Revolution UO

Tactic skilii...

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jonim

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 25
Ynt: Tactic skilii...
« Yanıtla #15 : 01 Temmuz 2007, 14:51:56 »
Ya git böyle işi olamaz Stafflardan açıklama istiyorum bi sorun war mı yok mu tactic skilinde...Mf Gm oldu tactic 43 böyle bişi olabilir mi ya...Saçmalık....Gain denen bişi gelmiyo..Yumrukla denedim bu seferde wrest gm olcak tactic 1-2 skil artacak bişi war bu skillde bence...
Jonim...)
Spawn...) ----- > The Others...
Karayiğit...)

Çevrimdışı Jonim

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 25
« Yanıtla #16 : 01 Temmuz 2007, 15:01:04 »
Yok yok kesin bişi war...
Jonim...)
Spawn...) ----- > The Others...
Karayiğit...)

Çevrimdışı ajx

• Üye
  • **
  • 255
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 01 Temmuz 2007, 15:35:52 »
Sana yapılan yaklaşıma  yagit diyerek cevap vermen hoşdeğil !! Ben sölicemi söledim wrest skılıni kapat yumrukla kas  yada Gmlerden açıklama bekle.

iyi oyunlar

Atilla Ottoman

Savior

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 01 Temmuz 2007, 19:13:46 »
ajk saol kardes haklı olabilirsin. yalnız benim anlamadım kısım fencer skili neden hızlı geliyor. veya baya zor bi serverda dier skiller kolay gelirken (benim kanıtım) taktik neden zor geliyor. dile kolay 6-8 saat fln butun gece hatta daha fazla arada bos oldumuzda oldu onun için 6 saat diyorum. fencer 18 skill gelirken 50 den taktik neden 30 dan 4,6 mı ole bişi gelio halbuki ph kapalıda olsa bu skill bu kadar zor gelmemeli.  ilgilenilmesi gereken bi sorun var ben bu oyunu 2000 yılından beri oynuyom ve dragones harici baska bole zor geldini gormedim...

Mokarminator

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 01 Temmuz 2007, 19:24:18 »
eğer bi skiliniz 100 ve taktiğniz 30 da 40 da kalıyosa tek sebebi combat kasmadan önce mage kasmanızdandır

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #20 : 01 Temmuz 2007, 22:22:25 »
npc üzerinde kasın sw ile çok iyi alıcaksınız..
Çevrimdışı.

Çevrimdışı ajx

• Üye
  • **
  • 255
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 01 Temmuz 2007, 23:04:32 »
ajk saol kardes haklı olabilirsin. yalnız benim anlamadım kısım fencer skili neden hızlı geliyor. veya baya zor bi serverda dier skiller kolay gelirken (benim kanıtım) taktik neden zor geliyor. dile kolay 6-8 saat fln butun gece hatta daha fazla arada bos oldumuzda oldu onun için 6 saat diyorum. fencer 18 skill gelirken 50 den taktik neden 30 dan 4,6 mı ole bişi gelio halbuki ph kapalıda olsa bu skill bu kadar zor gelmemeli.  ilgilenilmesi gereken bi sorun var ben bu oyunu 2000 yılından beri oynuyom ve dragones harici baska bole zor geldini gormedim...

Zorlugu konusunda bende tamamen katılıyorum belki birdaha bakılınabilir buna,bende warior skilini gmledigimde tactic skilim 70lerdeydi.Aslında tam tersi sekilde ilerler hep combat skili daha zor gelir ama bendede olmadı.Bu yüzdende nasıl yapılabilecegi hakkında yardm etmek istedim.  Aslına bakarsan bence zor gelmesi iyi cünkü gerçektende emek verip kasan kaliteli playerlara her zaman ihtiyac vardır kolay elde edilen kolay kaybedilebiliniyor.Böyle oldugunda  insan daha bir dikkatli oynuyor oyunu :)

Atilla Ottoman

Apache

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 02 Temmuz 2007, 08:16:21 »
Benimde başım heal la dertte bu serverda.Bi gece magery 50 den 100 yaptım fenci yaklaşık 15 16 saatte 50 den 100 yaptım ama heal skilimi 80 den bi türlü 100 e getiremedim her ne yaptıysam.

Poi atanlarla kastım box alanında kastım yok olmuyor.Bu healı da aradan çıkarırmısınız bi göz atarmısınız sayın yetkililer.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #23 : 02 Temmuz 2007, 08:20:12 »
İlginc, 4 günde 127.1 heal yaptım 100'den.

Chemuala

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 03 Temmuz 2007, 04:07:41 »
İlginc, 4 günde 127.1 heal yaptım 100'den.
Masallah nerde yaptın benımde basım dertte kardesım nasıl kasıcaz bu healı?

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #25 : 03 Temmuz 2007, 10:03:53 »
haha az bile yaptın almıs ewnie 3 poison atan 3 heal basan adam  daha ne olsun :D
Çevrimdışı.

Savior

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 03 Temmuz 2007, 23:10:24 »
eğer bi skiliniz 100 ve taktiğniz 30 da 40 da kalıyosa tek sebebi combat kasmadan önce mage kasmanızdandır

iste bu benim mage 80 ama olmaması lazım nebulada carı mageden warlock yaptım arkadaslar is uzadı bi yetkili artık bizi bilgilendirse cok iyi olacak yeni geldim servera hemen hemen her sey guzel ama gm ler bizi kendilerine mecbur sanıyor sanırım halbuki aksi onlar bize mecbur...