Revolution UO

İntikam Yemini

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azizz

• Ziyaretçi
İntikam Yemini
« : 16 Nisan 2008, 13:02:53 »
Merhaba Arkadaşlar ; Biraz gündem değiştirmek adına sizleri biraz  server daki sistemsel sıkıntıların dışına çıkarmak adına hatırı sayılır bir hikayeyi okumaya davet ediyorum ; uzun bir yazı olacak cunku adı üzerinde bir hikaye . Bir intikam hikayesi :)

Aşağıda bahsi geçen tüm isimler TAMAMEN kurgudur. Gerçekle real hayat ile hiçbir ilgisi bağı yoktur!!!

Hikayem bundan 6 ay öncesine dayanıyor. Ben DnD Guild Master  ( Lahesy ) ı olarak IMMORTAL Master ‘ lara 2 3 dostum ile beraber katıldım . Amacımı birlikte ve karşılıklı yaptığımız savaşların devamını aynı çatı altında devam ettirmekti. O zaman I masters bünyesindeki Kurucu playerlar son derece akıllı, ultima mantığını bilen ve server a heyecan katan arkadaşlarımız idi. I master s a katılma surecinde bana her türlü kolaylığı sağlayan Öner kardeşimi ( Öner = Öner in game ) Eski masterlardan Egemen i  ve ismini hatırlayamadıgım bir cok silah arkadaşimı “ aynı zamanda eski dusmanlarımdılar “  saygıyla selamlıyorum . Başlangıç sürecini kısa gecerek ana konuya girmek istiyorum . I master s guild master ın el değiştirmesiyle daha kucuk daha mutevazi daha şirin bir guild olan BİA ya dönüştü. Barış kardeşim masterlığı aldı . ( Babbelmind – Cherry )  Bia çatısı altında server da devamlılık sağlamaya çalıştık. Daha sonraları ise hem Barış ‘ ın hem de ev arkadaşı Sinan ın özel hayatlarından dolayı ultimadan kopmalarıyla belli başlı sıkıntılar baş göstermeye başladı. Guildin mali giderlerini istekli olarak ve Barış  kardesimle de paylasarak  3 ay sureyle ben üstlendim. Zaman zaman playerlarla şahsi sıkıntılarım olmadı mı elbette ki oldu ama bu her ortamda karşımıza cıkabilecek sorunlar idi. Yeri geldi rest çektim yeri geldi ayrılıyorum dedim ama her seferinde iyi niyetli yaklaşan dostlarım arkadaşlarım sayesinde yoluma devam ettim . Ama guildin bu şekilde yürümeyeceği benim için artık yavaş yavaş kesinleşmeye başlamıştı. Bu sıkıntımı dile getirdikten sonra çözum alamayınca tasımı taragımı topladım ve beni dost bilen arkadaşlarımla vedalaşarak kararımın kesin olduğunu söyleyerek Guildden ayrıldım . Tekrardan DnD yi kurdum .Tabi Bia guildinde sahip olunan adada kurulmuş en az 3 tane evim vardı alanı kaplamak icin herhalde guildime “ eski guildime “ ev destegi konusunda en buyuk yatırımı yapan ben idim . Bu evleri kaldırırken tek tek arkadaşlara haber verdim ki yerine hemen kursunlar başka cıkıntılar gelmesin diye. Yine Guildin o ayki taş ücretini mukerrer olmak uzere hem bia+dnd olmak uzere yuksunmeden yatırdım . Ama daha sonrasına karısamayacagımı kendilerine belirttim.  Arkadaşlarımda Britanya nın en güzel mekanlarında evlerini değerlendirdiler doğaldır ki . Sıkıntılı ayrıldığım suikast sauros “ cem “ le bile olayların akabinde saygı çerçevesinde tekrardan dıyaloklarımı selam çerçevesinde kurdum . DnD uyelerine “ bir cogu zaten eskı dostlarım idi “ kesinlikle hic bir biaya saldırmayacaklarını söledim . Zaman zaman kendi memberlarımı bile karşıma aldım . Taki 1 çatlak ses karşı taraftan çıkana kadar.

