Revolution UO

Müebbet Muhabbet

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 323
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
    • E-Posta
Ynt: Müebbet Muhabbet
« Yanıtla #7170 : 18 Aralık 2010, 12:50:31 »
Neyse ortam gerilmişken konuyu değiştirelim zaten canım sıkıldı :D
ve nedense ben bu mesajı daha yeni görüyorum :D  (aranızda forumu takip ettiğinmi var barzo diyenler olacaktır -gel lan v.s diye cevaplıyorum sdkljflsdk) Acaba soruyorum kaçınızın jeneratörü var evinde ? Mehmet özellikle sen açlıktan nefesin kokuyor bütün kazandığını çoluğunun çocuğunun rızkını Eyşan'a yedirirken hiç mi için acımıyor yüreğin sızlamıyor a Mehmet ? Ayrıca asıl konuya gelelim ne olacak bu galatasaray ve fenerbahçenin hali ? :D Sasu Reyiz cevap bekliyoruz :D

Fener ezer ! Önce toparlanmalı ama... Fener Yorgun..

Eyşana gelince. o hain karıdan bir gün gelecek tüm parasını alacağım ! Şimdilik suskun köşemde oturuyorum nuri !

İyi ki eyşan gerçek hayatta yok ! olsa realde paralarıma konacak ! işte o zaman açlıktan nefesim kokacak. !!

Eyşan yüzünden 3 gündür Res scrool yazıyorum 150 küsür kilim vardı şuan Karma Krimim !!! bu nasıl bir dünyadır nuri , neden bu kadar acımazsız ha söyle !!!!!

Çocuğuma bir flüt alamayacakmıyım lan ben !!! Çocuğuna bir flüt alamyan adama adam denirmi lan !  8)
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

Çevrimdışı Suzsed

• Üye
  • **
  • 201
    • E-Posta
« Yanıtla #7171 : 18 Aralık 2010, 17:12:37 »
Fener ezer ! Önce toparlanmalı ama... Fener Yorgun..

Eyşana gelince. o hain karıdan bir gün gelecek tüm parasını alacağım ! Şimdilik suskun köşemde oturuyorum nuri !

İyi ki eyşan gerçek hayatta yok ! olsa realde paralarıma konacak ! işte o zaman açlıktan nefesim kokacak. !!

Eyşan yüzünden 3 gündür Res scrool yazıyorum 150 küsür kilim vardı şuan Karma Krimim !!! bu nasıl bir dünyadır nuri , neden bu kadar acımazsız ha söyle !!!!!

Çocuğuma bir flüt alamayacakmıyım lan ben !!! Çocuğuna bir flüt alamyan adama adam denirmi lan !  8)

Sana adam diyenin gözü çıksın :)

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #7172 : 18 Aralık 2010, 17:52:50 »
Dying W i S h ®.

Misyonumuz . (Dış görünüş)

Özetle açıklamak gerekirse çoğunuzunda iyi bildiği gibi misyonumuz,tamamen hainlik ,alçaklık ,düzenbazlık üzerine kuruludur. Zaten  Sosaria üzerindeki çoğu insandan kimliğimiz ile ilgili alacağınız cevap aşağı yukarı bu sıfatlar paralelinde olacaktır,tabii ki biz bunlardan alınmıyoruz,aksine üstlendiğimiz rolümüzün olaya entegre olduğunu görüp gururlanıyoruz . Çünkü bu bizim rolümüz demek ki bu konuda başarılı olmuşuz,rolümüzü iyi kavramışız. Oyunda alışılmış hiçbir etik kuralımız yoktur ...Reskill, craft kesmek , ve bunun benzeri hainliklerin kaynağı bizzat biziz.  Bunun yanı sıra fiziki olarakta Dilsiz ve sağır insanlarız... Bununda bilincinde olalım kesinlikle konuşmak yok (dolayısıyla zaten küfür yok). En fazla uızun olmamak şartıyla *emote* kullanarak o anki durumunuzu anlatabilir, bir söylemde bulunabilirsiniz.

Okuyun ve uyun...Unuttunuz iyice
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2010, 17:53:54 Gönderen: Sasu »

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7173 : 18 Aralık 2010, 18:13:37 »
+1 Uyun artık

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7174 : 19 Aralık 2010, 00:41:05 »
Ben biraz Fransız kaldım olaya ama okuyunca şöyle birşey anladım... Doğru anlamışımdır herhalde bir yazayımda doğrulayın...

