Revolution UO

Müebbet Muhabbet

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
    • E-Posta
Ynt: Müebbet Muhabbet
« Yanıtla #7230 : 27 Aralık 2010, 04:08:56 »
Bugün ;

Evet dostlarım bugün ne mi oldu ..  :) Bugün gerçekten garipti..

Sabah kahvaltı için birşeyler almaya çıktım markete gittim 3 yumurta aldım kese kağıdına koyarken 1 tanesi elimden düştü ve ayakkabımın üzerinde kırıldı aynı marketten aldığım ekmeği evde böldüğümde içinde yaklaşık 6 cm'lik Un çuvalının etiketini buldum.

Şeytana lanet diyip omletimi hazırladım tabağıma koydum pc başına geldim bir yandan aksiyon yaparken bir yandan kahvaltımı yapıyordum ki birden ölmim diye çatalı tabağa nasıl bir orantı ile attıysam tabaktaki ketçap ve mayonezi üzerimde buldum..

Bahsettiğim ketçap ve mayonezi temizlemek için lavoboya giderken hol'deki ayakkabılara takılıp düşme tehlikesi geçirdim (allahtan boy uzun kapıya yapıştım kaldım..) neyse sonra aksiyona geri döndüm char kalede awaydı eve dostlardan biri gelip kesmiş.. siz biliyorsunuz o kişiyi .

Neyse bir hışımla sinirlendim giyindim çıktım eve kaçıp durdu adam tekrar kaleye döndüm.. Klip ve Reklamların Montajını yapmam gerekiyordu Adobe'yi açtım tekrar oyuna bakınca yine geldiğini gördüm adobu alta attıgım gibi kovaladım adamı evine girdim tam kesiyordum ki attan indi işler değişti uğraşmim log out yapim dedim oraya tıkladığıma pişman oldum.. Bir insan logout yapınca con lost yermi? Ben yedim. Neyse girmeye calıstım oyuna adobe zaten pcyi kastıgından clientte geç açıldı..Hakkın rahmetine kavuştum..

Şeytana lanet dedim yine gittim kalede para kasayım dedim kastım kastım kastım.. 400 k ile düelloya gittim.. Eyşan'nın yanına .. İntikam almalıyıdm.. ama gün bugünmüydü ? diye sordum kendime ve evet cevabını aldım.. Eyşandan 2 m kadar kastım tam yeter dedim dönüyordum ki... Bir playerdan şu yazıyı gördüm .. bugün 3.5m kazandım lan !!  Şeytan dürttü bu sefer lanet diyemedim gittim ve parayı sıfırlayıp tabiri caizse avuçlayıp döndüm kaleye ins kasmaya..

Neyse arada aksiyona fln çıktım... fazla uzatmim bu kısımları 3 kez de aksiyonda öldüm 2 sinde resmen tecavüze uğradım britain askerleri tarafından :)

Karnım tekrar acıktı markete gittim markete girer girmez 5 kişi üzerime doğru yürüdüğünü gördüm noluyoruz fln dicektim ki tam olayı anladım.. Öğrencinin biri Vodka çalmış polisler onu götürüyordu.. (sivil polis) Çaldığı vodkayı görünce yüzüne tüküresim geldi.. Orda mis gibi Chivas Regal ,Balliantes , Absolud fln dururken gidip 35 liralık Binboa çalmış arkadaş.. Herneyse baktım ciğer indirime girmiş aldım yarım kilo sonra kız arkadaşımı aldım eve döndüm.. yemek yaptım bi güzel bir güzel de yedim.. Sonra montaj yapacaktım ki baktım C D dolmuş .. Adobe save dosyalarını silerken yanlışlıkla çektiğim klibin 5 sahnesini de silmişim sonradan farkettim ama herşey için çok geçti..

Neyse kız arkadaşımı yolcu ettim aksiyona hazırlanayım dedim birden telefon çaldı tartıştığım bir kız arkadaşım vardı (normal arkadaş) aramızda bir kaç kötü söz ve hakaret geçti tansiyonu kontrol edemeyince..o aramıştı aşağı gelirmisin birşey konuşucam dedi.. içimden geçti.. alim yanıma bişi öle inim dedim.. Neyse yine şeytana lanet dedim boş bir şekilde indim aşağı.. tahmin ettiğim üzere kızın sevgilisiyle karşı karşıya kaldım laflar doğrumu diyesordu doğrudur dedim. Tak bıçağı çekti bıçağa baktım çocuğa baktım ee dedim laga luga tartıştık biraz özür diliceksin dedi zaten dilemiştim sor  dedim o sırada bunu derken kıza dönüyordum ki kafa yedim..Çocuğa şimdi vursam haksızım sövsem haksızım sonuçta kız arkadaşına birinin sevgilisine edilmicek bi laf söyledim ,  Bıçaklıcak diye bekliyordumda o kadar erkek değilmiş onu anladım ben olsam bıçak çıkarsaydım sokardım veya orda linç eder bırakırdım.. neyse biraz daha durdum tartıştık felan sonra defoldu gitti.. Evden çıkarken anahtarımı almayı unutmuşum kapıda kaldım 15 dk sonra ev arkadaşım geldi allahtan kapıyı açtı..

