0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: "Chaos Twilight"Alıntı yapılan: "KillBill Fontana"Benim 5 tane +12 kryss , 3 tane +15 kryss , 10 bin kumaş , 4 bin deri , 45 deri set ve 1 m para uçmuştu :smt010benimkiler yüzerek gitti.Abi bide bana diyorsunuz herşeye kavga çıkarıyosun diye.Bu ne şimdi allah aşkına.Fiziksel yaşını bilemiycem ama akıl yaşın 7 8 i geçmez...Adam itemlerim gitti diyor.Senin söylediğin lafa bak...
Alıntı yapılan: "KillBill Fontana"Benim 5 tane +12 kryss , 3 tane +15 kryss , 10 bin kumaş , 4 bin deri , 45 deri set ve 1 m para uçmuştu :smt010benimkiler yüzerek gitti.
Benim 5 tane +12 kryss , 3 tane +15 kryss , 10 bin kumaş , 4 bin deri , 45 deri set ve 1 m para uçmuştu :smt010
Ne Yapabilirim yani o kdr emek Boşamı Gitti. 21 m + 21 Binek Vardı..! Hepsi Boşamıydı Şimdi Yani Buraya kdrmıydı ?
Alıntı yapılan: "Tamer of Arthas"Ne Yapabilirim yani o kdr emek Boşamı Gitti. 21 m + 21 Binek Vardı..! Hepsi Boşamıydı Şimdi Yani Buraya kdrmıydı ?;Onlar Senin Emeğin mi ?? 21m'e bişi Diyemem Ama O 21 Bineğin 15'i Bizimdi Bizi Hackledin Aldın :thief: