Revolution UO

.etkinlik

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cenap

• Ziyaretçi
.etkinlik
« : 18 Ekim 2007, 09:06:47 »
1vs 1 turnuva için .etkinlik komutunu yazdım stone olarak bir alana alındım, turnuva katılım yetersizliği sebebiyle iptal edildi ve bn stone halimle moongate'in tam üzerine ışınlandım fakat geçişi gerçekleştiremiyorum orda takılı kaldım
stcuk kullanamıyorum aynı accde bulunan diğer charlarımla da oyuna giremiyorum yetkili çağırdım fakat online birisini bulamadım nasıl kurtulacağım bu durumdan  ?

ParSalion

• Ziyaretçi
Ynt: .etkinlik
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2007, 09:15:11 »
oyuna girince client mi gidiyo stuck atınca gitmedi mi karakter tam da anlamadım ama eger kıpırdayamıosan birine kestir meyi dene bi kendini.

cenap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2007, 09:19:04 »
hayır client yerinde duruyor, şuan özel bi alandaki moongatenin tam ortasında stone bi şekilde duruyorum etkinlik iptal edildiği anda oraya ışınlandım otomatikman. heal mana stamina full olmasına rağmen gatedeki seçenekler çıkmıyor. bulunduğum yerd kimseye kendimi kestirme imkanım yok sanırım

cenap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2007, 09:30:14 »
page attım 2 saattir ne gelen var ne giden benmi biyerlerde hata yapıyorum acaba

[img=http://img171.imageshack.us/img171/4241/adszzzzli9.th.png]
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2007, 09:43:22 Gönderen: cenap »

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2007, 09:50:38 »
ha şimdi anladım durumu şimdi stone karakter kesinlikle bi işlem yapamaz stuck falan dinlemez senin yapman gereken bi staff bulup sadece stone yi actırmak o kadar beklemen lazım senin yapacagın bişi yok malesef.

cenap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2007, 09:56:15 »
beklioruz ama gelen giden yok  :) işin kötüsü tek accm war ve diğer charımla da oyuna  giremiyorum. stone olarak bekleyen char bi türlü oyundan çıkmış görünmüyor

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 18 Ekim 2007, 10:48:26 »
diğer karakterinle oyuna girebilmen lazım bi makoları bi yere kopyala desktop u bi silmeyi dene.

cenap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 18 Ekim 2007, 19:38:55 »
Sayın Koisos tarafından durumum düzeltilmiştir.