Beyler Ex'burn lere tavrınız nasıl bilemicem ama maviler peşimde iken bu pk arkadaşlar da onlara destek olmaları acaip garip.
Bir diğer husus ise gene ex-burn birine mavi dalıordu yardım ettim karşılık olarak kritik bir hp de iken cor por yedim. Ölmedik ama üzüldük.
Bilemiorum siz değerli lonca arkadaşlarımın adiliği mi yoksa onların adiliği mi de ben kendi tarafımı seçmiş bulunmaktayım. Ex'burn arkadaşlardan özür diler bundan sonra her türlü adiliği yapacağımı bilmenizi isterim. Çünkü zannım o ki, karşıdaki arkadaşlar benden önce başlamışlar vesselam.
Açıkçası, 2 haftada bir falan giriyorum oyuna şu sıralar, o yüzden iç yüzünü çok fazla kavrayabilmiş degilim, fakat;
Bu "neyse abi biz birbirimize dalalım" s.ki çıktıgı anda böyle saçmalıklar yaşanacagı belliydi zaten. Hani belki sıkılıyordunuz bilemeyecegim, ama en azından birbirinize bilenmiyordunuz böyle.
"Aha artık DW'lere/Eksbörnlere dalabiliyoruz, dur şunların bir aklını alayım." diyebilecek insanlar var aramızda, bunu farkedemeden giriştiniz bu işe.
İlk etapta karşı çıkmamın sebebi de oydu zaten, iki üç im por fazladan atacaksınız diye, şurda güzel ortamın içine ettiniz. Ne diyeyim, sizin bileceginiz iş elbette, ama beni fazla açmıyor bu muhabbetler.