Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Acc Transferi
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Acc Transferi
4 Yanıt
1271 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vitruvius
Ziyaretçi
Acc Transferi
«
:
30 Kasım 2007, 22:19:08 »
Merhaba daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi yıllar sonra tekrar başladım.Bugün Nebula'dan buraya transfer yapıldığını okudum.Merakım şu Olympus'taki karakterimizle buradan devam edebilir miyiz?Forumdaki hesabım Olympusta'ki ve dün tekrar aktive ettiğimde yıllar önceki mesajlar geldi
hede hödö.
Ziyaretçi
Ynt: Acc Transferi
«
Yanıtla #1 :
01 Aralık 2007, 03:59:55 »
bir ara - eylül gibi sanırsam - acc temizliği olmuş idi. fakat tam anımsayamamakla beraber onun '' banlı '' accler üzerine olduğunu sanıyorum. eğer düşündüğüm gibiyse girememeniz için hiçbir sebep yok.
vitruvius
Ziyaretçi
«
Yanıtla #2 :
01 Aralık 2007, 13:09:14 »
Peki yeniden aktive ettirmem yada herhangi bri eşy yapmam gerekir mi?Ayrıca kullanıcı adı ve şifremi hatırlıyorum da e-posta adresimi hatırlayamıyorum.Sadece uo için mail aldığımdan
Albert Berku Nebula
# Yörünge Dışı
120
«
Yanıtla #3 :
08 Aralık 2007, 21:09:53 »
ana siteden gir kullanıcı işlemlerine login ol nick ve şifreyle, orada email adresini görebiliyorsun, ayrıca login olabilirsen, karakterin de silinmemiş demektir.
NEBULA ...
Zengin
Ziyaretçi
«
Yanıtla #4 :
12 Aralık 2007, 22:28:23 »
arkadasın dedıgıne bışi eklıyım eylulde mı bende hatırlamıorum da o zaman acc temızlıgı oldu eylul e kadar 3 aydır gırmedıysen senıne acc gıtmıstır yapıcak bısıyın yok ki yıllardır gırmıorum demişsin gecmıs olsun cnm
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Acc Transferi