Revolution UO

Yetkili Arkadaslara Bır Sorum Olucak Lutfen BAkar mısınız -2-

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Santaquerz

• Ziyaretçi
http://www.revolutionuo.net/forum/yetkili_arkadaslara_bir_sorum_olucak_lutfen_bakarmisiniz-t38298.15.html

Ben bu saatten sora ne ıtemın pesındeyım nede bır baskasının ne halın varsa gor melık ben bısı demıyorum bu saatten sorada ha dıyorsun kı elın kac kat yabancısından para dılendırdın dıye len benım evde oyun kurulu olsa zaten hıc dusunmeden verırım sen ne dıyorsun....Neymıs efendım gıdıp elaleme mare verıyormusum verıcem tabıkı hıc yoktan adam delıkanlı adam yanı bundan sora kolpacılarla ısım olmuyor DELIKANLI ADAMLARLA ISIM OLUYOR !!!

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 17:32:14 Gönderen: Santaquerz »

Santaquerz

• Ziyaretçi
Diyorsun ki charların guvenlık kodunu vermedım nasıl degıstıre bılırsın ????

Charı nasıl aldıysak ole bırakmasınıda bılırız ! Bir Allahın Kuluna vermedım senın charının sıfresını bunuda bıl sadece bende vardı sıfren ama benım kendıme aıt charlarımın sıfresı guvendıgım arkadaslarımda mevcuttur ! senınkıler degıl ! Emanete ıhanet edıcek adam degılız oyundan soguttun vallahı oyuna gerı donelı 2 gun oldu 2 gunum senın zırtıllamalarını duzeltmekle gectı yeter artık senınde benım de yas sevıyemız yeterınce buyuk o zaman ıkı medenı ınsan gıbı  ya msnden tatlıya baglarıs yada ırtıbatı komple kopartırız benım ıcın ha 1 fazla ha 1 eksık farkeden bısı olmaz sadece gerıde kalan anılarımız oda elbet bır gun unutulur sonuc sana kalmıs ! Biladerım bir oyun ıcın bız bırımıze gırecek adam degıldık halada degılız bunu cok ıyı bılıyorum ıtemlerı vermesende olur gene kasarım ama kalkıp agır konusursan kırıcı olursan bılırsın bende agır konusurum !!!  ALLAHA EMANET OL !
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 17:48:38 Gönderen: Santaquerz »

Barbaros

• Ziyaretçi
Lütfen kişisel tartışmalarınızı P.M. yolu ile hallediniz.
Konu kilitlenmiştir.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 18:25:19 Gönderen: Barbaros »