »
Ok bak başlata gel ayarlardan denetim masasına gel . Program ekle veya kaldır a gel . Ordan o yüklediğin ultima onlineyi kaldır . Ok yeniden kur sonra .  :D

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #13 : 25 Mayıs 2007, 14:36:43 »
yaws hata vermesi normal. direk oyuna giremiyorsun clientten kaynaklanan bir durum sanırsam. İkinci denemede oyuna girebilir arkadaş silme sakın.

(Net kesildi az önce  lanet olsun Adananın göbeğinde sürekli net gidiyor  :smt013 )

battalll

• Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2007, 14:50:00 »
girdim şifremi de girdim tam bağlantım diorum pin i de girdim yürür yürümez düşüo neden çok özür dilerim kitledim sizi ya