Revolution UO

Spell veawing

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

expy

• Ziyaretçi
Spell veawing
« : 03 Mart 2008, 18:01:16 »
Arkadaslar spell weaving nedir, nasıl kasılır, ne işe yarar? teacher dan da ogrenemiyorum ve artmıyoda...server da kullanılmıyorsada neden konulmus anlamadım lutfen bi yardım..

dRead ßiohazard # mhm[T]

• Ziyaretçi
Ynt: Spell veawing
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2008, 18:19:05 »
Yardım bölümüne açsan daha iyi olurdu , bu skill varmı bilmiyorum :) , sanırsam kullanıma açık değil , teacherdan teach edemiyorsunuz , kasamıyorsunuz , bilgim yok ayrıca..

Çevrimdışı sansezin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 197
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2008, 18:41:46 »
Arkadaslar spell weaving nedir, nasıl kasılır, ne işe yarar? teacher dan da ogrenemiyorum ve artmıyoda...server da kullanılmıyorsada neden konulmus anlamadım lutfen bi yardım..
anlamadığım konu bilmediğin skili niye soruyorsun nasıl kasılır nedır dıye hadi bilsende ne ıse yaradıgını bılmıs olsan da sorabılırsın nasıl kasılıyor dıye  bence ılgınc.

K7

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2008, 18:44:53 »
spellweavering şu an sunucuda olmayan bir büyü sistemi elfler tarafından kullanılıyor. şu ana kadar destekleyen server görmedim... genelde runuo shardlarda olması muhtemeldir... tıpkı necromancy gibi ayrı bir kitabı ayrı regleri? ve ayrı sözleri vardır. dediğim gibi dili elfçedir. doğayla alakalı büyülerdir... burada kasamazsın...

Çevrimdışı Cosmaniac Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 680
  • Omnipotent Family!!
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2008, 19:12:03 »
Bu benim bildiğim -yanılıyor olabilirim- RP üzerine kurulu serverlarda olan bir skill ve sistemleri destekler.

@sansezin

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp! Yaşlı başlı adamsın diyolarda, bunu hç belli etmiyosun. Çocuğun olupta bir gün sana, baba elma ne demek diye sorarsa. Bilmediğin şeyi sorma dersin döversin. O çocukta yıllar sonra gelip. "BABA, "BABA" gerçekte ne demek"" diye sorarsa hiç şaşırma, o senin oğlun çünkü. Ona sen öğretmedin babalığı....
Omnipotent Family!!
Ben kötü olmak istemedim, hayat beni böyle yaptı..
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!!
Omnipotent Family!!
Cosmaniac Omnipotent, Head Of Omnipotent!
Son gülen sen olucaksın, doğru çünkü geç anlıyorsun!!

Çevrimdışı Black_Tibageni

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 51
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2008, 20:00:41 »
Bu benim bildiğim -yanılıyor olabilirim- RP üzerine kurulu serverlarda olan bir skill ve sistemleri destekler.

@sansezin

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp! Yaşlı başlı adamsın diyolarda, bunu hç belli etmiyosun. Çocuğun olupta bir gün sana, baba elma ne demek diye sorarsa. Bilmediğin şeyi sorma dersin döversin. O çocukta yıllar sonra gelip. "BABA, "BABA" gerçekte ne demek"" diye sorarsa hiç şaşırma, o senin oğlun çünkü. Ona sen öğretmedin babalığı....

sussana lan velet bilmediğin konular hakkında konuşma heleki dayıma çocuk mevzusunu hiç açma örnek verme serefsiz adam saçma saçma konuşmuşsun sen akıl hocasımısın onun yazdıkları senin biyerlerinemi tokandıda gocunuyorsun sizin gibi veletlerden bıktım artık buraya gelmiş türk filmi senaryasu yazıyo  >:D

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2008, 21:48:35 »

@sansezin

Bir cosmo klasigi daha cahil cahil yorumlar.Suç sende değil tabi sana eğitim veren Öğretmenlerinde Buradan onları kınıyorum.
Cok geç sayılmaz Cin Ali okumakla başlayabilirsin ?

@sansezin

Hocam bi yazdılkarını 2 defa oku hatta sen 3 defa oku  sonra yaz yaşının adamı olduğunu gösterde. cocugun yaşındaki insanların maskarası olma cok fazla hakaret ediyorsun.

Çevrimdışı kurtay Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 120
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 03 Mart 2008, 22:06:25 »
Bir cosmo klasigi daha cahil cahil yorumlar.Suç sende değil tabi sana eğitim veren Öğretmenlerinde Buradan onları kınıyorum.
Cok geç sayılmaz Cin Ali okumakla başlayabilirsin ?

@sansezin

Hocam bi yazdılkarını 2 defa oku hatta sen 3 defa oku  sonra yaz yaşının adamı olduğunu gösterde. cocugun yaşındaki insanların maskarası olma cok fazla hakaret ediyorsun.

hocam Black_Tibageni sansezgin deil sansezgin'in akrabasıda bu kadar hırcın cıkma olaylara banlanırsın.
Kurtay Biohazard-High Council-Biohazard Family

I'm Back

Çevrimdışı Black_Tibageni

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 51
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2008, 23:43:25 »
hocam Black_Tibageni sansezgin deil sansezgin'in akrabasıda bu kadar hırcın cıkma olaylara banlanırsın.

ama kardeş olayın iç yüzünü bilsen neden bukadar ters konuştuğumu anlarsın.hakkaten çok oruma gitti o veletin dedikleri

Astral

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 04 Mart 2008, 03:04:41 »
relax hekez neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor.

ParSalion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 04 Mart 2008, 08:44:59 »

blackinde kim oldugunu biliyorum sansezinin de sanseizinin yazdıklarına itafen yazdım saten in-game şikayetler yardım attıgı postlar anlamsız ve kaba.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 04 Mart 2008, 10:04:49 »
Konu dışında lütfen yazı yazmayınız. Kişisel tartışmalarınızı P.M.'den yapınız.
The person you've called,is busy now..

expy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 04 Mart 2008, 12:09:55 »
Arkadaslar skill i bilmiyorum ve bilmedigim icin, ogrenmek icin sordum hatalı bisey yaptıysam kusura bakmayınız...Yardımlarınız icin tesekkurler