Revolution UO

hide stealth

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Balkanlii

• Ziyaretçi
hide stealth
« : 07 Haziran 2007, 12:04:59 »
Hiding ile stealth ı uo loop la aynı anda kasabiliomuyuz?

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
hide stealth
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2007, 14:35:21 »
Sanmıyorum, yani ben öyle kasmadım. Stealth kasarken, hiding skili gelir dediler ama bana rast gelmedi hiç. İkisinide ayrı ayrı kastım.

Çevrimdışı asdasd

• Üye
  • **
  • 273
hide stealth
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2007, 14:42:57 »
hide kasarken yürürsen kasmış olursun işte.ghost mouse en idealidir.
Alıntı yapılan: Cem Uzan
Ezilenler iktidar olacak..

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
hide stealth
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2007, 14:46:57 »
Hıdeıng kasarken stealth gelmez.Hıdıng'ı 80 e kadar gelıstır.Daha sonra da stealth kas.Ghost mause en ıdealı.

chiteq

• Ziyaretçi
hide stealth
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2007, 18:50:31 »
Benim 90 Hiding var 75 kadar yürüyerek kastım stealth geldi bana az geldi ama geldi Bide 70 den sonra hiding kasmak Eşşeğe Hendek hatlatmak gibi olmuş yani Hiding ve stealt kasacak olanlara BoL Sabır diliyorum :D

Kalo

• Ziyaretçi
hide stealth
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2007, 22:15:27 »
hiding kolay geliyor canım abartmayın, stealhı da gerçekten afk veya tam olarak odaklanarak pc başında harcarsanız, yürüyerek güzel geliyor.
yoksa use skill stealth ile ölümcül zor

Çevrimdışı wade-tovbe

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 592
hide stealth
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2007, 00:44:47 »
Ben hatırlıyorum use skill stealthle ikisini de yüzlemiştim.Hem pek uzun sürmemişti sanki... :smt017
//Chamberlain

Twilight Zone

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
hide stealth
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2007, 00:59:23 »
hırrsız char accaksan hıc ugrasma bılgısayarım 3 gunden beri acık ılk gun snoopu 100ledık kolay geldı.ama stealing tam bir olum 2 gunde 75,3 e geldı 50 den..ACAYİP ZOR SAKIN DENEME..Ben pişman oldum.... :smt011  :smt011

Cikita Muz

• Ziyaretçi
hide stealth
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2007, 01:41:54 »
1 günde snoopu gm ledin ve 2 günde 50 den 75.3 e getirdin ve bu zor halimi?Brit bankada duran 10 adamdan 5 i neden thief belli oldu.

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
hide stealth
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2007, 02:05:40 »
Alıntı yapılan: "Cikita Muz"
1 günde snoopu gm ledin ve 2 günde 50 den 75.3 e getirdin ve bu zor halimi?Brit bankada duran 10 adamdan 5 i neden thief belli oldu.

48 saat bılgısayar kapanmadan 75,3 oldu canım...3, gun bugun oluyo ve şu anda skıllım75,8 2 saatte 0,5 gelmıs bak anlayabıldın mı... :smt013

Cikita Muz

• Ziyaretçi
hide stealth
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2007, 02:35:01 »
anlayabildim hayatım....
yeterince fazla gelmiş.Hatta gereğinden fazla.Serverdaki en zorlu 2 skillden biri olan stealingin 2-3 günde gm leniyor olması gerçekten facia.Görende 48 saat bilgisayar başında duruyorsunuz sanıcak.Bırak charı 3 gün away al sana gm thief.Düşündümde baya zor bir iş hak vermemek elde değil size...

Bu arada hide ve stealth kasmanın macrosunu vereyim topici açan arka.

macrolara girip walk macrosu ayarlıcaksın.

walk left
walk left
walk left
walk right
walk right
walk right

bu şekilde sonra bir macronu use skill hiding diğerinide bu macroyu ayarladığın tuşa koy.2tane uo loop aç.Zamanlamayı hatırlamıom artık uğraşırsın o kısmıyla biraz.1 günde kasarsın stealthı.Biraz zorlanırsın arkadaş gibi bütün gün bilgisayar açık kalcağı için idare et artık...

Chuwu

• Ziyaretçi
hide stealth
« Yanıtla #11 : 08 Haziran 2007, 09:56:21 »
Zorluk derecesını nbla ıle karıstırmayın bence bu gun bir tame skilide bence stealing kasmaktan zor olmasa gerek.aralarındakı tek fark tame kasraken bilgisayarın basında oluyorsun.birde tame kasarken aynı anda parada kasmıs oluyorsun.

Thief carların ortalıkta fazla gezmesının sebebıde nbladan gelmiş olabılmelerıdır.Ama suan Kasmayanda yok hanı.Ayrıca thiefde bır skıllse ve kullanımı acıksa sınırlama yoksa herkes kasabılır.madem cok kolay 3gunde gm dıyorsun sende ac kas.

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
hide stealth
« Yanıtla #12 : 08 Haziran 2007, 10:55:01 »
Alıntı yapılan: "Cikita Muz"
anlayabildim hayatım....
yeterince fazla gelmiş.Hatta gereğinden fazla.Serverdaki en zorlu 2 skillden biri olan stealingin 2-3 günde gm leniyor olması gerçekten facia.Görende 48 saat bilgisayar başında duruyorsunuz sanıcak.Bırak charı 3 gün away al sana gm thief.Düşündümde baya zor bir iş hak vermemek elde değil size...

Bu arada hide ve stealth kasmanın macrosunu vereyim topici açan arka.

macrolara girip walk macrosu ayarlıcaksın.

walk left
walk left
walk left
walk right
walk right
walk right

bu şekilde sonra bir macronu use skill hiding diğerinide bu macroyu ayarladığın tuşa koy.2tane uo loop aç.Zamanlamayı hatırlamıom artık uğraşırsın o kısmıyla biraz.1 günde kasarsın stealthı.Biraz zorlanırsın arkadaş gibi bütün gün bilgisayar açık kalcağı için idare et artık...

3,gün gm olmadı...3 gunde gm miem olmas..

Cikita Muz

• Ziyaretçi
hide stealth
« Yanıtla #13 : 08 Haziran 2007, 20:20:47 »
Arkadaşım 3 gün olsun 5 gün olsun çok bir süremi sence.Bna göre değil benim fikrim bu yönde dha niye irdeliyorsun anlamadım.Evinde 2 makina ve sınırsız interneti olan kişiler haftada 1-2 tane 7x thief char çıkarabilir çok zor bişi değil bu.Sizin kalkıp dahada kolaylaştırın demen benim garibime gidiyor.Daha skillini kasmamışsın.Ben 1.5 -2 senedir 7x thief geziyorum çektiğim çileleri biliyorum ona göre bişiler yazıyorum.Bana göre dahada zorlaştırılmalı ortalıkta aşırı derecede hırsız dolaşıyor.Neyse zati kasınca anlarsın sende burada o beni gardladı , bu beni yokladı diye topic açmak çözüm değil.İşi baştan sıkı tutmak lazım bana göre...

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
hide stealth
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2007, 00:14:18 »
kolaylastırın falan demısım..Yazımı okursan kolaylastırın dıye bır şey bulmassıın