Revolution UO

Pc mi net mi?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#ert

• Ziyaretçi
Pc mi net mi?
« : 25 Temmuz 2007, 19:16:51 »
Hepimiz msn e gireriz.Msn deyken başka biri msn e girdiğinde sol alt köşede adı çıkar.Sonra o şey aşağıya doğru direk iner.İşte o şey bende yavaş yavaş iniyo sanki arkasında gölge bırakarak iniyo.Ben bu durumun neden kaynaklandığını sormak istedim sizlere.Bilgisayarımın özellikleri 2.2 GHz çift çekirdek , 2048 ram , 225gb harddisk , ekran kartı da 64mb atı radeon.Gel gelelim internet hızına :) . İnternet hızı 256 kbps ve paylaşımı var :D. Öbür bilgisayardan download show yapılıyo.Bana internet gelmiyo desem yeridir :D .Nese konuyu dağıtmayayım.Evet bu sorun neden kaynaklanıyor?Bilgisayar hızından mı internet hızından mı?Yardımlarınız için şimdiden tşkler.

Çevrimdışı Malekith

• Üye
  • **
  • 537
Ynt: Pc mi net mi?
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2007, 20:51:18 »
Bu sorunun internet hızıyla alakası yok. Tamamen işlemci ve ram ile ilgili bildiğim kadarıyla ama sende bunlar da oldukça iyi görünüyor. Makineyi kastıran ekstra bir program olabilir, ağdaki diğer pc ler senden dosya transferi yapıyor olabilir vs.vs.vs. Yani kısacası senin ram de bir anormallik var gibime geliyor...
Make Your Choice,
Let The Game Begin...

Shut Up! And To Play...
(Twi)

Çevrimdışı -_Cosmaniac Omnipotent_-

• # Yörünge Dışı
  • 1440
  • Omnipotent
    • Omnipotent
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2007, 00:48:24 »
Format at diyen nerde  ::) :P
Omnipotent Family!! Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!!
Son gülen sen olacaksın, doğru, çünkü geç anlıyorsun..
Pat pat pat değil bam bam bam...
Kaçacağıma ölürüm namusumla... Çünkü adımız belli, yolumuz
belli -!!!!!!!!!!!Omnipotent!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı mightyduck13

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 25
  • www.twilightfamily.cjb.net
    • www.twilightfamily.cjb.net
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2007, 01:38:30 »
ekran kartının fazla ısınmasından dolayı oluyo o ati rod larda soğutma sistemi çok kötü ekran kartını düzgün tanıtamadığın zamanda aynı problemle karışaşabilirsin
I want to be a humanbeing not a humandoing

Xoren

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2007, 05:20:32 »
Sogutmayla ilgili oldugunu denemek icinde kasanın yan panallerini ac,valtilatörü calıştır kasanın yanında ohhh miss bak bakalım hala devam ediyor mu problem  ;D

.. . . .. .. .. ... .... . . . . ..

#ert

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2007, 10:57:13 »
Bu sorunun internet hızıyla alakası yok. Tamamen işlemci ve ram ile ilgili bildiğim kadarıyla ama sende bunlar da oldukça iyi görünüyor. Makineyi kastıran ekstra bir program olabilir, ağdaki diğer pc ler senden dosya transferi yapıyor olabilir vs.vs.vs. Yani kısacası senin ram de bir anormallik var gibime geliyor...

Yok herhangi bi kastıran program da yok.Neden kaynaklanıyo acaba başka bişey mi var anlamadım.Makinenin yanında da zaten biras boşluk var ısınmıyo fazla.

Çevrimdışı Malekith

• Üye
  • **
  • 537
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2007, 11:03:04 »
Bu konu beni aşar  :D
Make Your Choice,
Let The Game Begin...

Shut Up! And To Play...
(Twi)

#ert

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2007, 11:47:02 »
Abi valla bende bişi anlayamadım.Bilgisayarcıya sordum sistemle hiçbir alakası yok dedi zaten sistemin çok iyi felan dedi.Neden böyle oluyo anlamadım.Hep beni bulur zaten böyle şeyler de  :)  Yok mu yardım edebilecek birisi.İnternetimiz kötü bilgisayarımız da kötü olmasın :)
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2007, 11:49:02 Gönderen: #ert »

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 26 Temmuz 2007, 11:48:58 »
Format at diyen nerde  ::) :P

yettim
format at düzelir
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

Çevrimdışı 2-Pac

• Kıdemli Üye
  • 1812
  • vaov
« Yanıtla #9 : 26 Temmuz 2007, 12:05:42 »
Geçmiş olsun ertuğ , senin o güzel gözlüklerine fırlatayım emi :)

Neyse konuyu dağıtmıyalım çözümünü bulursun inşallah.

Gökhan'a selam söyle.:)
Schila - Replica - Afrojack

#ert

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 26 Temmuz 2007, 17:09:36 »
Geçmiş olsun ertuğ , senin o güzel gözlüklerine fırlatayım emi :)

Neyse konuyu dağıtmıyalım çözümünü bulursun inşallah.

Gökhan'a selam söyle.:)

Saolasın hacı.A.s bu arada :) Bide ne gözlüğü olm ben gözlük kullanmam ki  :P

#ert

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2007, 17:12:56 »
Bide uo yu açıp deniyorum aynısını yavaş oluyo uo yu kapayıp denediğimde ise yavaşlık geçiyo.Ama uo ile beraber olunca da %50 pc kullanımı oluyo anlamadım ben işi ya bıktırdı beni. >:D

lateralus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 26 Temmuz 2007, 19:38:07 »

arkada kendini sürekli güncelleyen bi antivirus programı açıl olabilir. avast gibi.
ama benim düşüncem büyük ihtimalle ekran kartı sürücün güncel değil yada yüklü değil. windows default sürücü kullanıyor olabilir.

myraneal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 28 Temmuz 2007, 01:35:09 »
Eğer bu dediğin olay ekranda en üstte başka bir pencere varsa (UO gibi) msn'in o sağ alttan çıkan penceresinin ekranın en üstüne çıkıp kendini göstermeye çalışmasıyla alakalıdır. Eğer masaüstündeyken o sağ alttan çıkan mesaj gözükürse öyle bi siyahlık bırakmaz, yavaşlamaz da.

#ert

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2007, 10:53:05 »
Eğer bu dediğin olay ekranda en üstte başka bir pencere varsa (UO gibi) msn'in o sağ alttan çıkan penceresinin ekranın en üstüne çıkıp kendini göstermeye çalışmasıyla alakalıdır. Eğer masaüstündeyken o sağ alttan çıkan mesaj gözükürse öyle bi siyahlık bırakmaz, yavaşlamaz da.

Hmm. Ok çok tşkler.Bende yavaşlıyo zannediyodum kafayı yiycektim ya çok saol bikaç arkadaşa da sordum onlar da herkesde oluyo o dediler.Rahatladım şimdi :D