Kendisini bilirsiniz Par salian Tufan . Her forumda kendinden bir iz bırakır . Ya aşağlar ya gıyabında konuşur . Ya ahkam keser yada fikir yürütür. Bu satırları yazarken şöle dedim “ biraz sert oldu ama kalsın asıl dusuncelerın bunlar “  cunku gıyabımda o kadar atıp tutuyor ki bu arkadaş ornek en az 3 tane forum gösterebilirim . Sadece forum . İngame konusmaları insanlara hakkımda verdigi gerçek dışı bilgiler cabası. Bir de abisi var arkasında ZULKARNEYN kendi öz yegenıyle kavga edip sinirlenip “ ki bu da cok dogal bir şeydir “ Dying Wish guildini kuran ve Bia yı kapatan . Guild taşının sponsoru benden sonraki zorunlu sponsoru “ sonunda elini taşın altına benden sonra koymaya karar veren meşhur Halil Abisi “ Öz abisi değil .. 
Sonra da yeni bir cehreyle yeni kotuluklerle karşınızdayız dıye de forum açan kendi kendini kandırabilen bir arkadaş. Neden boyle dıyorum DnD yi kurarken bana sadece tek şey soledi.“ “Arda ne olursa olsun senin arkandayım “ dedi. Kendiside farkındaydı işlerin yürümediginin. Ama ne olduysa Bir ev anahtarı meselesi yüzünden Salian ve eski adıyla Bey böcegi korkunc bir kıskançlık ve cephe alma yolunu sectiler. Ne olduysa yı da hemen burda açıklayayım. Açık hicbir kapı kalmasın : “ Dnd kurulduktan sonra Arda abi diye yanıma ilk gelen ve “ sendeki bizim anahtarlar ne olacak diyen  Salian Tufan ın ta kendisi oldu ! “ guilde kendi rızamla sponsor olmus , guild icin karşılıklı gereken her seyı yapmış . guildden de ayrılırken dostca ayrılmaya çalışıp adalardaki evleri dahi haber vererek msn lerden bildirerek ayrılmıs. Herkesle sohbeti sıkıntısız surerken “ buna kendisi de dahil “ cat diye AL MEKTUPLARIMI VER MEKTUPLARINI mantığıyla yaklaşan bu arkadaş fettan ve kıskançlık duygularıyla olayların ilk koruklenmesine sebep olmustur. Kendisi sevdigim kısa dıyaloglarımın oldugu cok fazla sıkıntı yasamadıgım bir player idi benım ıcın . Bunu anahtarları ancak bir kişi benden isteyebilir mantıgıyla “ kafamdaki kişi sonuna kadar arkandayım dıyen zulkarneyn eskı adıyla Bey Bocegı ve özelde de bır cok sey konustugum “karşılıklı olarak “ Halil Abi si idi. Ama Halil ortalarda yoktu . Ya piyon olarak Salian tufan ı kullanıyordu ya da olaylardan haberi yoktu . Gunahını almayayım simdi. Ama bildigim tek sey var bana ilk attağı oyun ıcınde kendisi tereddutsuz vermiştir. Hani rambo der ya ilk kanı sen akıttın :) o mantık işte.

