Revolution UO

crim etme bugu

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K7

• Ziyaretçi
crim etme bugu
« : 17 Nisan 2008, 23:14:56 »
bana dalan adam dalıyorum gardlamadan; bir süre sonra gardlanır duruma geliyorum, crim oluyorum direk... millet bir bug mu buldu ya da bu daha önceden de var mıydı bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Ynt: crim etme bugu
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2008, 23:17:35 »
Sen o adam saldirirken adam sana Büyü atiyor yada Silahiyla vuruyormuydu ??

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2008, 02:03:42 »
Yardım bölümüne taşınmıştır.

schlizer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2008, 02:24:59 »
Bir arkadaşın dediği üzere, ikiniz kapışıyorsunuz ve adam crim. Sen tam son vuruşu yaparken maviye dönebilir. Bana çok oldu =)

Bunun dışında, eğer ilk vuran oydu sonra guard lamadan bende daldım diyorsan. Aradaki zaman süreci çok önemli yani 1-2 saniye farkla ise ikinizde birbirinize crim olabiliyorsunuz... İlk guard lıyan kazanır misali =) Buda bir aralar böyleydi, şimdi bilemem. Eğer böyle bir şey var ise kesinlikle bug dır.

Ama büyük ihtimalle sen o adama zaten crimdin ve farkında değildin, Adam sana bir iki kere vurdu yada büyü attı. Sende dur şunu guard lamadan indireyim aşşağıya dedin. Ama bir süre sonra karşındaki dayanamayıp guard çekti.  :)

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2008, 14:33:27 »
Ben bildğim bir kaç şeyden bahsedeceğim.
1.si Çok zaman önce ben maviyken, arada adam lotlamaktan(an lor lotlarım kimse görmesin die)
veya başka türlü pislik yapmaktan crim oluyordum.
Sonra Ben crimken Ne zaman crimliğim geçeceğini tahmin ederdim. Geçmesine yaklaşık 1 dk kala
gider mavilerin yanında dolaşırdım. Büyü sallarlardı In Noxu beklerdim. In Noxu yediğim zaman varmayın keyfime
Çünkü, yaklaşık yarım dakka sonra ben mavi olurdum, In nox Sallayan eleman da bana crim.
Çünkü Mavi olunca, elemanın poisi benim hp mi Götürüyor ve otomatik ben elemana dalmadım için
eleman bana crim oluyor. Sonra hiç bişiyin farkında olmayan elemanı gz de gardlıorum :)
2.si Eğer sana dalan eleman bir pure mage ise ve o herkese Crimken sen ona dalıosan;
Elemanın sana attığı büyülere bakacaksın. Eleman Im por, Was flam felan Atarsa sana crim olur.
Çünkü Im por Hp götürür.
Yok Uus jux, Des Sanet atarsa ELemanın crimliği geçer ve sana crim olmaz.
Sen dalmaya devam edersen elemana crim olursun.
Eğer Sana dalan eleman herkese Crim; ve Warlock veya Warrior ise ve silahıyla senden enerji götürüorsa
o zaman bu eleman sana kesinlikle crim olur. Bu şekilde Sana dalan ve crim olmayan biliorsan bu bugdur.
Bu 2 yazdıım şey dışında birşey bilmiorum sanıorum. Bilen varsa paylaşsın örenelim
gerçi benden mavilik dönemi geçti ama işe yarar belki birçok oyuncu için.
Hade kolay gele.

K7

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2008, 17:06:09 »
dediklerinizi anladım. yalnız benim durum farklı...
adam mavi ve ben de mavi
adam bana dalıyor
adam bana crim oluyor
ben gardlamıyorum.
bir süre sonra ben adama crim durumuna düşüyorum...
olay bu... ve çok çok saçma...

Çevrimdışı Salian Cuiviene

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 31
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2008, 17:19:41 »
party bugı var onu saten biliyorsundur tam olarak bende anlamış değilim.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying W i s h]Salian Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni;
Desenize Carmen Electra Hepimizden Medeni

K7

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2008, 20:40:13 »
yok parti'de de değildik adamla...

cenap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 27 Nisan 2008, 18:19:51 »
Ben bildğim bir kaç şeyden bahsedeceğim.
1.si Çok zaman önce ben maviyken, arada adam lotlamaktan(an lor lotlarım kimse görmesin die)
veya başka türlü pislik yapmaktan crim oluyordum.
Sonra Ben crimken Ne zaman crimliğim geçeceğini tahmin ederdim. Geçmesine yaklaşık 1 dk kala
gider mavilerin yanında dolaşırdım. Büyü sallarlardı In Noxu beklerdim. In Noxu yediğim zaman varmayın keyfime
Çünkü, yaklaşık yarım dakka sonra ben mavi olurdum, In nox Sallayan eleman da bana crim.
Çünkü Mavi olunca, elemanın poisi benim hp mi Götürüyor ve otomatik ben elemana dalmadım için
eleman bana crim oluyor. Sonra hiç bişiyin farkında olmayan elemanı gz de gardlıorum :)
2.si Eğer sana dalan eleman bir pure mage ise ve o herkese Crimken sen ona dalıosan;
Elemanın sana attığı büyülere bakacaksın. Eleman Im por, Was flam felan Atarsa sana crim olur.
Çünkü Im por Hp götürür.
Yok Uus jux, Des Sanet atarsa ELemanın crimliği geçer ve sana crim olmaz.
Sen dalmaya devam edersen elemana crim olursun.
Eğer Sana dalan eleman herkese Crim; ve Warlock veya Warrior ise ve silahıyla senden enerji götürüorsa
o zaman bu eleman sana kesinlikle crim olur. Bu şekilde Sana dalan ve crim olmayan biliorsan bu bugdur.
Bu 2 yazdıım şey dışında birşey bilmiorum sanıorum. Bilen varsa paylaşsın örenelim
gerçi benden mavilik dönemi geçti ama işe yarar belki birçok oyuncu için.
Hade kolay gele.

şu nox olayını nie sölüosun olm ben maviyim acaip zekli oluyo :)

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #9 : 27 Nisan 2008, 18:59:52 »
:P koptum acaip zevkli oluor felan. Sadist miyiz ne :P

cenap

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2008, 16:23:20 »
pure mage olarak adam kesmek zor