Revolution UO

Earth Robe kullanan büyücüye karşı bir savaşçı ne yapabilir ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lvarlik

• Ziyaretçi
şu poison'ı resist eden robe'den bahsediyorum. Adam olduğu yerde durur benle dalgasını geçer. Ben bu büyücüye ok sallamaktan başka ne yapabilirim ?
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2007, 19:28:04 Gönderen: lvarlik »

Barbaros

• Ziyaretçi
dediğini earth robe yapıyor fire değil bu arada... iyi bir takipçiysen elindeki silah hızlıysa ve vuruş gücü yüksekse ve pot içmeyi bandaj atmayı zamanında ve akıllı bir şekilde yapabiliyorsan adamda ne olursa olsun farketmez...

Çevrimdışı *_*_*SiDoR*_*_*

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 262
  • - Emekli -
    • -
şu poison'ı resist eden robe'den bahsediyorum. Adam olduğu yerde durur benle dalgasını geçer. Ben bu büyücüye ok sallamaktan başka ne yapabilirim ?

Özür Dilerim Yha ;(

Kalbini Kircağimi , Seni Bu kadar Hirs Yaptirip Topic Açtiracağimi Hiç Düşünmemiştim..

Dİkkat Et Kalvas CufLamsin..
Tek Kare de pvp yaparim sennle..
Kullancağim 3 büyüde  , Bless , Clumsy Poi..

/ Frd Zised 'bio
- Sidor
- Theseus Biohazard.
- Dummy Dark.
- Phonex Doom.
- Okay - Kedicik
- Freedom Zisednah Biohazard.

Editim, Editsin, Editiz...

Veiovis Kenks

• Ziyaretçi
walla karsındakı pure mage ustune ustluk earth robelıyse elinde +9 ve uzerı katana yoksa hıc ugrasma koy ver gıtsın.

Zengin

• Ziyaretçi

tavsiyem ilk önce oyunu öğren kavramları öğren sonra da madem kesemıosun sende pur mage kas earth gıy bakalım kesılıomusun kesılmıyomusun kesılmezsen haklısın ....

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
Tek karede pvp yapanlar benimle de yapsın please.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
tavsiyem ilk önce oyunu öğren kavramları öğren sonra da madem kesemıosun sende pur mage kas earth gıy bakalım kesılıomusun kesılmıyomusun kesılmezsen haklısın ....

Oyunda earth robe diye birşey yok,oyunda mage robe diye birşey bile yok.Sadece death shroud adlı ghostların üzerine giydikleri hareket ettirilemeyen item var,oyunun orjinalini oynamadan sphere'de öğrendiğiniz şeyleri oyuna maletmeyin lütfen,dinamiklere saygı.İlk önce server özelliklerini öğren dersen belki bir derece fark yaratırdı,karizma yapardın belki?
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2007, 19:03:11 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

lvarlik

• Ziyaretçi
hehe earth robe ile eve kaçarken ben hesap sahibinin arkadaşıyım dersin, ondan sonra tarlada kral kesilirsin.

madem istiyosun pvp, oyuna girince haber ver yapalım.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2007, 19:28:43 Gönderen: lvarlik »

Çevrimdışı Tatyana

• Üye
  • **
  • 938
  • 2015 10 Kasim itibari ile emekliyim
    • http://mehmetcik.tertibim.org/index.php?sayfa=1
Fireball dene bakalım ne olucak.. :))

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 262
  • - Emekli -
    • -
hehe earth robe ile eve kaçarken ben hesap sahibinin arkadaşıyım dersin, ondan sonra tarlada kral kesilirsin.

madem istiyosun pvp, oyuna girince haber ver yapalım.

Yazmiyim diyorm Yazmiyim diyorm ama kaşiniyorsn..

Bnm Hesabimi , Çogu Biohazard Kardeşim Bilir :)

İtem , Koyar oynar , Ölür çikar.
umrumda olmaz, Ayni şeyi bende yaparim çünkü..

Hadi bb , Forumada girmiyorm artiq , Forum hesab sahibi , Laf yapio.
- Sidor
- Theseus Biohazard.
- Dummy Dark.
- Phonex Doom.
- Okay - Kedicik

Zengin

• Ziyaretçi
Ynt: Fire Robe kullanan büyücüye karşı bir savaşçı ne yapabilir ?
« Yanıtla #10 : 14 Aralık 2007, 22:32:58 »
Oyunda earth robe diye birşey yok,oyunda mage robe diye birşey bile yok.Sadece death shroud adlı ghostların üzerine giydikleri hareket ettirilemeyen item var,oyunun orjinalini oynamadan sphere'de öğrendiğiniz şeyleri oyuna maletmeyin lütfen,dinamiklere saygı.İlk önce server özelliklerini öğren dersen belki bir derece fark yaratırdı,karizma yapardın belki?

Hangi serverın forum sıtesınde yazdıgına bak yazmak ıcın yazma bizde bılıoruz her serverda earth olmadıgını

Çevrimdışı Boromir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 181
Ynt: Fire Robe kullanan büyücüye karşı bir savaşçı ne yapabilir ?
« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2007, 02:51:50 »

OSI'de bu gibi şeyler yokmu
Boromir

Bel***a

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
agility potion denen bişey var 6 7 aydır oynamıyorum revo ama sistemin o kadar degişcegini sanmam.. Katana ve kryss tutarsan cok rahat fizzle larsın agility içince.. Abarttıgınız kadar da allah digil earth lü pure mage.. Ha acık alanda pure mage warrior a teke tekde yatmaz.. Sen acık alanda warrior oynuyorsan vede evin yoksa sana helal demekden baska bişey söyliyemem..

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 262
  • - Emekli -
    • -
pf , Warior olayim , Archer - sw..

Alirim bowumu , katanami.
Bilen bilir , Leon.
- Sidor
- Theseus Biohazard.
- Dummy Dark.
- Phonex Doom.
- Okay - Kedicik

Zengin

• Ziyaretçi
herkez hangısını ii kullanıosa onu kassın kardeşim madem warıor bılmıon neden kasıosun madem pwp bılmıosun neden oynuosun gıt craft ol