Anahtar meselesi şöle sonuclanmıstır . DnD uyesı olan ve benım can dostum olan kişiliğiyle eşsiz iyi niyetli bir kardesım olan Aficionado Fuat kendi evlerimiz dahil karşı nın anahtarlarını bia kalesi onunde yere atarak suikast Cem ‘ in ve Tufan'ın huzurunda yok olmasını beklerken sinsi ve hain yani içinde surekli arka planda kotu niyet olan Tufan kardesimiz anahtarları yerden alıp bankasına atmıstır. Hatta kendi dostu guild arkadası Cem in bile “ suikast sauros “ tepkisini almış anahtarları oraya koyması istenmiştir. Ama nerdeee niyet kötü. Amaç başka. Kimse Fuat Abisi kadar iyi niyetli hatta saflık derecesinde bir yapıya sahip değil ki.. “ Fuat ım yaş 34 yolun yarısı :) “ Tabi daha sonra olanları tahmn edebilirsiniz. O koskoca anahtarlıgı sadece 1 defa away moddaki craft charı DnD charı keserek kullanabilmiş ve sadece 1 defaya mahsus kendi egosunu tatmin edebilmişti. Cunku anahtarlıktakı dıger anahtarlar hic bir evi açmıyordu . Orada hırsının kurbanı olarak 1 tower ın indirilip bindirilmesiyle. Tum DnD ıcındekı anahtar sorunu cozulmustu. Ya bendeki anahtarlar ? hiç dusunmusmuydu kac kısının canına kastettıgını? Hıc dusunmusmuydu kac tane tower ın kalenın ındırılıp bındırılcegını tekrardan. Hıc dusunmusmuydu KENDI oyun arklarının bile ufacık bır anahtara tenezzule etmesınden dolayı away moddayken catır catır kesılecegını. Yada savaşın en krıtık anında dusman askerlerıne bıle kapıların açılacagını ? . Dusunememıstı. Yaklasık 10 a yakın tower vs yerlerınden kaldırılıp 1 hafta sureyle refreshlendı. Ama tabı ben  bu sırada boş durmadım. Akabınden parası yatırılmayan guıld dogal olarak kapandı. Sonra da forumlara “ bir guıld nasıl kapatılır “ dıye sureklı sermayeden yıyen ver yiyim ört yatıyım mantıgıyla hareket eden bır kısılık canavar kesıldı. Ahkam kesmeye ve ıftıralarda bulunmaya başladı . Neymıs guıldı Lahesy kapattırdı. Ya kımın gucu yeter admın ın tolga oldugu bır server da guıld kapattırmaya. Para yatırılmadı guıld kapandı 2*2 = 4 gecıkmış borçları cabası ! Yazılar yazıldı cızıldı gıyabımda. Bılen bılmeyen herkez yazdı cızdı. Ben tek cevap vermeden en guzel yaklasan adam gıbı PM atan Aybar sı “ kı kendısını o an tanıdım “ ozel telefonundan “ realdan arayarak “ olan bıten tum gerceklerı anlattım. Tahmınım kendısı tatmın olmustur bılgı acısından . Suanda kendısıyle hoş sohbetım sıkıntısız devam etmektedır. Bu sayede bır arkadas daha kazanmıs oldum . Bana kendısı lutfen cevap yaz dıye gunlerce psıkolojık baskı yaptı . Ama ben cokmekte olan bır guıldın ustune gıtmeyı daha dogru bulmadım . Cunku baska ıntıkam planlarım vardı ve içten içe intikam için uzun soluklu planlarımı tek tek gerçekleştirmeye başladım. Kendımı afişe etmek olanları anlatıp aks***ı stres atmak amacıyla oynadıgım ultimayı sulandırmak, konuları bılen bılmeyen arkadaslarla yazısıp laf ebelıgı yapmak yerıne dırek sonuca gıttım. Gelelım sonuca ! Icerıde  baska karakterlerım vardı. En basından berı en yakınlarından biri Dnd kuruldugundan berı . Hatta 1 degıl 2 3 belkı 4 :). Sımdı sıze aksam saatlerınde meyvamı yerken sahıt oldugum birkaç komık anıyı anlatayım : Dıyalokların benzerı su sekılde :

Hatıra 1 : Zulkarneyn eski adıyla bey bocegı : öldüm cabuk gelin tufan ev dıye haykırırken  ( .g dekı konusma ) Ilk yardım gider zulkarneyın cantasından en degerlı sılahı ceker .g den “ bandag ım bıtmıs “ der savasır moda gecer shıresının olumunu sınsıce ızleyerek uzaktan ınv modda goya yardım etmek amacıyla kendısını canlandırır “

Hatıra 2 : Baskından once mutlaka dnd memberlarının haberı olur ve her baskında ellerı boş donerek “ yav bu adamlar hıc mı evlerınden cıkmıyor “ cumlesıne karşılık olarak alaylı bır sekılde sırıtıp gecerim.

Hatıra 3 : En son baskında tufan yanı salıan ın “ Allah kahretsın dnd adasındakı butun evlerımız yıkılmıs ınanamıyorum “ sozlerıne cılegını yerken kırılarak gulup gecer .

Hatıra 4 : Oyunda sagır dılsızı oynayan herkese dılınızı tutun dıye ahkam kesen bu muhtesem ıkılının .g den ınsanlar hakkında nasıl asagglayıcı – kufurlu – hakaret ıceren konusmalarını ss lerle kayıt altına alır. Hatta yerı geldıgınde .g dısına cıkıp ulu orta vurkaç cumlecıklerıyle edılen laflar atılan havalar bıle mevcuttur. Zaten zulkarney yanı Halıl kardesımızın yapısına forumlarına sole bır bakın . Comagı sokar ve cekılır. Baş edemeyecegıı anlayınca en buyuk sılahı “ bırakın sunu kendı halıne der “ gerı adım atar . Baska “abılıty “ yapabılıtesı “ yoktur.