Şimdi ciğeri beş para etmez şahsiyetsizlikler içinde kıvranan, karakter kimliği olmayan bir kaç çapulcu Tufan kardeşimize telefon edip küfür ediyorlar... Ve bu karaktersiz kişilere Tufan'ın numarasını veren kişide "kardeşimiz dediğimiz, sabahlara kadar sohbet ettiğimiz, yeri geldiğinde kişileri tartıştığımız Kaan" Şimdi Kaan bunu yazmayacaktı ve başkası yazacaktı emin olun ki "hadi len ordan Kaan erkek adamdır bunu asla yapmaz" derdim ama diyemiyorum ki numarayı Kaan vermiş... Sonucunda ise kendisi o şahsiyetsiz kişilere tavrını koymay-arak, restini çekmeyerek hiçbirşey yapmamış olsa gerek... Tufan'ın telefon umarasını verip küfür edilmesine maruz bırakıyor, gerekli tepkiyi koymuyor ve burda guilde aldığımız kişileri kabul edemeyerek neden aldınız ki o varsa ben yokum ve gidiyorum diyorsa emin ol ki Kaan senin de o kişilerden bir farkın kalmamış demek... Üzülerek söylüyorum ve ilk defa çok sevdiğim bir insana böyle cümleler kurmak zorunda kalıyorum...

Ve olayı buraya Tufan yazmıyor Oğuz abi yazıyor ki Oğuz abiyi sen benden daha çok tanıyorsundur ama ben kadar tanımamışsın biladerim be... Sağol yaptıkların için... Daha fazla böyle şeyler yapmamak için guildden çıkman hoş olmuş... yolun açık olsun biladerim...
Dying Wish

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7175 : 19 Aralık 2010, 01:24:58 »
+1 Uyun artık

Sende uyan artık... Nerdesin Menim Babam...
Dying Wish

Çevrimdışı Volvo Cuiviene

• Üye
  • **
  • 257
  • ¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
    • E-Posta
« Yanıtla #7176 : 19 Aralık 2010, 01:29:01 »
+1
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7177 : 19 Aralık 2010, 02:34:23 »
Motorcu reyis +1 neye ben onu anlamadım ???
Dying Wish

• Üye
  • **
  • 257
  • ¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
    • E-Posta
« Yanıtla #7178 : 19 Aralık 2010, 02:51:52 »
Sana gakkgom  :D
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7179 : 19 Aralık 2010, 02:52:56 »
O zaman eyvalalh gakgom, teşekkür ederim... Hadi iyi geceler Ali, dikkanı sen kapatırsın artık... Gidiyorum ben... Sana emanet buralar :)
Dying Wish

• Üye
  • **
  • 257
  • ¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
    • E-Posta
« Yanıtla #7180 : 19 Aralık 2010, 03:04:37 »
Eyw gakgom
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #7181 : 19 Aralık 2010, 03:45:37 »
ben yeni takip ediyorum bugün itibariyle gördüm kaanın yazdıklarını sorun degil hakikaten hani küfür etmişler etmemişler tın hakanın deyimiyle zırvalıyorum cidden tabi lonca mate lerim bu konuda biraz daha hasas oldular anlayamadım ya şey degil hani beklentiler var mesela o küfür eden insanlar bizden degil ve çirkinleşebiliyor çirkefleşebiliyor hayvanlaşabiliyorlar ki buna hiç kimse şaşmıyor olası şeyler bunlar da hani bizden birinin onlara destek olması üzdü beni ki söz konusu kaan ise gerçekten en cok o koydu hani hakan dedi kaan yapmış tufi diye dedim kredisi müthiş bi cocuktur bende artık sıradan biri sadece onu söyliyim dedim ve bitirdim ha bi de işte böyle revo foruma gelipde işte böyle böyle olmuş önüne geçemediğim durumlar özür dilerim falan yakışıksız şeyler hani msn var face var en uç olarak TELEFON var hani sadece karşındakine küfür etmek amaçlı verilmiyor ararsın tufi böyle böyle oldu abi işte kusura bakma dersin ki hic bi zaman kimseye kin tutmadım oldu gitti derim ama foruma gelipde işte özür dilerim işte böyle oldu işte yüzüne tükürmüycegim insanı loncaya almışsınız vs vs demek falan samimi bulmuyorum abi ben bunları.

Neyse fazlada uzatmak istemiyorum ama bi şekilde dallandı budaklandı inşallah uzatmazsınız bundan sonra da fazlacada yazmak istemiyorum.

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #7182 : 19 Aralık 2010, 13:37:24 »
zaten scroll yazıp duruodu

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye