Ya, konsept belli moruk.
500 kişiyi topla, "ama hepimiz eski oyuncularız, kardeşiz, orgy düzenliyoruz haftada iki gün, öyle yakınız" ayagı yap millet t.şak geçince. Sonra guildinin yarısı bug abuse yapsın, "o kadar kişi arasından birkaç çürük elma çıkacak elbette.
" de. -ki bu ota b.ka
koymak da ayrı bir garip, taksim'de sabahın beşinde travestiler bile bu kadar göz kırpmıyor bana normalde.-
Guildinden edit çıksın, göz göre göre bug abuse yapsınlar, sen hala "BORNONOZ OKSA BÖZDÖN BÖLÖYORSONUZ, EZÖKLÖR" muhabbeti yap.
Yüzüne tükürsek yarabbi şükür diyecek insanlar gelip Nişantaşı Çocugu ayagı yapıyorlar ya, bitiyorum yemin ederim. Yahu bug sömürmek öyle müthiş problem birşey degil, belki ben bulsam ben de yapardım, o kadar da büyütülecek birşey degil; hani biz yapsak o kadar durulmaz üstünde muhtemelen. Ama işte böyle "biz var ya öyle şahane adamlarız ki 12 yaşındaki üyemiz üç üniversite bitirdi, arkadaşımız peygamberlik teklifi aldı" triplerinde, broadway gibi arkan havada gezersen, ilk fırsatta böyle çarparsın kıçını yere.
Bir yandan legen kemigini ovuşturup, diger yandan tükürükler saça saça "EZDİK SİZİ, EZDİK SİZİ." diye bagırırsın sonra, başka bir b.k da yapamazsın.
Dün akşam sinirlendim biraz açıkçası, yazdıgım her şey ışık hızında silindi, bir de zibidinin teki oradan "akıllı ol" ayakları yaptı falan. O yüzden buradan bir yazayım da gözümde ne nedir, ne degildir, bir içim rahatlasın dedim.
Sevgili Twilight Zone, kendi bokunuzda bogulmanız hayırlı olsun, başka tek kelimeye de ihtiyaç duymam heralde bu konuda normal şartlarda. (=