Neyse yaptığım ciger biraz artmıştı onu tabağa dökerken tavadaki yağlar üzerime sıçradı... ve saat 00:00'dan sonra 4 saattir bir aksilik olmadı bu yüzden yazdım..

Abdest al fln diye espri yapacak arkadas olursa zaten öyle birşey yok ama alıcam yinede hatta bu cuma namaza gitmeyi düşünüyorum..

Bunda niye burdan paylaştım bilmiyorum ama paylaşmak istedim yazmazsam bi yere rahatlayamıcaktım..

Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7231 : 27 Aralık 2010, 05:49:52 »
Ne demek gerek bu durumda bilemedim ;)

Geçmiş Olsun , Ben böyle bir gün geçirsem neler olucağını tahmin bile edemiyorum,çok kötü :D

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
« Yanıtla #7232 : 27 Aralık 2010, 09:17:00 »
Biz buna büyücülük dilinde atarakatarayattara diyoruz yani lich lordu laneti kurtulmak için yapman gereknler

1- Guildin en yaşlı playerına hayrına 2 m  vereckesin
2- Brit baba türbesine gidip meditasyon yapacaksın
3-Sana bıçak gösteren kızın sevgilisinin kestanesini çizeceksin ancak bunları yaptıktan sonra huzura erebilirsin
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
http://fizy.com/s/1ahrg1#s/126yyu

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
    • E-Posta
« Yanıtla #7233 : 27 Aralık 2010, 12:59:06 »
Ne demek gerek bu durumda bilemedim ;)

Geçmiş Olsun , Ben böyle bir gün geçirsem neler olucağını tahmin bile edemiyorum,çok kötü :D

Sorma Adaş sorma.. 4 te yatağa girdim uyuyayı diye 5:30 ta uyuyabildim.. tüm olaylar film şeridi gibi yatağımda özet geçti bana :D
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
    • E-Posta
« Yanıtla #7234 : 27 Aralık 2010, 13:01:17 »
Biz buna büyücülük dilinde atarakatarayattara diyoruz yani lich lordu laneti kurtulmak için yapman gereknler

1- Guildin en yaşlı playerına hayrına 2 m  vereckesin
2- Brit baba türbesine gidip meditasyon yapacaksın
3-Sana bıçak gösteren kızın sevgilisinin kestanesini çizeceksin ancak bunları yaptıktan sonra huzura erebilirsin

:D Metin abi allah iyiliğini versin ya  olayı uzatmaya gerek yok abi 3. yü istersem yapardım dün zaten evini biliyorum elemanında haklı olduğum bir yer yok  ;D
Aynısıbana yapılsa bende aynı tepkiyi verirdim..

Tek sevidigim olay gözüm morarmadı :) baktım şimdi geçmiş
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
    • E-Posta
« Yanıtla #7235 : 27 Aralık 2010, 13:02:38 »
Birde tüm bunları yaşarken komik olan şey şu yahşi batıdaki herif geldi aklıma

'' Fırtınadan önceki sessizlik bu .. daha kötü şeyler olacak'' diyip duruyordu :D
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
« Yanıtla #7236 : 27 Aralık 2010, 15:09:37 »
geçmiş olsun, berbat bir gün geçirmişsin resmen. açsaydın soğuk bir bira yahu.
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
    • E-Posta
« Yanıtla #7237 : 27 Aralık 2010, 15:59:51 »
geçmiş olsun, berbat bir gün geçirmişsin resmen. açsaydın soğuk bir bira yahu.

oda boğazımda kalır diye açmadım :D
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
« Yanıtla #7238 : 27 Aralık 2010, 16:02:00 »
hah :)
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
  • 3578
« Yanıtla #7239 : 27 Aralık 2010, 19:58:18 »
o kız değil yaratıkmış resmen, hangi kız sevgilisini yanına alıp birinin kapısına dayanır yav ne dediysen hakediyomuş demek ki.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #7240 : 27 Aralık 2010, 20:10:30 »
o kız değil yaratıkmış resmen, hangi kız sevgilisini yanına alıp birinin kapısına dayanır yav ne dediysen hakediyomuş demek ki.

+1

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7241 : 27 Aralık 2010, 20:39:12 »
Mehmet sen varya sen, bitmişsin abi... Bence abi sen abdest al, sonra cübbeli bir hoca bul ismi fark etmez... Sonra metin abinin dediklerini yap birşeyin kalmaz...
Dying Wish

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #7242 : 27 Aralık 2010, 20:41:15 »
2m aksam bana verecek...

Çevrimdışı Volvo Cuiviene

• Üye
  • **
  • 257
  • ¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
    • E-Posta
« Yanıtla #7243 : 27 Aralık 2010, 21:00:01 »
Abdest al banada 1 em ver tamam işte  ;)
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
    • E-Posta
« Yanıtla #7244 : 27 Aralık 2010, 21:07:56 »
daha kolayı var ben gidim çocugun evine sokamadığı bıçağı ona sokaym sonra ağzını burnunu hoşap edip kızada tecavüz edim 

sizin dediklerinizden daha kolay :D
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Babalar Cortlamaz.