Revolution UO

Yardım ederseniz sevinirim...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

squad

• Ziyaretçi
Yardım ederseniz sevinirim...
« : 08 Aralık 2007, 11:29:25 »
Arkadaşlar ben yeniyim uo yu yukledım girmek icin tıklıyorum UO Auto patch diyor yarım saat bekliyorum hala devam ediyor

ne zaman giricek ve nasıl bu sitenin serverlarına girebilirim tabi varsa şimdiden teşşekürler...

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Ynt: Yardım ederseniz sevinirim...
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2007, 11:36:56 »
o ultimanın versionunu yükseltiyor full doluncada orj serrveri açar sen www.revolutionuo.net den dosyalar bolumunden 503a  ı indir dosyalarıu ultima online 2d klasorune çıkar sonra klasorun içinden revolution clientini masaüstüne gönder clienti aç tabi üyede olman gerekiyor kayıt war anasayfada
Çevrimdışı.

squad

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2007, 12:07:53 »
saolda abi 503a yı bulamıyorum sitede dosyalar bölümüde yok nerden bulucam acaba ??
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2007, 12:09:27 Gönderen: squad »

squad

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2007, 12:18:17 »
503a yı buldum indirdim hepsini uo klasrune attım sonra revoulation ve client dosyalarını masaustune attım oyuna girerken  FontManager::LoadFonts: cannot open fonts.m9l diyor :S lütfen yardım

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2007, 12:57:20 »
hayır saDECE REVOLUTİON YAZAN WE UO SİMGESİ OLAN dosyayı ağ tıklka gonder de masa üstüne kısayol u seç  oradan gir
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Albert Berku Nebula

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 120
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2007, 16:09:52 »
Ya yani "Revolution" yazan ve "R" simgesi olan dosyayı(client) istediğin yere gönderebilirsin ama  rarın içinden çıkan diğer bütün dosyaları ultima online'ın yüklü olduğu klasöre, yani diğer ultima online dosyalarının yanına koyuyorsun. Eğer senin koyduğun dosyadan klasörün içinde zaten varsa, hayır veya iptal deme, evet de.
NEBULA ...