Revolution UO

Kırım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
Kırım
« : 31 Temmuz 2006, 19:26:32 »
Arkdaslar Kusura Bakmanda Ben Bu Kırımlık İşini Çözemedim Biraz Yardım İSticem Şimdi xxx isimLi Player Bana Atak Werio Yada Mavi Birini Lootluo Kırım Oluo Adamı Kesıom Ama Cesedi Bana Mavi Oluo Kaç Tane Kırım KEstim Bi TAne sini Lootluyamadım  ***2:  Biraz Bu Olayı Bana Anlatabilir Misiniz Ltf Valla Kırım Birini Gorunce Napcamı Sapıtıom  :)
zz Catlakgil

Çevrimdışı Skiphios Ex'Burn

• Kıdemli Üye
  • 1185
Kırım
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2006, 19:56:42 »
kırım karadenizin kuzeyindeki bir yarım adadır. zamanında osmanlıya bağlıyken giraylar yönetirdi(tatardı bu arkadaşlar ) sonra ruslara geçiyo onlar tatarlı soy kırımdan geçiriyo, kalan topraklarıda rusyanın ileri gelenleri kırışıyo :D
yı of Oizys
App of Burn'Out
(tagıyla artistlik yapanlara inat )

Enquvantue

• Ziyaretçi
Kırım
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2006, 19:57:54 »
:smt005  . Adam beni kesiyor lootluyor Guards yazıyorum bana kırım oldugu için ölüyor resleniyor bana mavi görünüyor  :)

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
Kırım
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2006, 20:13:34 »
Cok Acıklayıcı Olmus Eyw
zz Catlakgil

Enquvantue

• Ziyaretçi
Kırım
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2006, 20:15:59 »
:)

Çevrimdışı Skiphios Ex'Burn

• Kıdemli Üye
  • 1185
Kırım
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2006, 20:17:15 »
atack vererek crim olunmuyo bi kere vurması lazım en azından. mavi birini lootlarsa herkese crim olur gz içindeyken guardladığın zaman ölür (mavi yada crim kalma işi nedir emin değilim açık söyliyim karmasıyla ilgili herhal )
yı of Oizys
App of Burn'Out
(tagıyla artistlik yapanlara inat )

Kesh Twilight

• Ziyaretçi
Kırım
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2006, 20:17:21 »
Alıntı yapılan: "Skiphios Ex'Burn"
kırım karadenizin kuzeyindeki bir yarım adadır. zamanında osmanlıya bağlıyken giraylar yönetirdi(tatardı bu arkadaşlar ) sonra ruslara geçiyo onlar tatarlı soy kırımdan geçiriyo, kalan topraklarıda rusyanın ileri gelenleri kırışıyo :D

-Hkn-

• Ziyaretçi
Kırım
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2006, 20:19:01 »
Alıntı yapılan: "Kesh Twilight"
Alıntı yapılan: "Skiphios Ex'Burn"

Briareus

• Ziyaretçi
Kırım
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2006, 01:49:46 »
Eger sana dalıpda gardladıysan crim olur ve lootlarsın.Ama cesedden bişi lootladıgı taktirde crimina olur gardlanınca cesed mavi olur ama lootladıgı adama crim olur...

Biraz Karışık Oldu Yanlış Bişi Yazdıysam Kusura Bakmayın..

vagabond

• Ziyaretçi
Kırım
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2006, 11:37:42 »
Alıntı yapılan: "Briareus"
Eger sana dalıpda gardladıysan crim olur ve lootlarsın.Ama cesedden bişi lootladıgı taktirde crimina olur gardlanınca cesed mavi olur ama lootladıgı adama crim olur...

Biraz Karışık Oldu Yanlış Bişi Yazdıysam Kusura Bakmayın..

katılıyorum.. sana vurmadıgı surece lootlayamazsın attack vermesi bişey ifade etmez illa vurmalı.. eger maviyi lootlayıp crim olduysa herkese crimdir ve ark. dedigi gibi sadece cesedini lootladıgı mavi onun cesedini lootlaya bilir yani mantık şu adam bi suc işledigi için herkese crim ama suc direk bi maviye yonelik oldugu için öc alma veya kısasa kısas hakkı o maviye verilir.. ben crim kovalarken banada vurmasına ozen gosteriyorum eger bana vurmadan kesersem ki bu pwp kabiliyetimden dolayı cok oldu  :D  lootlayamıyosun bi işe yaramıyo hatta kesip resledigim cok oluyo
PS: pwp kabiliyetim kısmını ciddiye almayın latifedir kenidisi iyiyim ama ne gerek var soylemeye  :wink: