Revolution UO

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Buffavento

• Üye
  • **
  • 512
  • Çok düşün,az konuş.
Ynt: Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
« Yanıtla #90 : 03 Nisan 2009, 17:48:26 »
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.:İlker Cebeci 19 İstanbul
2-   Oyundaki Nickname’leriniz:Daltons Ve Osmaniye.
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor):Daltons Sw Warlock...Osmaniye Fenc Warlock.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz:Daltons:255 saat. Osmaniye:130 saat. Gün içerisinde öğlen 3 den gece 3 e kadar online bulunuyorum.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.: Evden
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz:Actiondaki Halinizi Tavrunızı Beyeniyorum Araştırmalarımda İyi bir Guild Ve tam bana göre.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?: Duchovny Guildinde Bulundum Online Player Yok diye guildden ayrılmayı düşünüyorum ..
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten): Jail almadım

@frklee
Başvurunuz değerlendirmeye alındı hakkınızda bilgi toplandıktan sonra size dönüş sağlancaktır ilginiz icin teşekkür ederiz.
|Dying W i s h|
Zulkarneyn Cuiviene
Exciting Cuiviene

Cuiviene Family

Eline,beline,diline hakimsen ne mutlu sana.

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #91 : 04 Nisan 2009, 23:17:22 »
@frklee
Başvurunuz diğer adayların başvurularıyla birlikte değerlendirilmiş ancak bu pozisyonla ilgili olumlu sonuçlanmamıştır.

Kariyerinizde oluşabilecek değişiklikler doğrultusunda özgeçmişinizi güncel tutmanızı ve diğer ilanlarımızı takip ederek niteliklerinize uyduğunu düşündüğünüz pozisyonlar için yeniden müracaat etmenizi tavsiye ediyor, lonca arayışınızda başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2009, 23:17:57 Gönderen: Tufii Cuiviene. »

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı frklee

• Üye
  • **
  • 377
    • E-Posta
« Yanıtla #92 : 05 Nisan 2009, 00:08:00 »
tşkrler .. ama lonca alınmama sebebini pm olarak atarsanız cok sevinirim..
...

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #93 : 06 Nisan 2009, 10:32:24 »
@Jovian007
Loncamıza yaptığınız başvuru incelenmiş yapılan değerlendirmeler neticesinde ilgili pozisyon için şu anda sizinle çalışma imkanı bulunamamış, ileride doğabilecek uygun pozisyonlarda değerlendirilmek amacıyla başvurunuz bilgi bankamıza kaydedilmiştir.

Loncamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder oyundaki yaşamınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı Jovian007

• Yeni Üye
  • *
  • 40
    • E-Posta
« Yanıtla #94 : 06 Nisan 2009, 10:42:34 »
tşkrler

Çevrimdışı yılmaz

• Üye
  • **
  • 347
    • E-Posta
« Yanıtla #95 : 06 Nisan 2009, 15:31:05 »
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Yılmaz RAHVAN 18 / Eskişehir.
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Sadece warlock oynuyorum, pozsarova.
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Sw Varlock.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
850 saat online süresi, hafta içi akşam 6'dan sonra online oluyorum staj olduğu için, hafta sonu full online.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev'den.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Tek takılmaktan sıkıldım ve sağlam bir guilde girmeye karar verdim,action vs gibi şeylerden zevk almak için sizin guildi seçtim..
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var
mı? (Nk'da bulunmuştum baktım orda olmuyor zevk alamıyorum action 0 ayrıldım eski guildden hala tanıdık olarak kaan var. (Grumtor) Oda sizin guildde sanırım.(:
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)

Evet jaile 2 defa girdim  1.'si ALan ihlali 2.'si  küfür etmiştim kolay kolay etmem ama damarıma basıp ağır laflar etmiş olmaları lasım.(küfür kötü bişey hepimiz bunun farkındayız  fakat hakim olamamışmdır kendime o an..)
...Yüz verip, adam ettiysem...

...Sıfır'la çarpar, Y0K ederim...

Çevrimdışı elephant.gun

• Üye
  • **
  • 888
    • E-Posta
« Yanıtla #96 : 10 Nisan 2009, 00:05:09 »
^
I

tufan'cım, ı-ıh.
put your money where your mouth is

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #97 : 10 Nisan 2009, 01:55:06 »
@yılmaz
Sayın adayımız,

Loncamıza yapmış olduğunuz başvurunuz için teşekkür ederiz. Özelliklerinizin bilincinde olmamıza rağmen, başvurduğunuz pozisyonla ilgili olumlu bir cevap vermiyoruz. Ancak, ileride doğabilicek ihtiyaçlar oluştuğunda sizinle tekrar iletişime geçmek üzere özgeçmişiniz bilgi bankamıza kaydedilmiştir.