Hatıra 5 : Item kasmak ıcın onca ugrastan sonra bır anlık baskın ve bır anda ortadan kaldırılan umutlar :)  “ sıstematık olarak dangeon gezerler ve ıtem cıkartmaya calısırlar dogaldır kı. Komşuda pişer DnD ye de düşer mantıgıyla ingame yapılan çökertme girişimleri.

Hatıra 6 7 8  sıralamakla bitmez. Siz sorun ben anlatayım keyifle :) Bu olaylar yaklasık 3 4 aydır süre gelir :)

Başlangıç sürecinde diplomatik olarak yaklaştığını sanan, cozum bulacagına ortalıgı bulandıran . cevresındekı ınsanları dogaldır kı kolaylıkla bana karşı dusman eden Salian kardesımıze bu ozverısınden dolayı tesekkur edıyorum. Neden kardesımız dıyorum bahsı gecen tum ısımler gercek dısıdır. Gercekte her bırının ayrı kısılıgı olduguna emınım hepsi de elini sıkıp dısarda denk geldıgımde salianın yuzune bakıp samimi şekilde "ultima öyle değil böyle oynanır, kötülük o şekilde değil bu şekilde yapılır. Sağır dilsizi oynamak hikaye asıl hikaye kendi içinizde" diyecegim bir kardeşimizdir benım ıcın :) Rp öle değil boyle olur 11 yılın emeği meyvelerını basıt yollardan bu sekılde verır dıyecegım hala kapımın acık oldugu bir arkadastır.  Halıl abisi için de aynıları geçerlidir. Diger benı tanıyan tanımayan tum Dying wish memberları yasananlar ıcın kusura bakmasınlar. Sorumlularını afişe ettim . Beni ister sevsinler ister sevmesinler. Diger sevmeyenlere de lafım yok . Bilinir ki liderler in hatta insanların dostu olduğu kadar dusmanı da vardır. Hele sanal alemde.  Bu kardeslerımız ıstedıklerı kadar msn de ozel toplantılar , guild içinde ozel konusmalar ozel onlemler en az 2 defa anahtar degısımlerı tum adayı ındırıp kaldırma zahmetı. Evlerın degısmesı içerdeki sızıntıları bulma cabası gostersınler ben bundan sonra da ıclerınde olmaya ve yaz aylarında cılek yerıne karpuz kavun peynır yerken kahkahalarla aksam stres atmaya devam edecegım . Sanal ortam bu!! kımsenın kapasıtesı bılınmez. Bundan sonra gelecek olan onlarca hakaret dolu gereksız abuk subuk msjların hıcbırıne cevap vermeyecegım . Arkama yaslanıp adımın konusulmasını reytıngımın artmasını keyıfle ızleyecegım . Zaten toplasanız forumlardaki yazı yorumlarım 10 u geçmez.  Evet salıancım ve comak sokmayı seven bey bocegım . Sımdı yazılarınızı yazın . Bakalım oyundakı sagır dılsızı forumlarda da yasatabılcek mısınız :) Bence sen arkadaşları  topla ve cevap vermeme kararı aldır. Bu yazının üzerine iyi gider ama tufanın suan tam gaz yazacagı % 51 ıhtımal belkı senın sozunu dınler :)

Sabır gosteren okuyan benı anlayan anlamayan tum arkadaslara saygı ve sevgılerımle. Daha cok detay merak eden arkadaslar ıcın msn adresım arda9@hotmail.com   Cevap veremeyecegım “ sen serefsızsın “ denılebılınecek en ufak bır ayıbım yoktur. Herseyın neden ve sonucu vardır. Derler ya dinsizin hakkından imansız gelir. Maalesef  keyifle maalesef dıyorum ben burda imansız ı oynuyorum ! Belkı de ZULKARNEYN benım dır ! Kım bılebılır kı . :) Bir gölge gibi tepelerindeyim :)  Ultima bir amaç değil araçtır benim için, sizlerde de öle kalması dileğiyle .

