Revolution UO

evleri görmüom sadece icine konan sabitlenen esyaları görüom lütfen yardım !!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaminari - Busters

• Ziyaretçi

mlsf evleri gmrüom sadece icine sabitlenen esyaları görmüom nedenini cözemedim ve bilmiom yardım istiorum lütfen yardım edin !!!

Çevrimdışı Beleglor

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 150
  • fak em ol.
Evin ekranından çık sonra gir.
içilir, takılınır.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
çok item sabitleme ewe
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
Büyük İhtimalle Verdata Dosyan Bozulmuştur (veya Başka Bir Serverın Dosyaları İle Karışmış Olabilir) Oyunu Toptan Silip Kurarsan Sorun Kalmaz..
Clienti Tekrar İndirip Kurmanda Bir Çözüm Olabilir.

Kolay Gelsin..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

MaNyAcK

• Ziyaretçi
her zaman değil arada oluosa cure at geçer...

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
Mueheheheh

Büyük İhtimalle Haklısın Ama Ne Bileyim 2 Aspirin Al Geçer Gibi Oldu (:
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Miraculous_Omen

• Ziyaretçi
eve verilen sınıra kadar eşya sabitlemek serbest değil mi ? eğer bu sorun fazla eşya sabitlenmesinden kaynaqlanıyosa serverın sorunudur ve düzenLenmesi gerekir..

MaNyAcK

• Ziyaretçi
Mueheheheh

Büyük İhtimalle Haklısın Ama Ne Bileyim 2 Aspirin Al Geçer Gibi Oldu (:

:D geçio

eve verilen sınıra kadar eşya sabitlemek serbest değil mi ? eğer bu sorun fazla eşya sabitlenmesinden kayn***lanıyosa serverın sorunudur ve düzenLenmesi gerekir..

walla buglar var heralde ben 20 eşya sabtliorum sabitlenmiş eşya adedi 4 de tıkanıo :D

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
Eger cok esya sabitli bi evde adam reslersen ev kaybolur ve sadece esyalar gozukur Tek kurtulusun kendini evden dısarı atıp evin oldugu ekrandan cıkmaktr Sonra tekrar duzelır
Eger sadece small house leri goremıorm diorsan bu problem benım de basıma gelmişti Uo yu yeniden kurmustum sorun ortadan kalkmştı :)
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Çevrimdışı wade-tovbe

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 592
Oyunda hata oldu heralde sil tekrar kur düzelir.Bu arada sadece eşyaları görebildiğin zaman metal chestlerin içinden geçilebiliyor sanırım.En azından ben geçiyordum:).
//Chamberlain

Twilight Zone

Bold

• Ziyaretçi

:D