Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
YardimPLSsss
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
YardimPLSsss
2 Yanıt
1278 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Suzy Derulax!
Ziyaretçi
YardimPLSsss
«
:
02 Mayıs 2008, 14:40:16 »
Ben Harita Acicam Ama Ok Yonu Gozukmuyor Haritayi Nasil Bulabilirim ?
Harlem
Kıdemli Üye
1142
Takarım .
Ynt: YardimPLSsss
«
Yanıtla #1 :
02 Mayıs 2008, 15:04:22 »
O sistem değişmişti ...
Sol altta gitmen gereken yön yazıyor ve ne kadar yakın olduğun..Yakın zamanda bunu detaylı bir biçimde anlatan konular açılmıştı onları incelersen anlarsın ...
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.
-ALBATROS-
Ziyaretçi
Ynt: YardimPLSsss
«
Yanıtla #2 :
02 Mayıs 2008, 15:14:32 »
şimdi aç haritayı altta kırmızı bir yazı çıkacak kasanın ne yönde olduğunu gösteren map üstündeki 'S W N E' harfleri o yönlerin baş harfleridir yani kuzey güney doğu batı.tek kelime kullanılmışsa mesela West gibi W harfine doğru koşacaksın veya o yöndeki bir eyalete uçacakasın.2 kelime aynı anda kullanılmışsa mesela South West S ile W harfinin ortasına doğru koşacan.harita üstünde uçarak aramak istersen brit bankaya git sosariayı aç oradan brit bank ı merkez al ve gösterilen yöndeki şehire uç.haritaya yaklaştıkça renk kırmızıdan pembeye doğru değişmeye başlayacak.ve kasaya 10 adım yaklaşınca bir yazı çıkacak tek cümle ve açık pembe renkde bir yazı çıkacak eline kazmayı alıp haritaya tıkla herhangibi bir tuşada last object last target 10 adım karelik bir alanda o tuşa basılı tutarak dolaş kasayı bulunca yandaki macro yazıları silinecek ve kazma sesi duyulacak.takıldığın bir yer olursa buradan yazarsın olmassa şahsen gösteririm. kolay gele
«
Son Düzenleme: 02 Mayıs 2008, 15:17:55 Gönderen: -ALBATROS-
»
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Revolution UO
Yetkili Paneli