Revolution UO

bi akıl alayım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saintanger

• Ziyaretçi
bi akıl alayım
« : 10 Temmuz 2007, 12:18:28 »
simdi arkadaslar benim sw archer bi cahrım var parry de var da sımdı ok kullandıgım ıcın kalkan kullanmak cok pratık olmuyo parry sılıp wrest kasmayı dusunuyorum armslorela beraber yalnız skıll cap sorunu nedenıyle 80 80 kasabılırım bu  80 -80 ise yararmı yoksa 100 lemem gerekırmı 80 le 100 arasında sılah dusurme sansı cok farkedıyomu ayrıca ne kadar surede sılahı dusuruyo yanı adamın sılahını dusurene kadar adam bızı kesmesın :)  eger ıkısınıde 100 le iş goruru baya  dersenız valla 40 mage i de sılcem tabana kuvvet artık

chiteq

• Ziyaretçi
Ynt: bi akıl alayım
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007, 12:33:39 »
Mage yi Silme Sakın kardeş ben yaptın onu bikere Pur Warior Yapım dedim Mage yi sildim vala Rezillik Çektim Millete Gate Gate Diye Yalvarmaktan harap oldum Act den Çok Gate açsılar diye Kovalyosun herkezi =)

Bold

• Ziyaretçi
Ynt: bi akıl alayım
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2007, 14:05:47 »
Mage yi Silme Sakın kardeş ben yaptın onu bikere Pur Warior Yapım dedim Mage yi sildim vala Rezillik Çektim Millete Gate Gate Diye Yalvarmaktan harap oldum Act den Çok Gate açsılar diye Kovalyosun herkezi =)

:D

sıcakta yapmayın arkadaş gülerken terliyo insan  :'(  ( terler nası akıyo baksana)

Topic'e gelirsek aynı olay bendede war , pure warriora archery kasıyorum ama parryi netcez bakalım merakla bekliyorum cevapları,
işin doğrusu arch-mage daha bi efektif gibi gibi sanki, bu seferde pure maymun olcak char, offf amma sıcak var bea..