Revolution UO

Yardımcı olabilecek staff arkadaşlar

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DelikanLI

• Ziyaretçi
Ynt: Yardımcı olabilecek staff arkadaşlar
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2008, 20:01:23 »
Realde Hırsızlık çok kötu bişey en kötu yuz kızartıcı suçlardan birisi hırsız adi şerefsiz insanları canlandırıyor bi bakıma bu yuzden genel olarak kimse sevmior Gerçek hayatla kıyaslıyorlar. Ama bide şu teori var Herkes olmak istediğini olur Karekterini kendini yerine koyarak kasar ya hani anladınız umarım  ;)

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2008, 20:38:27 »
Realde Hırsızlık çok kötu bişey en kötu yuz kızartıcı suçlardan birisi hırsız adi şerefsiz insanları canlandırıyor bi bakıma bu yuzden genel olarak kimse sevmior Gerçek hayatla kıyaslıyorlar. Ama bide şu teori var Herkes olmak istediğini olur Karekterini kendini yerine koyarak kasar ya hani anladınız umarım  ;)

ben anladım abi  :D :D :D arkadaş sende sözlerine dikkat et ben küfür etmedim edenide sevmem.sadece oyunda çalarak oynamayı sevenlerdenmisin diye sordum.stealing kastığına görede öylesin madem alınacaksın kas git birinin sadece reg çantasını çal bak ne hakaretler ediyolar sana  ;)

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #17 : 03 Mayıs 2008, 13:06:42 »
Hırsız çalıyorsa savaşcıda olduruyor ıkısıde kotu degılmı ozunde ama oyun anlamak lazım hırsızlara sovenlerınde balık kadar beynı olmadıgına ınanıyorum.

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 03 Mayıs 2008, 14:26:20 »
Hırsız çalıyorsa savaşcıda olduruyor ıkısıde kotu degılmı ozunde ama oyun anlamak lazım hırsızlara sovenlerınde balık kadar beynı olmadıgına ınanıyorum.

savaşçılar emekleriyle kesip lotluyor hırsızlar hiç emek vermeden çalıyor ozamanda eğlence ttek taraflı oluyor abi.yoksa bu oyun tabiki balık kadar beyni olmayanlar var  :D