Revolution UO

Vendor teach? Magery ve kalkanlar.. bir kac soru

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanbalta

• Ziyaretçi
Vendor teach? Magery ve kalkanlar.. bir kac soru
« : 13 Ağustos 2007, 14:58:18 »
merhaba
ben 99dan 2004e kadar OSI lake superior ve atlantic'te uo oynadim.. tekrar biraz bakmak icin bu shardda bir account actim, neyse sorularima geciyorum kusura bakmayin yeni oldugum icin komik gelebilir belki sadece bazi degisikliklere alismaya calisiyorum.

-vendorlardan niye skill ogrenemiyoruz? veya nasil ogrenebiliriz? gordugum kadariyla bazi komutlar degismis zaten vendor buy/.al gibi...
-Magery 50 bir karakter actim ve elime kalkan alamiyorum?!? usta bir buyucusunuz gibisinden birsey diyor, nedir anlami? nasil duzelir?
-Ortada dummyler yok, brit warriors guild ve britteki bircok dukkan npc, vendor ve guildmasterlardan yoksun..
-meditation'in artma hizi bana garip geldi zaten 0.5 e anca gelebildim ve pasif mana recharge da artmiyor. yadirgamiyorum ama nasil meditation calisabilirim?

Simdiden cok tesekkurler.

Çevrimdışı Sİlver_Oxygen

• Üye
  • **
  • 666
Ynt: Vendor teach? Magery ve kalkanlar.. bir kac soru
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2007, 15:27:44 »
merhaba
ben 99dan 2004e kadar OSI lake superior ve atlantic'te uo oynadim.. tekrar biraz bakmak icin bu shardda bir account actim, neyse sorularima geciyorum kusura bakmayin yeni oldugum icin komik gelebilir belki sadece bazi degisikliklere alismaya calisiyorum.

-vendorlardan niye skill ogrenemiyoruz? veya nasil ogrenebiliriz? gordugum kadariyla bazi komutlar degismis zaten vendor buy/.al gibi...
Britain resçi yanı yada jheloma kasma alanında skill ogretici adlı vendorlara iki kere tıkla ynına 300 gp al ama
-Magery 50 bir karakter actim ve elime kalkan alamiyorum?!? usta bir buyucusunuz gibisinden birsey diyor, nedir anlami? nasil duzelir?
mage 40 dan yukarı olursa kalkan alamazsın.
-Ortada dummyler yok, brit warriors guild ve britteki bircok dukkan npc, vendor ve guildmasterlardan yoksun..
jheloma kasma alanı. şimdi gelirsen bekliyorum hatta :)

-meditation'in artma hizi bana garip geldi zaten 0.5 e anca gelebildim ve pasif mana recharge da artmiyor. yadirgamiyorum ama nasil meditation calisabilirim?
mediyi doldur 100 olunca skill geliyor zaten
Simdiden cok tesekkurler.
serverın durumu : sakıncalı
Robert durumu : away
staff : çevrim dışı/working
katanalar : pas tuttu
regler: çiçek açtı
oyuncular: oOooO

·٠٠•● Silve? Ҳҳ ™ ●•٠٠

Strafe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2007, 17:24:01 »
Arkadaşım sen RunUO Oynamıssın bu server Sphere dir. Ve bazı şeyler çok daha değişiktir :)

Mateos ExBurn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2007, 12:41:10 »
britde başladıgın yerin direk üstünde benim en son hatırladıgım adıyla raphael the legend diye bi black setli amca var ondan 300gp karşılıgı 30 skill ogretebilyorsun mage arkadaslar kalkan kullanmaz ama yeteri kadar güçlüdür mageler büyüleri fazla hp alıyor. dummylere gelince sanırım carpenterler para kazansın diye kalktı :D brit warriors guild dediğin şey sanırım faction türevi bişey ama oda yok

Çevrimdışı Head Izahul

• Üye
  • **
  • 986
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2007, 13:18:44 »
nebuya gecsen demekki tm afallıcaksın  ;D
Sence Nereye Kadar ?

hasanbalta

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2007, 13:54:07 »
cevaplar icin tesekkurler.. runUO da sphere gibi bir emulator onda hic oynamadim, osi derken orjinal UO shardlarindan bahsetmistim. basli basina degisik bir oyunmus meger : ) ilginiz icin sagolun.

yakalamisken bir soru daha sorayim hatta! mage robe nedir?