Razor 2d versiyonlarda illegal programa girer.Razor nedir Uo assistin run uo versiyonudur.Sadece Ruo Uo serverlarında kullanıma acıktır.
bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
Razor, ultimada hayatınızı kolaylasıtran bir programdır. Cliente onun üzerinden bağlanırsınız. (port numarası falan yazarak). Normal uo açılır, fakat arkada faydalı razorumuz vardır. Razorun birçok (benim bile kesfetmemis olabilecegim) özellikleri var. Benim kullandıklarım:
Mesela üstünüzdeki bir silaha ya da sete makro yapabiliyorsunuz. Tek tuşla tüm seti dress/undress ya da bir silah-kalkan takımını arm-disarm yapğabiliyosunuz
2) Ekranın üst kısmında resmleriyle birlikte bir reagent sayacı bulunur!
ve günceldir. .regs komutunda oldugu gibi sadece o andaki reg sayısını göstermez, sürekli deişir. Ayrıca üstteki sayaclara istediginiz seyi de ekleyebilirsiniz. Bandaj, para, ok sayacı... hatta istediginiz bi itemi tanıtarak onu bile saydırabilirsiniz. KAç tane death shroudum var
3) Faydalı özellikler, mesela otomatik kapı açma, öldürdüğünüz bir cesedin çantasını otomatik gösterme, pot içerken otomatik elindeki silahı bırakıp, işin bitince direkt alma, yerdeki ore/lo/parayı direk cebe atma... bisürü
4) Tüm skillerin listesi ve hepsine ayrı macro verebilme özelliği. Mesela bandaja o kadar last target falan deil, direk macro veriyorsunuz.
ya da istediğiniz herhangi bir skille.
5)Skill ve stat cap ayarlamaları. Orda şu skill suraya kadar cıksın bu buraya dkadar diyebiliyorsunuz. İlk ayarlamadan sonra rahat rahat kasabilirsiniz.
6) Video çekme özelliği! Mesela actionunuzu ya da yaptıgınız pvpyi videoya çekip paylaşabiliyorsunuz! :deimos: İzlemek isteyenlerin de razoru olması yeterli.
Benim keşfetiiklerim bu kadar. Umarım merakınızı giderebilmisimdir. İstek olursa screenshotları koyarım, daha rahat inceleyebilirsiniz.. Saygılar...