Revolution UO

Nebula'dan Char Aktaramama

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kopb

• Ziyaretçi
« : 03 Haziran 2007, 10:23:55 »
nebulada oynuyordum ve bu olayı duyunca bende katılıyım istedim ama gldim dosyayı çektim ws...açtım bi üyelik nebuladan hemen gm tamer la pure mage cahrımı çekiyim istedim...ama girip komutları yazıp baktıımda char aktarılmış diodu...ve aktarma die bişiy olmadıınada eminim...yardımlarınızı bekliyorum...

Azurexe!!

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2007, 10:28:24 »
Geçmiş olsun birisinin daha başına gelmişdi ilk hamleyi yapan alır gibi bir yorum gelmişdi stafflardan tam hatırlamıyorum ama Birşey yapacaklarini sanmıyorum

Kopb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2007, 10:29:59 »
saol kardeş..iyide ilk hamleyi yapmakla bunun ne alakası var onu anlıyamadım...sonuçta charı çekebilcek biri yokken gitmiş..bence bi karışıklık var buolayda...inş el atarlar

chiteq

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2007, 10:32:06 »
Karışıklık olduğunu Sanmıyorum Mutlaka Senin Şifreni bilen bire almıştır Charı Bence Şifreni bilenlere Diyaloga geçsen

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2007, 10:32:52 »
hehe :D
Çevrimdışı.

Kopb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2007, 10:34:32 »
şifremi bilen 2 adam vardı 2sinide yakın dan tanıorm onların böle bişiy yapsalar söyliyceklerinden eminim...diyaloğada geçtim haberleri yokmuş bu olaydan...  éhehelik kısmını anlamadım komik bi olaymı?

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2007, 10:36:18 »
genelde herkes gelirken 5 10 kişiden acc sini alıp geliorda belki haberin yoktur die

aalıp aktarmiştir birisi
Çevrimdışı.

Shangri

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2007, 10:37:47 »
"Bu karakter daha önce aktarılmış" mı dedi ?
Yoksa aktardığın halde yetenekler mi gelmedi ?
Sorununu daha açık yazarsan, daha sağlıklı cevaplar alırsın. Bir de, büyük harflerle başlık açmak yasak sanırsam.

Kopb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2007, 10:41:25 »
character aktarılmış dior aktarıldığı halde skill gelmeme olayı değil...hiçbişiyde yapamıyorum..oyunda page attım gm arkadaşlar pek ilgilenmedi yetkimis yok vs dierek...burdan umut bağladım bende :)

chiteq

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2007, 10:49:50 »
Kimse Senin Acc ni şifreni bilmeden alamaz dediğim gibi Afiklemiş biri acc yi alanda Şifreni bilen biri veya  100 lerde acc de olmayan Sorun Senin başına geldi ?  artık nasıl kabul edersen
Benimde 3 Acc mvar Şifrelerini Unuttum için alamıyorum

Kopb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2007, 10:51:59 »
100lerde acc de olmayan sorun ne demek :S ?

chiteq

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2007, 10:54:11 »
Birisinin almadığına Eminsin ama Char Aktarılmış Yazısı Çıkıyo demek !

Kezbanyenge

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 03 Haziran 2007, 10:55:24 »
Şifresini bilen biri aktarmıştır ben aktarmadım diyordur   başka bi şey değildir bence.

Kopb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 03 Haziran 2007, 10:56:40 »
:D durup dururken burda yalan yapıp aynı chardan 2 tanemi yapmaya kasıcam ne demek istiosun..evet charı kimse çekmedi bundan eminim ve yanlışlık var...niye bu kdr dert oldu sana bu anlıyamadım..ben staffların ilgilenmesi içn açtım zaten bu başlıı senn düşüncelerini fazlasıyla dinlemek içn deil

nawien

• Ziyaretçi
Ynt: Nebula'dan Char Aktaramama
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2007, 04:52:52 »
bendede aynı problem var cok eski playerım nebulad***uanndan daha sonra oynamadım zaten ama malesef accdaki charları aktarılmış gosteriyor bence scriptler bir incelenmeli hata olabilir umuduyla oynayacagım :P