Revolution UO

Tactic skilii...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jonim

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 25
Tactic skilii...
« : 30 Haziran 2007, 17:11:01 »
Bu tactic skilini nası kasıcam..Mf yle beraber başladım mf 90 oldu tactic 40...Yumrukla denedim yine olmuyo Nası kasılcak bu tactic.....
Jonim...)
Spawn...) ----- > The Others...
Karayiğit...)

faulkner

• Ziyaretçi
Ynt: Tactic skilii...
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2007, 17:25:22 »
alall ben tactıc 100 yapmıstır mf 70 di bana cok ii geliodu :D sende bisey var galiba :D

Savior

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 17:45:54 »
ewt arkadaslar ya ben 50 fencerden fenci 68,7 yaptım 30 olan taktik 35,5 oldu nasıl kasılacak bu skill ya bs daha kolay gelio bundan :(

faulkner

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2007, 18:20:34 »
hımm kaldırmıslar ozman biz kendimiz kasıoduk geliodu ama simdi siz mezarda npc kescezsiniz :D ole gelir kolay gelsin size

Çevrimdışı Jonim

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 25
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2007, 20:14:51 »
Hayda kapatmışlar mı Şimdi ucubeler gibi mezarda mı skill kasıcam..:(
Jonim...)
Spawn...) ----- > The Others...
Karayiğit...)

Strafe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2007, 20:22:31 »
Yanlış hatırlamıyorsam tactic skilleriniz ne kadar yakın olursa o kadar kolay kasarsınız. Yani biri 30 biri 50 olursa ikinize de kolay gelmez.

Çevrimdışı ajx

• Üye
  • **
  • 255
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2007, 21:04:47 »
Warior skiliniz 100 ama taktik daha 100lenmedıyse,kasmak için Box yapmanızı tavsiye ederim.Ben sahsen öyle yaptım.
iyi oyunlaR

Atilla Ottoman

Miraculous_Omen

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2007, 21:10:07 »
vendorlara saldırın...onları kesin..

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2007, 21:13:40 »
Yapılacak en guzel sey Koyunlara Cow lara yumrukla dalmak ama dexınızı yuksek tutun daha hızlı gelır. Bu arada Wrest kasmıycaksanız kapatmanızı tavsıye ederım. Bandajıda aradan cıkarmıs oluyorsunuz daha ıyı oluyor...

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Savior

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2007, 10:12:26 »
guzel arkadaslarım aslında bu konu hakkında bi staff bilgilendirse bizi hos olacak servera yeni basladım 50 heal 50 fenc verdim carı warlock yapacam mecbur taktik 30 olacak ama expert fencer oldum hala daha bi turlu taktik gemiyor sabaha kadar kastık sadece 4,2 skill arttı yani dusuk taktik ne kadar dusuk olursa fencinde zor gelmesi lazım amma tam tersi warior skilinden once taktik onemli adama vur ıskalasın bana gore var bi sorun bu kadar yavas gelmeside abez biraz tamingden bile zor geliyor bu taktik skili :???

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2007, 11:02:39 »
Warior skiliniz 100 ama taktik daha 100lenmedıyse,kasmak için Box yapmanızı tavsiye ederim.Ben sahsen öyle yaptım.
iyi oyunlaR

Bencede hatta parry kascaksanıs bı elde kalkan dıger eldede cıplak elle kasmanı tavsıye ederım..

faulkner

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2007, 11:04:11 »
hadi size kolay gelsin :D

Savior

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2007, 11:36:27 »
canım arkadaslarım topici acan arkadas bastan belirtmiş zaten  yumruklada olmuyo die aynı sorunu suan bende yasıyorum. ister cıplak elle vur ister eldiven giy vur :) istersen daggerle vur gelmio taktik sikili 6 saatte surekli vurmama ragmen 4 skill gelmesi normalmi??? bana kalırsa bu skildemi oluo scpritemi oluo artık bilmem o kadar buyuk okumadım ama bir sorun var...

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2007, 13:43:16 »
şöyle bişi daha var karsınızdakinin tactic skill i yüksek isede gelmiyor .

Çevrimdışı ajx

• Üye
  • **
  • 255
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2007, 14:42:57 »
Skillerin ph ı eskiye oranla cok daha azaltılmış,o sürede kasmanız bence normal bende aynı şartlarda daha yeni kastım oradan biliyorum,başka türlüde daha çabuk kasabilceğiniz bir yol yok diye biliyorum.Ayrıca karşıdakının tactigi yuksekse sana skil gelmez gibi bir kanıda yanlış.Size tek tavsiyem box yapmanız aynı zamanda heal ve anotomyde kasarsanız daha iyi olur cünkü onlarda zor geliorlar.Umarım yardımcı olur

iyi oyunlar

Atilla Ottoman