Revolution UO

Ataklı Binek

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhittin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 542
  • Harry Kewell
Ynt: Ataklı Binek
« Yanıtla #15 : 28 Temmuz 2008, 03:53:43 »
1. ismini andıgın scp sadece edit basmasını bilen acizin tekiydi
2. bu UO'nun kendisi ile alakalı bişi sphere ile alakası var fixlemen imkansız.
bookeV.

Puzo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 28 Temmuz 2008, 03:57:25 »
Hala Az Bilip Çok Konuşuyorsun.Editçidir Deildir orası Beni İlgilendirmez.Başarılarda Görecelidir.Bana Göre Başarılı Biriydiki Tr'nin En Kaliteli Sunucularında Yer Edinebildi.Kişisel Olarakda İyi Bir İnsandı.

Ayrıca Ne Bu Polemiğe Girme Savaşın??Fixlenebiliyormuş Demek Yerine Ne Diye Hala Diretiyorsun?Sana 2 kere Bana Öm At Fixli Server Adresi Vereyim Dedim Halen Daha Burda Polemiğe Giriyorsun.Hayret Birşeysin Kardeşim ya.Cok ögrenmek istiyorsan Fixli Sphere Serveri Sana Adresi Vereyim.Hatta Yani Sadece Anla Diye Simdi Ben Açacam bir server Seni Alacam Deneme Yapacaz Göreceksin Fixlimi Değilmi.Hayret birşey Ya.

Çevrimdışı Muhittin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 542
  • Harry Kewell
« Yanıtla #17 : 28 Temmuz 2008, 04:11:20 »
TR'nin en başarılı serverı dediğin yerde parasını veren azcık kafası basan herkes zıtaf oldu.
bookeV.

Puzo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2008, 04:15:36 »
1-Başarı ve Kalite Aynı Şey Değildir.

Tr'nin En Başarılı veya Tr'nin En Kaliteli Sunucus Diye Bir Cümle Ağzımdan Çıkmadı.Demiş Olduğum Laf Şuydu ''Tr'nin En Başarılı Sunucularından....''

Benle Polemiğe İllede Gireceksen Önce Yazılarımı Düzgün Okuman Gerekecek Yoksa Bu Yazılar Böyle Uzar Gider.Ne Yazikki Bu Yazımı Okuduktan Sonra Kendi Kendine Şu Soruyu Soracaksın '' Acaba Simdi Ne Yanıt Versem?'' Fakat Bu Soruyu Kendi Kendine Sormadan Önce Sana Şunu Söyliyeyim 10 dk Sonra Verecegin veya Hırs Yapıp Sadece Beni Yanlış Çıkarmak Uğruna Yarın Sabah Vereceğin veyahut Hiç Bir Zaman Vermiyecegin Yanıt İçin Şuan Yazacagım Cümle Senin Yanıtına Karşılıktır.

Sana Yazacagın Yazıda Karşılık Vermiyecegim.

Not=At Kaybolmama Bugı Varmı yokmu Hala Çok Ögrenmek İstiyorsan Dedigim Gibi Pm İle Ulaş Tester Çar Vereyim Sana Gir Dene Bakalım Kayboluyormu Olmuyormu.

Sanırım Bukadar Yanıt Yeter.Senin İle Polemiğe Girmek İstemiyorum.Bu Yoğun ilgin (!) İçin Ayrıca Teşekkürler.

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #19 : 28 Temmuz 2008, 04:33:32 »
Sphereda bazı hatalar vardır mesela party bugı vs gibi bunların önüne geçilmesi fixlenmesi imkansız tabi birde fixlenebilir buglarda var ama bunun hangi class da oldugunu bilmiyorum ama ben hep "İmkansız yoktur" diyenlerdenim.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Çevrimdışı Blademaster.Twi

• Kıdemli Üye
  • 1473
« Yanıtla #20 : 28 Temmuz 2008, 12:38:30 »
Bildiğiniz gibi ataklıyken eğer oyundan çıktığınızda sphere de düzeltilemeyen bir bug var. Tüm sunucular malesef bunun sıkıntısını yaşıyor. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor ne yazıkk..
//Prometheus'un pm i

Okey  ;)
reyiz

Çevrimdışı Muhittin

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 542
  • Harry Kewell
« Yanıtla #21 : 28 Temmuz 2008, 13:13:02 »
bazıları poşet oldu.
bookeV.