Dostlarım adamların kendi loncalari altinda actigi komedi tahriklere komplekslere ve kendilerini başarılı gösterme çabalarina aldirmayin . Zaten bunu tum guilde mal etmek yanlis.Hepsi salian denilen tufan arkadasin ss leri. Gecmiste alınan intikam içine öle oturmus ki kendisi bol bol ss alip oraya buraya afişe edip away moddayken kestigi craft charların ss lerini koyup ya da bucs da yeni reslenmis bir chara reskill atip kendini iyi bir uo playeri olarak gostermeye çalısıyor . Halbuki bilseniz kendisinin ne oldugunu zaten intikam yemini başlığı altinda kendi loncamizda uzun uzun anlattim
Herhangi bir arkadasimin o başlıklarla muhattap olmasini ve altina yazi yazmasini mantiksiz görüyorum . Ama illa yazacagim diyeni de zorla tutamam tabiki.. Bunlar kucuk hesaplar. Birde simdi kapılarını baska memberlara açmislar
Ezilmek birilerinin canini sıkmıs olsa gerek . SS koymak yerine ben size kendisinin .g den yaptigi aşaglayici kufurlerin ss lerini koyayim dicem ona da edit der diye ugrasmak istemiyorum . Bir de kalkmis ahkam kesmisler küfüre kesinlikle karşıyız . Biz kötüyüz , kötüyü oynuyoruz diye
komedi.. Bana msn den soran arkadaşlar sukunetinizi koruyun . Fazla muhattap olmayin . Varsin koysunlar ss leri . Eskiden ss mi vardı ? Eskiden Bia mı vardı ?
DnD Master Lahesy
Since 1999