Revolution UO

Karakter silinmesi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uterus

• Ziyaretçi
Karakter silinmesi
« : 29 Temmuz 2007, 21:59:15 »
Karakteri silmem için 7 günlük geçmişi olması lazım gibilerinden bir uyarı ile karşılaşıyorum. 7 gün derken 7 online gün o karakterle oynamam mı gerekiyor?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi oyunlar,

Uterus

İsyan Ediyorum Huleynnnnn

• Ziyaretçi
Ynt: Karakter silinmesi
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2007, 22:03:07 »
Hayır öyle dedikten 7 gün sonra gir dire klos tyersin. Bida girdiğimde karakter olmaz. Oynamana gerek yok. Normal 7 gün geçsin yeter (1 hafta )

Uterus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2007, 22:14:28 »
Hayır öyle dedikten 7 gün sonra gir dire klos tyersin. Bida girdiğimde karakter olmaz. Oynamana gerek yok. Normal 7 gün geçsin yeter (1 hafta )

İyi güzel hoş söylüyorsun da bırak 7 günü nerden baksan 3-4 ay olmuştur o karakterin açılması. Silemiyorum bir türlü.

« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2007, 20:39:49 »
o hesaptaki herhangi bir karakter ile oyuna gir

.karaktersil yaz silinmesini istedi(klerini)ğini seç o sana silinecegi zamanı söyler silinmesi için süre doldugunda 1 kez oyuna o karakterle girmen yeterli connection lost verecek ve silinecek bu kadar basit

iyi oyunlar.

Uterus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2007, 21:53:51 »
Teşekkürler.Benim sorunum biraz daha karmaşık. Silmek istediğim bir karakterin adı diğeri ile aynı :) Dolayısıyla hangisini sileceğimi kestiremiyorum :)

Bold

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2007, 05:01:30 »
soyadı almayı dene sen esas chara  ;)

Uterus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2007, 10:28:16 »
Hoca süpersin,hiç düşünmemiştim.Teşekkürler  ::)

Çevrimdışı Alassea

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2007, 10:47:12 »
Şöyle yap.
En son girdiğin char en üstte olur.

Dolayısıyla sen silmek istemediğin X charınla gir.

Sonra silmek istediğin X charını seç ve deleteye bas. Oyun içimdeki .karaktersil komutunu kullanma. 7 gün bekle öyle sil. Illa yeni char açmam lazım dersen yeni acc al
ARCHERY PS ALINACAK!!
120 YAHUT 130
SATANLAR P.M DEN ULAŞSIN

Uterus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2007, 10:56:38 »
Şöyle yap.
En son girdiğin char en üstte olur.

Dolayısıyla sen silmek istemediğin X charınla gir.

Sonra silmek istediğin X charını seç ve deleteye bas. Oyun içimdeki .karaktersil komutunu kullanma. 7 gün bekle öyle sil. Illa yeni char açmam lazım dersen yeni acc al

Kardeş,bahsettiğin yöntemi denedim daha önce,olmuyor malesef. Komutla oluyor ama.

Çevrimdışı TRUEDEVIL

• Üye
  • **
  • 228
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2007, 12:06:27 »
Uterus kardeşim sakın oyle bir hataya dusme.Yani aynı isimde varsa o piti piti yapıpda silme ;D ;D

Hem karakter sil de hiç bir seye gore sıra yok random sıra.

Ben de ole sıralanıyo sanıyodum.Bi charıımı sildim.Ama asıl char gidiş o gidiş.

7x pure mage di.Rahmetli oldu diyebiliriz.

Ama illada ole silce dersen.Silme komutu verdiğin charla oyuna login oldugunda sol tarafta yazılar cıkar online sayısı vs.
komut o chara verilmişse Kırmızı bir yazıyla sole yazar."Karakteriniz xx saat sonra silinecektir".Bole yaparak dogru charı bulabilirsin.Yanlış char ise karaktersilden iptal edersin işlemi.

İyi oyunlar.

Uterus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2007, 12:16:02 »
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Şu ana kadar bana en garanti gibi gelen evlenme olayı . En azından isme soyadı ekleneceğinden,garanti olarak silebilirim. Tabii önce evlenecek birini bulmam lazım  :-[

Xerxes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2007, 13:49:46 »
komutla silmeyi seç zaten silcegin charla oyuna girdiginde bu char vs vs diye kırmızı bi yazı cıkar, onun cıktıgı char silinir yani, eger yanlıs charsa da yaptıgın kırmızı butona tıklarsın silme iptal olur, sonra digerini silersin...

Bold

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2007, 15:59:43 »
komutla silmeyi seç zaten silcegin charla oyuna girdiginde bu char vs vs diye kırmızı bi yazı cıkar, onun cıktıgı char silinir yani, eger yanlıs charsa da yaptıgın kırmızı butona tıklarsın silme iptal olur, sonra digerini silersin...

e iptal varsa evlenmene gerek yok hacı,

bu arada bunun düşünülmüş olmasıda süper hakkat.Yiğit al hakkını, gel öpim.

Çevrimdışı TRUEDEVIL

• Üye
  • **
  • 228
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2007, 19:37:00 »
bende aynı seyleri soledim zati ;D