Just a Game

DnD Since 1997

Balans

• Ziyaretçi
Ynt: İntikam Yemini
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2008, 13:50:54 »
Yanlış aksettirdiğin bi çok şey var kendi açından yorumladığın.mesela dying w i s h in kurulma sebebi sadece bia dan sıkılıp isim deiştirmemizdir. bia çöküş dönemine asla girmemiştir ve senin yada fuat abinin guildden çıkması kesinlikle bize güç katmıştır. kapıda durup ölmemize sebep olmalarınız bir türlü zamanında resleyememeniz bizim için kayıptı bilmessiniz ama çıktığınıza en çok sevinenlerden biriyimdir. Bia yani dying w i s h prensip olarak aynı tagı paylaşmayan herkesle düşmandır oyun içinde bunu çok iyi bilirsin. guildden çıktığınız anda düşmanımız oldunuz. anahtarları istememiz en doğal tepkidir.Ki guildinizi kurduğunuz adada benim kale'm vardı rica edip kaldırmamı söylediğinizde aklıma gelen ilk şey karşılığında isteyebiliceğimiz anahtarlarınızdı. bir iyilik karşılığında başka bi iyilik. alışveriş ne dersen o. daha detaylı anlatımları açıklamaları beklediğin gibi salian yapar yada yapmaz ama diyceklerim bunlar. bakış açısıdır sen öyle bakmış öyle anlamışsın.yine söylüyorum guildimiz çöküş dönemine hiç girmemiştir güçlenmeye devam etmektedir.kendisini her türlü savaşın içine atıcak cesareti ve gücü mevcuttur..

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2008, 00:11:29 »
yine söylüyorum guildimiz çöküş dönemine hiç girmemiştir güçlenmeye devam etmektedir.kendisini her türlü savaşın içine atıcak cesareti ve gücü mevcuttur..

Orasına şüphemiz yok 2 kişiye karşı savaşıyorum nasıl bir cesaretse ikiye tek ölüyorlar bu cesaret her guildde olmaz sende haklısın hak vermek lazım.

Çevrimdışı Ciddan Barad-dur

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 988
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2008, 21:41:21 »
Uzun yazında geçen bir çok şeye katılıyorum. Olayınızda kim haklı, kim haksız bir fikrim yok.

Ama susan taraf, yenilgiyi kabul etmiş demektir.

İsmi geçen şahısların ne olduğunu bildiğimden dolayı.

"Dostum salla bu şahısları"
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 988
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2008, 21:49:01 »
Barad'dur'a kalbirenizi çevirdiğinizde de gördük. Sanırsam tetiğe basınca tutukluk yaptı.

Size yorumum fazla bile.

Boş şarjörlerinizle, her atışınız karavana.

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2008, 22:56:31 »
ilk başta okumayacaktım ama inat ettim okudum ve çok şaşırdım.meğerse neler dönüyomuş bu ultimada  ;D

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2008, 19:13:01 »
Barad'dur'a kalbirenizi çevirdiğinizde de gördük. Sanırsam tetiğe basınca tutukluk yaptı.

Size yorumum fazla bile.

Boş şarjörlerinizle, her atışınız karavana.

İki guild münasebeti bu ,araya reklamını kaynatma. Ne agresif kimliklersiniz, biz bi yerde Barad'dur şöyle böyle diyor muyuz? .Bir adet guilddiniz gittiniz,hayatta başarılar.Kalibre,skala,ölçek muhabbeti yapmayalım ben çok gülemiyorum dişim ağrıyor.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2008, 19:13:23 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 988
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2008, 20:38:30 »

İki guild münasebeti bu ,araya reklamını kaynatma. Ne agresif kimliklersiniz, biz bi yerde Barad'dur şöyle böyle diyor muyuz? .Bir adet guilddiniz gittiniz,hayatta başarılar.Kalibre,skala,ölçek muhabbeti yapmayalım ben çok gülemiyorum dişim ağrıyor.

Ne oldu zuzu, kendi kalibre muhabbetinbi anca edit lersin :)

2LE

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2008, 21:14:14 »
Kalite konusunda bir gözden geçir kendini.Fena ucuzluk sezdim hı hı ikiledim...Bye
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 988
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2008, 23:54:55 »
Siz işte böylesiniz :)

Karşınızda ki sizin yaptıklarınızı, gerçeklerinizi, pisliklerinizi ortaya serince anca geçiştirirsiniz.

Daha da 2le..