Loncamıza göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür eder, başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Immortal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : 10 Nisan 2009, 02:55:43 »
Tufan rezilsin...

Çevrimdışı Jovian007

• Yeni Üye
  • *
  • 40
    • E-Posta
« Yanıtla #99 : 10 Nisan 2009, 12:55:57 »
Ne Zaman derseniz o zaman

lonzetor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #100 : 10 Nisan 2009, 18:54:44 »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2009, 11:38:53 Gönderen: lonzetor »

Çevrimdışı Buffavento

• Üye
  • **
  • 512
  • Çok düşün,az konuş.
« Yanıtla #101 : 11 Nisan 2009, 01:07:44 »
alın bu frekanscıyı  ;D
|Dying W i s h|
Zulkarneyn Cuiviene
Exciting Cuiviene

Cuiviene Family

Eline,beline,diline hakimsen ne mutlu sana.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #102 : 12 Nisan 2009, 22:57:10 »
@lonzetor
başvurun  kabul edilmedi.

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • 1918
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #103 : 14 Nisan 2009, 03:08:45 »
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
  -Volkan,yaş 20,Üniversite dolayısıyla Antalya.
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
   -Barlow,Lithium,Conqueror,Noface,Djibrill.... tarzında gidiyor tamamının ismini p.m olarak yollayım.
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
   -Kullandığım Noface klasik warriordur.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
   -1000 saat civarı(Barlow).Şu aralar pek online olamasamda hazirandan itibaren her akşam 20.00-04.00 arası online olabilirim.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
   -Antalyadayken cafeden,İzmirdeyken evden oynuyorum.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
   - Daha öncede büyük Loncalarda bulundum ve tekrardan kendime uygun olduğunu düşündüğüm büyük bir loncaya girmek istediğim için ve birde artık oyunun normal şartlarda zevk vermediği aşikar,yeni bir ortam yeni bir arkadaş grubu ile çok şey değiştirebilir.Bu yazdıklarım kalabalık bi guilde girmek çok kişi olmak anlamında değil anlaşabilceğin yeni insanlar olması anlamındadır,oyundan birlikte zevk alabilceğin arkadaşlar olması anlamındadır.Ve birde oyunda artık susma zamanı geldi sanırım son 1 yılda fazla kalp kırdık laflarımız ile ve çok gereksiz iken.Ayrıca biohazardda ayrıldı düşman guilde girmeye çalışıyor diye düşünmeyin çünkü ben iyi kötü ne yaşandıysa yaşandı biohazard defterini kapattım ki bazılarıyla hala msnden konuşurum ederim kırgınlığımız yoktur.Ayrıca öyle olsa bu zor alım yapan bir guilde girmeye çalışmam çünkü biohazarddayken herkes düşmandı bize.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
   -Twilight Zone,Silmarillion v The Biohazard'tan ayrıldım en son.Biohazard ile ilgili olarak;Bazı kişilerle anlaşamamam v bunun akabinde bir kaç özel olay yüzünden.Referans olarak Jinn,Dread'i gösterebilirim.Twilight Zone'dan ise  Caroline Twilight(Mustafa),Chaos Twilight(Furkan)'ı gösterebilirim.Silmarilliondayken Kenks soyadlı bi oyuncuyla karşılaşmadım Quendilerin dışında o yüzden referans gösteremem.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
   -Noface v Barlow Hakaretten jail aldım.Bulunduğum guild dilsiz rp'si yapmadığı için oyunda ve bazende forumdaki tahrikler yüzünden içinden geleni söylemek serbestti v bende söyledim.Ayrıca sizinde bildiğiniz gibi nasıl bir ortamdaysan ona göre davranırsın(Bioyu kötülemek anlamında değil bu,anlayan anlar.)Örneğin Twilightta iken ağzımdan tek küfür çıkmıyorken,biohazardda çıkabiliyor veya Silmarillion'da kendi guild arkadaşın sana dalıyorken,birlik yokken sende kesebiliyorsun onu.Bu tarz şeyler işte herşeyi bulunduğun ortama göre şekillendirirsin.Gerektiğinde susmasınıda bilirim yani.

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #104 : 15 Nisan 2009, 23:11:42 »
Birkaç fence daha verirsen aldırırım seni merak etme :P
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene