Başvuru için gerekenler.
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Olgun YILMAZ / 19 / Sakarya
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
Serberius (warior) Sherlianda (craft)
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Serberius ( warior char olup SW ve FENCE olup Poili wariordur) Sherlianda ( Blacksimithy-Tinker-Talior-Mage-Miner)
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
Warior 600 saat olup craft ise 100 saattir... Gün içerisinde 5-6 saat onlineyim...
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Evden oynuyorum...
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Arkadaslık iyi ve kalıcı dostlar, actıonda zevk, birlik beraberlık, ve dısarıya konusulmaması (playerlarla rp fazla sevmem bu davranışınız çok hoşuma gidiyor) hersey kendı içinde olup bitmesi...
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Khr, twi, Blodtears, Cyclone, Ciassalar ( Khr yıkıldığı için ayrıldım, Twilerden kardeşim guılds de olmadiği halde twi kesdiği için beni sebepsiz yere attılar, Blodtears yıkıldığı için ayrılmış oldum. Cyclone'den ise yıkıldığı için aynı şekilde. Ciassalar ise guılds yonetim seklı hosuma gitmediğinden dolayı cıkdım farklı sebeplerden dolayı. Çoğu guild yıkıldığı için referans gösteremem twiler ise zaten kendi başlı başına birer şekil onlardanda diyemem ciassalardan tartıişarak çıktıgımdan bana iyi referans olmazlar. Kısa olarak referans sadece kendim vardım dahada kimse yoktur
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Daha önce hiç jail almadım.