Çevrimdışı [Cavalleirs Haciyatmaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 254
  • Creator of SKB,Haciyatmaz Family..
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2008, 12:06:38 »
ucuz sunuz ucuz,sizi bozdurur bozdurur harcarım dfasdafsda :)

Çevrimdışı The PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 1241
  • Yine Ben o
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2008, 02:10:22 »
eLLerine SAglık bosuna Dememişler... İntikam Soguk yenen Bir Yemekdir ;D

@Balans

Heheh cok komik ;D
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 03:20:15 Gönderen: The PisLiCk »
Gidene Kal Demek Zavallılara 
Kalana Git Demek Terbiyesizlere       
Dönmeyene Dön Demek Acizlere       
Hakedene yol vermek BİZE YAKIŞIR

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2008, 04:23:14 »
çok merak ediyorum nezaman 2ye tek yatmışız veya 6ya 3 neyse boş konuşmalar bunlar.
geçmişte ne olmuşusa olmuş ben yoktum bilmiorumda yazdıklarının doruluk payıdavardır ama orda hakkında yazıp çizdiklerin şahısların gerçekten anlattığın gibi olmadığını biliorum. herkeze daldığımız için herkez bize düşman ve herkez doğal olarak bizi karalama çabasında .g den yardım çağıırırlar gideriz karşımızdaki adam arkadan yazar kaçma ödlek die last obje ile pot atarız arkadan yazarlar kapa o programı 5kişi evin önünde dururlar 3ü okçu kapıda targetı alır bekler ev kuşu derler. daha neler var neler komadi kopuyom böle
işte herkez bize karşıyken sende yaz sende sende destek al  zaten kafadan yazdıklarımıza forumda her şekilde bir sürü muhalefet var yazmışsın ya oraya amaç deil araç die dediğini uygulada otur yerine...
ama amacımızda buydu zaten en kötü olabilmek herkez bize karşıysa ne mutlu
dünya döndükçe server sundukça azrail gelmedikçe biz burdayız boşa yıpratma çabalarına girmeyin
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 04:38:20 Gönderen: babuli »

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 16 Mayıs 2008, 08:29:25 »
Mitrandir sana abilerin yazmadı mi cevap verme diye :) aferim kendi özverini göstermiş yazmıssın da bu olaylar olurken sen bia mensubu degil yani guildin üyesi degil muhtemelen mınoc madende mıner kasan bir arkadastın. Öle otur yerine falan gibi anlamsız mesajlar yazma hemen gaza gelmissin 2 gunluk bia üyesi olarak da.. Ultima oturarak oynanır zaten bilmiyorum sen ayakta mı oynuyorsun . Program konusunda gelince seni bilemem ama mensubu oldugun guildin % 85 i isim isim de veririm program kullanıyor. Saniyesinde ceset kesmeler , heal cure pot içimlerinin delay sureleri . Yanında kronometre tutsan delay bu kadar denk getirilemez. Simdi sen daha yenisin hemen atlama bu sekilde " aidiyet duygusuyla " aman guildime laf gelmesin diye. Bir dahaki anlamsız yazın tarafımdan silinir baska yerlere yazarsın . Hadi kal sağlıcakla.

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2008, 09:54:31 »
Mitrandir sana abilerin yazmadı mi cevap verme diye :) aferim kendi özverini göstermiş yazmıssın da bu olaylar olurken sen bia mensubu degil yani guildin üyesi degil muhtemelen mınoc madende mıner kasan bir arkadastın. Öle otur yerine falan gibi anlamsız mesajlar yazma hemen gaza gelmissin 2 gunluk bia üyesi olarak da.. Ultima oturarak oynanır zaten bilmiyorum sen ayakta mı oynuyorsun . Program konusunda gelince seni bilemem ama mensubu oldugun guildin % 85 i isim isim de veririm program kullanıyor. Saniyesinde ceset kesmeler , heal cure pot içimlerinin delay sureleri . Yanında kronometre tutsan delay bu kadar denk getirilemez. Simdi sen daha yenisin hemen atlama bu sekilde " aidiyet duygusuyla " aman guildime laf gelmesin diye. Bir dahaki anlamsız yazın tarafımdan silinir baska yerlere yazarsın . Hadi kal sağlıcakla.

kimse yazma demedi.takdirin için saol.dw üyesi olmadan önce outloooker yönetim grubu yer aldım.ayakta oynuyom.hep kulanırlar zaten hatta editte yapıolar   ;) hey allahıım ya.  amacım guilde laf gelmesi deil hakında yazıp çizdiğin insanları tanıdğım çin yazdım. man çok korktum silme ne olursun

haklısın seni insan yerine koyup yazmak hataydı sil gitsin tüm pmleri
hoş zaten ben senin için değil yukarda bize laf atan adamlar için daha çok yazmıştım ornek melih 2ye tekler ciddden hep bize muhalefet bunlar 2günlük şey değil hoş guilde hep laf gelio zaten gelmesin die uraşsam telef olurum
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 10:04:39 Gönderen: babuli »