Revolution UO

Client Çökmeleri

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hocus Pocus

• Ziyaretçi
Ynt: Client Çökmeleri
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2007, 13:48:29 »
selamlar.. ben burada henüz yeniyim ve benim başıma da sık sık geliyor bu olay. eski clientle zaten giriş yapamadım çöktüğünden dolayı... bende şuan ml yüklü ve yeni client ile de sürekli client göçüyor. :(

Chayubasidan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2007, 16:42:29 »
***'s Legacy cafede yüklü AOS yükledik yine çöküyor.Format attık tekrar ML yükledik yine çöküyor.Evde AOS yüklü ve çöküyor her yerde çöküyor.Ama bir yetkilinin baktığı yok ya da bakıyor es geçiyor...

asdas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 24 Haziran 2007, 19:07:35 »
Ben samurai empire yükledim 0.503a kadar patch ettım 503 ı kullandım anadirde olsa çöküyo mesela moonlow regciden bankaya giderken sürekli göçüyodu şimdi alıştı makina 2-3uncu seferde göçüyo :) samurai empirein iyi yanı runuo serverınada gırılıo yazılar bi garip oluo.Onu bi dene istersen bu client göçmeleri sphereın özünde var :).*** Legancyi çok met ediyolardı demek oda fısmış

Chayubasidan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2007, 11:25:33 »
Olmadı onuda deneriz de denemiyeceğim inat ettim.Nebulada neden binde 1 çöküyordu.
2 şey söyliyeceğim bari onları düzeltin.
Reslendikten sonra oyun öyle bi kasıyor ki client çökmese bile relog yapmamız gerekiyor(etrafta fazla adam varken)
2. si ise şu pin saçmalığı.Ya oyuna giriyorum tamam neden pin istiyosun şifremi yazmışım, o pini bankanın güvenliği için koydurmadın mı sen.Önce can güvenliği, çoğu kişinin pini o yüzden boştur.Aksiyon ortasında düşerse tekrar girdiğinde o pin saçmalığını girer girmez yazmamak için!..

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2007, 11:34:25 »
Savaş sırasında client göçmesini bende sık yaşıyorum. Bunaltıcı noktaya geldi.
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]