1-Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.Buğra, 21 yaşindayım , okul zamanı ısparta.yaz aylari izmirde yaşıyorum.
2-Oyundaki Nickname’leriniz.Strahtmore, Maximillian, Balikci,Kewasa
3-Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)Strahtmore - Fens Warlock
Maximillian - Lockpick
Balikci - Alchemy Fish Tailor Mage inscription
Kewasa - Craft
4-Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?Online Sürem 305.Uo ya ara verdiğim için biraz az.Günlük online sürem 8-12 saat civari.
5-Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.Evden oynuyorum.
6-Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?Şu zamana kadar tek başıma takılıp hazine çıkartıp para kasmıştım.
Birazda pvm yapmıştım
.7 yıldır bu serverdayim fakat item resten sonra sadece son 2 gündür act yapiyorum.
Artik oyundan daha çok keyif almak için bir guilde girmem gerekiyor.Girmek istedigim tek guild burasi.guilde alim çok zor olunca
playerlarıda değerli tabiki.Değerli playerlarla oynamayı kim istemez
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?Hiç bir guildde bulunmadım.İtem resten sonra Kenk's ailesine girmiştim.giriş amacim yeni arkadaşlar bulmaktı.girdikten bir sure sonra oyuna ara vermiştim, geri dondugumde aile den kimse olmayınca aileden cıkmıştım.
8-Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)Balikci nicki ile .kufur ile bir kere jail almıştım.Söylledigim laf ne küfürdü ne de hakaret.
.normalde karşımdaki arkadaşın jaile girmesi gerekiyordu.fakat ben .kufur yazmayınca o .kufur yazinca ben jaile girmiş oldum